Ako zvýšiť nízke amh?
Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.
@martinam1812 ahoj hladam prispevky na nizky amh, a vidim ze odvtedy mas dvojicky, velmi gratulujem, podarilo sa prirodzene? Alebo cez car a ako ak to nie je tajomstvo. Dakujem pekne za odpoved
@frinty ahoj, prirodzene nakoniec 😊
@martinam1812 waau a čo si robila inak v tom cykle prosím ťa? ja veľmi túžim po dvojičkách, si mojou inšpiráciou.. 😍 mne včera povedali verdikt že takmer neplodná 0,6 a splietali darcovstvo vajíčok 😢
@frinty ano centra velmi radi pchaju hned darcovstvo - je to pre nich financne najvyhdonejsie. Ale aha aj zakladatelka aj ja som prirodzene otehotnela, aj ked to neodpadlo dobre, ale verim ze sa coskoro znova zadari a babo bude zdrave. A inak, boli sme v CAR v Brne a tam nad AMH dr mavol rukou ...
@pink_lady ja mám detičky obe zdravé 🙏 už budeme mať 2,5 roka 💗To písala mamcotka, že jedno nebolo v poriadku.
@frinty my máme dvojičky v rodine a už som mala 37 keď som otehotnela. Mňa tiež odpísali v centre aj moja Dr. že prirodzene nehrozí a tiež že darcovstvo jediná šanca 😉 a teraz po dome behajú dve zdravé deťúrence 🙏💗
@martinam1812 zle som to napisala, myslela som, ze u mna to nedopadlo dobre...
@martinam1812 ale asi,si to vypustila z hlavy, ze? A potom sa zadstilo.. Mne sa neda vypustit lebo som uz stara, aj podla mojho dr, budem mst 37 😓 a taak som chcela mat 3 deticky.. Bohu dakujem aj za jedno lebo drobec je uzasny, ale ked aj on stale prosi o surodenca, mne sa neda na to nemysliet, do placu mi je cele dni..
@frinty áno vypustila som to. Schválili nám v poisťovni umelé. Ja som začala brať vitaminy. Už som mala všetky injekcie v chladničke. Mala som začať keď dostanem menzes a už neprišiel 🙏😊
@pink_lady ja som otehotnela v 41 😉...prirodzene. Ako som spomínala v prispevku min.rok, odbornik z Ciech mi zastavil liecbu pretože nemame sancu a dnes mame ročnú babiku ❤
@katarina2411 neskutocne, ako cloveku vezmu nadej a zazrak sa napriek tomu stane.. Gratulujem velmi aj tebe a vela zdravicka zelam 😍
@frinty ďakujem 😊. Netreba sa vzdávať.
@katarina2411 a co si uzivala?
@meca: Inofolic a caj Kotvicnik uzival manzel. Lekar mi predpisal:Gonal 225, Luveris a Gestrotide
@katarina2411 mne nepredpisal nic😑
@martinam1812 co je NAc?
Ahojte, ja som dnes CAR išla s plačom. Beriem všetky vitamíny, D, E, C, B, inofolic, vitex, alchemilku NAC, DHEA, melatonin. A ešte zopár ďalších. Okrem toho som bola na aplikáciu kmeňových buniek. Klesá a klesá. Netehotna, zázraky sa nekonajú. Vždy
po IvF embrya A-čkové. Nikdy sa mi neuhniezdilo. Pred rok a pol som mala Amh, 0,75. Teraz 0,23. O bábätko sa snažíme 4 roky. Bola som 3x IvF, 5x IUI. Mám 42 rokov. Už pred tromi rokmi ma odpísali, navrhli darcovské, čo som odmietla. Som zúfalá. Jednak nám všetky tieto tanečky okolo snaženia naburavajú vzťah a tiež to všetko stojí nemalé peniaze. Už by som mala nové auto, strednej triedy za to.
Vidím, že aj s podstatne nižším Amh ste otehotneli. Povedzte, čo mám ešte urobiť?

@pink_lady ahoj, ktorý melatonin si konkrétne brala. Dakujem