Ako zvýšiť prirodzenú vlhkosť pri sexe?
Ahojte. Je to dosť intímna téma ale mám taký problém že keď chceme sex s partnerom tak ja som vnútri sucha, ani žiadne hratky nepomáhajú, keď partner najprv prstami sa s ňou hra, proste stále u mna vlhkosť chyba, poslednú dobu je to horšie a horšie.. predtým stačilo pár jeho dotykov a doslova som tiekla, a teraz aj pól hodinu a niekedy aj tak to je dosť slabé, a keď už aj zvrhne, tak rýchlo opäť vyschne. Ide má z toho poraziť… partnera milujem ale začína mi tento problém dosť vadit a myslím si že aj jemu. Máte niekto nejakú radu ako dopomôcť prirodzenej vlhkosti? Nerada používam lubrigacne gély.
@foterlotor a ten oral ako na čo pomôže ,keď nebude vlhká
@foterlotor ako sorry ale od teba je moc ta tvoja rada, že keď nevieme sexovat tak to nemáme robiť… ja som nikde nespomenula ze to nevieme robiť, ale že mam taký a taký problém a chcela som normalnu radu.. a hore vyššie som písala že niekedy orálny sex tiež nezaucinkuje.
@foterlotor a niesom ani prvá ani posledná kto má takýto problém
@foterlotor nehnevaj sa, tvoj nazor je nazor neznaleho chlapa. Vlhkost u zeny naozaj zalezi od roznych faktorov a odporucit, aby to nerobili, ked to neviete, nie je celkom spravna rada.
@simsalabim neznalého? :D no dobre...
Problém máš a zároveň nemáš, ale nebudem sa opakovať.
@foterlotor bohuzial ani ten orálny sex niekedy nepomôže. Je to skrátka fakt.
@foterlotor ano, neznaleho. Len taky vycuc, aby si nemusel dlho citat:
Častokrát býva spôsobená poklesom produkcie ženských pohlavných hormónov a objavuje sa v období tehotenstva, dojčenia, menopauzy alebo pri užívaní antikoncepcie. Spôsobiť ju môžu niektoré lieky ako napr.: antibiotiká, antidepresíva či lieky na cukrovku.
Niekedy sa to naozaj neda riesit inak, ako pomocou lubrikantov a tabletiek a ani to nie vzdy pomoze. Ak chces citat kusok viac, citaj: https://lekar.sk/vaginalna-suchost/
PS Moj stryko bol uznavany gynekolog, co to som od neho na tuto temu pocula, lebo sa vobec neostychal, hoci som bola dieta, netrapila ho pritomnost mna a sesternic a bratrancov, ked to s dospelymi z rodiny rozoberal ( teda recnil na temy spojene s jeho praco veeeeelmi rad).
@foterlotor takze si zas potvrdil ,že nič .Ako ma ten oral pomôcť zvlhnutiu
Nerozumieš... klasicky lubrikant s babom nema nič spoločne omg... lubrikant nie je antikoncepcia. Vidim, že rozumná sexualna vychova je potrebna jak soľ, ľudia nevedia základné veci... (nemyslím tým len teba)...
Btw, aj sliny možno považovať za určitú formu lubrikantu. Neviem ako môže "nepomôcť oral", však si to trošku "prisliním"... či?
@thirstymonk sexuálnu výchovu sa potrebuješ doučiť ty
@tim23 Na základe čoho? Ty robiš oral bez slin, či jak? Nedáva to zmysel. Jak skočiť do bazéna a zostať suchý :D To proste nejde
@thirstymonk trepeš nezmysli
@tim23 Ešte že ti trepeš zmysli
@thirstymonk ale sliny niesu dobrý lubrikant
@minenkaa Všetky vodne lubrikanty nie su moc dobre, ale je to lepšie jak drieť na sucho, či?
@thirstymonk či ,určite nik nebude drieť na sucho a preto existujú oleje
@minenkaa Ale pravdou zostava, že vodne lubrikanty su najmenej draždive, nespôsobuju alergie, ani ťa po nich nesvrbi atď...
@thirstymonk ani po olejoch keď vies aký
@minenkaa No nevieš, lebo alergiu môžeš mať na niečo, čo si nikdy predtym neskušala, jak to zistiš? Je tam dajaka esencia, vôňa, výťažok z vemena jednorožca, alebo čo a už máš problém.
@thirstymonk a preto sa vždy všetko nové ma skúšať na na jamke z druhej strany lakťa alebo kolena
@thirstymonk a treba kúpiť napríklad čisté oleje

z vlastnej skusenosti, jednoznacne uzivat Macu peruansku.