icon

Ako zvýšiť prirodzenú vlhkosť pri sexe?

26. mar 2025

Ahojte. Je to dosť intímna téma ale mám taký problém že keď chceme sex s partnerom tak ja som vnútri sucha, ani žiadne hratky nepomáhajú, keď partner najprv prstami sa s ňou hra, proste stále u mna vlhkosť chyba, poslednú dobu je to horšie a horšie.. predtým stačilo pár jeho dotykov a doslova som tiekla, a teraz aj pól hodinu a niekedy aj tak to je dosť slabé, a keď už aj zvrhne, tak rýchlo opäť vyschne. Ide má z toho poraziť… partnera milujem ale začína mi tento problém dosť vadit a myslím si že aj jemu. Máte niekto nejakú radu ako dopomôcť prirodzenej vlhkosti? Nerada používam lubrigacne gély.

Strana
z2
falbala132
27. mar 2025

z vlastnej skusenosti, jednoznacne uzivat Macu peruansku.

minenkaa
27. mar 2025

@foterlotor a ten oral ako na čo pomôže ,keď nebude vlhká

autor
27. mar 2025

@foterlotor ako sorry ale od teba je moc ta tvoja rada, že keď nevieme sexovat tak to nemáme robiť… ja som nikde nespomenula ze to nevieme robiť, ale že mam taký a taký problém a chcela som normalnu radu.. a hore vyššie som písala že niekedy orálny sex tiež nezaucinkuje.

autor
27. mar 2025

@foterlotor a niesom ani prvá ani posledná kto má takýto problém

simsalabim
27. mar 2025

@foterlotor nehnevaj sa, tvoj nazor je nazor neznaleho chlapa. Vlhkost u zeny naozaj zalezi od roznych faktorov a odporucit, aby to nerobili, ked to neviete, nie je celkom spravna rada.

foterlotor
27. mar 2025

@simsalabim neznalého? :D no dobre...

foterlotor
27. mar 2025

Problém máš a zároveň nemáš, ale nebudem sa opakovať.

bessie12
27. mar 2025

@foterlotor bohuzial ani ten orálny sex niekedy nepomôže. Je to skrátka fakt.

simsalabim
27. mar 2025

@foterlotor ano, neznaleho. Len taky vycuc, aby si nemusel dlho citat:

Častokrát býva spôsobená poklesom produkcie ženských pohlavných hormónov a objavuje sa v období tehotenstva, dojčenia, menopauzy alebo pri užívaní antikoncepcie. Spôsobiť ju môžu niektoré lieky ako napr.: antibiotiká, antidepresíva či lieky na cukrovku.

Niekedy sa to naozaj neda riesit inak, ako pomocou lubrikantov a tabletiek a ani to nie vzdy pomoze. Ak chces citat kusok viac, citaj: https://lekar.sk/vaginalna-suchost/

PS Moj stryko bol uznavany gynekolog, co to som od neho na tuto temu pocula, lebo sa vobec neostychal, hoci som bola dieta, netrapila ho pritomnost mna a sesternic a bratrancov, ked to s dospelymi z rodiny rozoberal ( teda recnil na temy spojene s jeho praco veeeeelmi rad).

minenkaa
27. mar 2025

@foterlotor takze si zas potvrdil ,že nič .Ako ma ten oral pomôcť zvlhnutiu

thirstymonk
27. mar 2025

Nerozumieš... klasicky lubrikant s babom nema nič spoločne omg... lubrikant nie je antikoncepcia. Vidim, že rozumná sexualna vychova je potrebna jak soľ, ľudia nevedia základné veci... (nemyslím tým len teba)...

thirstymonk
27. mar 2025

Btw, aj sliny možno považovať za určitú formu lubrikantu. Neviem ako môže "nepomôcť oral", však si to trošku "prisliním"... či?

tim23
27. mar 2025

@thirstymonk sexuálnu výchovu sa potrebuješ doučiť ty

thirstymonk
28. mar 2025

@tim23 Na základe čoho? Ty robiš oral bez slin, či jak? Nedáva to zmysel. Jak skočiť do bazéna a zostať suchý :D To proste nejde

tim23
28. mar 2025

@thirstymonk trepeš nezmysli

thirstymonk
28. mar 2025

@tim23 Ešte že ti trepeš zmysli

minenkaa
28. mar 2025

@thirstymonk ale sliny niesu dobrý lubrikant

thirstymonk
29. mar 2025

@minenkaa Všetky vodne lubrikanty nie su moc dobre, ale je to lepšie jak drieť na sucho, či?

minenkaa
29. mar 2025

@thirstymonk či ,určite nik nebude drieť na sucho a preto existujú oleje

thirstymonk
30. mar 2025

@minenkaa Ale pravdou zostava, že vodne lubrikanty su najmenej draždive, nespôsobuju alergie, ani ťa po nich nesvrbi atď...

minenkaa
30. mar 2025

@thirstymonk ani po olejoch keď vies aký

thirstymonk
30. mar 2025

@minenkaa No nevieš, lebo alergiu môžeš mať na niečo, čo si nikdy predtym neskušala, jak to zistiš? Je tam dajaka esencia, vôňa, výťažok z vemena jednorožca, alebo čo a už máš problém.

minenkaa
30. mar 2025

@thirstymonk a preto sa vždy všetko nové ma skúšať na na jamke z druhej strany lakťa alebo kolena

minenkaa
30. mar 2025

@thirstymonk a treba kúpiť napríklad čisté oleje

Strana
z2