Ako zvýšiť nízke amh?
Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.
@ktochytavzite ja som založila túto diskusiu keď som mala dcéru a potom mi zistila Dr. nízke amh. Najskôr si prečitaj a potom niečo píš lebo táto diskusia je už stará viac ako dva roky keď som riešila umelé a neobviňuj ma, že sa zahráva s prírodou 🙁
@ziabs81 ahoj, už si to nepamätám ale určite som nto nebrala naraz. Niečo ráno, ďalšie na obed a aj večer ☺️
@babyttcirl super! ja teraz zeriem D3 5000 ale len ob den si to davam..AMH sa zvysilo, zazrak // sa ale zatial nekonal
@pink_lady a ako dlho sa snazite?
@babyttcirl dva roky, o AMH viem od januara
@babyttcirl Ahoj, môžem potvrdiť, 😊. Fakt ten vitamín D3 Vela, zvisuje AMH. 👌
tak dievčence, ja AMH 0,08 + protilátky proti spermiám...podľa pána doktora v centre sa ani neoplatí skúšať moje vlastné vajíčka, podľa neho jedine darcovské...a... som 4. týždeň tehotná...prirodzenou cestou 😀
@ziabs81 ani mne nedávali žiadnu šancu a dnes po dome behajú 20 mesačné dvojičky-prirodzene 😉 Gratulujem 😘
@ziabs81 tak to je super gratulujem zázraky sa dejú. Mne amh stúplo minulý rok 1,09 teraz 1,16 no aj tak sa nedarí.
@martinam1812 ďakujem krásne☺ snáď to aj ja dotiahnem do úspešného konca😉
@butterfly333 ďakujem krásne☺hlavu hore a nestrácaj nádej..ja som čakala skoro 9 rokov😉
@lucia150505 wow super gratulujem!!!! A prirodzene? To je úžasné, naozaj
@pink_lady áno prirodzene a úplne nečakane
@pink_lady ďakujem pekne🙂 ja to len nechápem...veď ty tam ideš hľadať pomoc a oni ťa hneď odpíšu ☹ keby som nebola tvrdohlavá a nehladala si okolo toho veci aj tu na googli, tak neviem, neviem...ja som začala brat aj tie veci, čo písala martinam1812, ale podľa výpočtov som ich stihla brat asi deň...ja som to však už predtým začala riešiť s jedným pánom, pretože mne vobec nepracovali vaječníky... on mi upravil stravu a vaječníky po rokoch začali pracovat a ovulovať😀 on mi už predtým pomohol so žalúdkom, čo mi lekári dva roky nevedeli pomocť....takže myslím, že on má najvačšiu zásluhu na mojom tehotenstve🙂
@marida9999 ahoj marida. Zaujali ma tvoje príspevky lebo tiež mám veľa rokov (44) a chceme bábätko. AMH veľmi nízke, dnes som bola na testoch, neviem ako sa ešte znížilo. Asi by mi dobre urobilo, keby som si mohla písať s niekým a vymieňať skúsenosti, ak by si chcela.
Ze vraj na nízke AMH pomaha DHEA , inofolic, gynex kvapky.. vselico tu zeny poskusali.. ja mam AMH 0.9 podarilo sa mi otehotnieť po 20 mesiacoch ale skusala som aj clostylbegyt a Letrozol.
@jarmila21 vitamin d3 aspoň 5000IU
@ziabs81 a ako dlho ste sa snazite? A tvoj muz je v poriadku?
@martinam1812 a co si robila inak?
@babyttcirl na čo konkrétne myslíš?
@lucia150505 blahoželám🙂
@babyttcirl ze ako sa to poradili nakoniec? Prirodzene? Len tak?
@jarmila21 ďakujeme 😊
@babyttcirl no vyslovene sa tomu venujeme nejak druhy rok, ale pred deviatimi rokmi som vysadila tabletky a nic... ano, partner je v poriadku
@lucia150505 ja 0,08 a doktor povedal ze aj umele len s darcovskymi vajickami...a ja este aj protilatky proti spermiam...

@ktochytavzite ups :D pokial som dobre citala CELU diskusiu, pani CHCELA riesit umele, ALE... podarilo sa pri tak nizkom AMH prirodzene, dokonca x2
🙂 niekedy netreba asi komentovat az takymto spôsobom skor ako si precitam vsetky fakty