icon

Ako zvýšiť nízke amh?

martinam1812
9. jan 2017

Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.

marida9999
28. dec 2019

@pink_lady ahoj, ktorý melatonin si konkrétne brala. Dakujem

frinty
26. máj 2020

@martinam1812 ahoj hladam prispevky na nizky amh, a vidim ze odvtedy mas dvojicky, velmi gratulujem, podarilo sa prirodzene? Alebo cez car a ako ak to nie je tajomstvo. Dakujem pekne za odpoved

martinam1812
autor
27. máj 2020

@frinty ahoj, prirodzene nakoniec 😊

frinty
27. máj 2020

@martinam1812 waau a čo si robila inak v tom cykle prosím ťa? ja veľmi túžim po dvojičkách, si mojou inšpiráciou.. 😍 mne včera povedali verdikt že takmer neplodná 0,6 a splietali darcovstvo vajíčok 😢

mamcotka
27. máj 2020

@frinty skus Letrozol. Mne zabral v kombinácii s Pregnylom. Nie hneď ale po 2 mesiacoch od dávky som otehotnela prirodzene a dvojičky. Hoci jedno bolo chorucke a zomrelo ale to je kvalitou vajíčok 🤷 .

pink_lady
27. máj 2020

@frinty ano centra velmi radi pchaju hned darcovstvo - je to pre nich financne najvyhdonejsie. Ale aha aj zakladatelka aj ja som prirodzene otehotnela, aj ked to neodpadlo dobre, ale verim ze sa coskoro znova zadari a babo bude zdrave. A inak, boli sme v CAR v Brne a tam nad AMH dr mavol rukou ...

martinam1812
autor
27. máj 2020

@pink_lady ja mám detičky obe zdravé 🙏 už budeme mať 2,5 roka 💗To písala mamcotka, že jedno nebolo v poriadku.

martinam1812
autor
27. máj 2020

@frinty my máme dvojičky v rodine a už som mala 37 keď som otehotnela. Mňa tiež odpísali v centre aj moja Dr. že prirodzene nehrozí a tiež že darcovstvo jediná šanca 😉 a teraz po dome behajú dve zdravé deťúrence 🙏💗

pink_lady
27. máj 2020

@martinam1812 zle som to napisala, myslela som, ze u mna to nedopadlo dobre...

frinty
28. máj 2020

@mamcotka velmi rada by som ten letrozol skusila ale asi nemozem dr v car povedat ze dajte mi ho.. Ani dvojmu dr. A dali ti ho v car alebo tvoj dr.?

frinty
28. máj 2020

@martinam1812 ale asi,si to vypustila z hlavy, ze? A potom sa zadstilo.. Mne sa neda vypustit lebo som uz stara, aj podla mojho dr, budem mst 37 😓 a taak som chcela mat 3 deticky.. Bohu dakujem aj za jedno lebo drobec je uzasny, ale ked aj on stale prosi o surodenca, mne sa neda na to nemysliet, do placu mi je cele dni..

frinty
28. máj 2020

@pink_lady neboj sa, zadari sa.. Ak ste zdravi tak je to len o trpezlivosti. Mne okrem nizkeho amh zistili zle hodnoty na stitnu zlazu takze tam je tiez problem, citim sa naozaj zle, taka nicotna, neschopna..

pink_lady
28. máj 2020

@frinty snad mas pravdu ...🙂 ale teda ja som starsia ako ty 😎 mam 39....:( a tiez maly prosi o surodenca...viem, tazko sa to vypusta z hlavy :( drzim palce...

martinam1812
autor
28. máj 2020

@frinty áno vypustila som to. Schválili nám v poisťovni umelé. Ja som začala brať vitaminy. Už som mala všetky injekcie v chladničke. Mala som začať keď dostanem menzes a už neprišiel 🙏😊

mamcotka
28. máj 2020

@frinty v car mi ho predpisal.

mamcotka
28. máj 2020

@frinty inak aj ja som to pustila z hlavy, lebo bol uz u nas aj rozvod na spadnutie. Aj sex bol len dva krát v mesiaci a vidíš bum. Zrazu tehotná. Nechcelo sa mi veriť. A teraz mi tu spí krásna princeznička

frinty
28. máj 2020

@mamcotka spomeniem jej najblizsie.. Dakujem

frinty
28. máj 2020

@mamcotka tak to je super, musim sa nejak vzchopit.. A manzelstvo to upevnilo nakoniec?

katarina2411
29. máj 2020

@pink_lady ja som otehotnela v 41 😉...prirodzene. Ako som spomínala v prispevku min.rok, odbornik z Ciech mi zastavil liecbu pretože nemame sancu a dnes mame ročnú babiku ❤

frinty
29. máj 2020

@katarina2411 neskutocne, ako cloveku vezmu nadej a zazrak sa napriek tomu stane.. Gratulujem velmi aj tebe a vela zdravicka zelam 😍

katarina2411
30. máj 2020

@frinty ďakujem 😊. Netreba sa vzdávať.

mamcotka
30. máj 2020

@frinty vztah uz neriešim pre mňa je podstatná teraz malá ❤️

meca
3. júl 2020

@katarina2411 a co si uzivala?

katarina2411
3. júl 2020

@meca: Inofolic a caj Kotvicnik uzival manzel. Lekar mi predpisal:Gonal 225, Luveris a Gestrotide

meca
3. júl 2020

@katarina2411 mne nepredpisal nic😑

meca
6. nov 2020

@martinam1812 co je NAc?

dadulka78
30. nov 2020

Ahojte, ja som dnes CAR išla s plačom. Beriem všetky vitamíny, D, E, C, B, inofolic, vitex, alchemilku NAC, DHEA, melatonin. A ešte zopár ďalších. Okrem toho som bola na aplikáciu kmeňových buniek. Klesá a klesá. Netehotna, zázraky sa nekonajú. Vždy
po IvF embrya A-čkové. Nikdy sa mi neuhniezdilo. Pred rok a pol som mala Amh, 0,75. Teraz 0,23. O bábätko sa snažíme 4 roky. Bola som 3x IvF, 5x IUI. Mám 42 rokov. Už pred tromi rokmi ma odpísali, navrhli darcovské, čo som odmietla. Som zúfalá. Jednak nám všetky tieto tanečky okolo snaženia naburavajú vzťah a tiež to všetko stojí nemalé peniaze. Už by som mala nové auto, strednej triedy za to.
Vidím, že aj s podstatne nižším Amh ste otehotneli. Povedzte, čo mám ešte urobiť?

ziabs81
30. nov 2020

@dadulka78 poslala som ti správu 😉

meca
30. nov 2020

@ziabs81 aj mne by si mohla