Ako zvýšiť prirodzenú vlhkosť pri sexe?
Ahojte. Je to dosť intímna téma ale mám taký problém že keď chceme sex s partnerom tak ja som vnútri sucha, ani žiadne hratky nepomáhajú, keď partner najprv prstami sa s ňou hra, proste stále u mna vlhkosť chyba, poslednú dobu je to horšie a horšie.. predtým stačilo pár jeho dotykov a doslova som tiekla, a teraz aj pól hodinu a niekedy aj tak to je dosť slabé, a keď už aj zvrhne, tak rýchlo opäť vyschne. Ide má z toho poraziť… partnera milujem ale začína mi tento problém dosť vadit a myslím si že aj jemu. Máte niekto nejakú radu ako dopomôcť prirodzenej vlhkosti? Nerada používam lubrigacne gély.
@minenkaa Nemyslím si, že by bol problém hneď v chlapovi. Keď žena nezvlhne, je to podľa mňa ekvivalent tomu, keď sa mužovi nevztýči. A to môže mať tisíc a jeden dôvodov a nie hneď meniť chlapa omg... Napríklad hormonálna nerovnováha, stres, únava, proste hocičo, od zlej nálady až po rakovinu maternice. Riešenie nie je meniť chlapa, riešenie je nabehnúť ku gynekologovi a povedať mu, čo sa deje. A on už vie, aké vyšetrenia má urobiť a ako tento problém vyliečiť.
Autorka, prečo sa bojiš lubrikantu? Normálna vec. V lekárni kúpiš aj neutrálne na vodnej báze bez esencií a neviem čoho... ak sa náhodou bojíš toho. To nie je žiadna hanba používať lubrikant.
@thirstymonk Kde píšem hneď meniť chlapa ,omg ty múdry
@minenkaa Si robíš prdel, či si len taká jednoduchá? :D
@thirstymonk alebo ,alebo tam je
@minenkaa No však, takže to píšeš ako jedno z riešení, čo je úplná blbosť. Výmena chlapa nie je medicínsky postup. A prekvapenie? Môže nevlhnúť aj pri druhom chlapovi.
Veď lubrikant predsa. 🤷 Akože nerada používaš, nechápem. Tak drhnite na sucho teda keď nemažeš. Je to normálna vec. Normálne kúp cez internet ak sa hanbíš v obchode. Ďalej možno u gynekológa urobiť nejaké testy že v čom je problém
@thirstymonk ty si kompletný a áno , výmena paka môže pomôcť zvlhnut
Ak si ten problém predtým nemala a zrazu máš, tak ako píše chalan vyššie....išla by som na vyšetrenie.
@7miriam77 Vlastné skúsenosti, najmä po pôrode uplna sahara. Nechápem, čo je na tom hrozné. To už sa potom človek má hanbiť aj za to, že žere celaskon, alebo paralen.
A nejaký iný spôsob. Pozrieť erotický film, masáž, navodiť atmosféru, vonné sviečky, kúpeľ..niečo na tento štýl?
Používaj kokosový olej keď ti gély vadia
používaš antikoncepciu? Ja som mala pri nej tento problém.
Treba si pomoct lubrikantom, skusit pravidelne zvlhcujuce kapsule (vagisan a pod). Vlhost sa znizuje vekom, vplyvom liekov (antihistaminika, antikoncepcia…)
Zamerala by som sa na tvoju psychiku, či neriešis momentálne niečo, čo ťa stresuje, prípadne či nemáte s priateľom niečo nedoriešené, v čom ste sa nezhodli / čo ťa rozhodilo a nemáš to v podvedomí doriešené.
A vyskúšaj lubovníkovy olej na masaz a zvlhcenie, ideálne od niekoho, kto sa doma výrobe olejov venuje .
@minenkaa ďakujem za radu ale meniť chlapa ozaj neplánujem 😀
@thirstymonk lubrigantu sa nebojím, snažíme sa zároveň o babo tak budem musieť taký kúpiť aby neničili spermie. Hormonálna nerovnováha môže byť u mna, lebo mám aj pcos.. s priateľom sme spolu rok a pól a predtým takéto problémy neboli.. poslednú dobu to tak začalo, možno pól roka že proste mám problém zvlhnut a on sa musí “hrať” s prstami aby som zvlhla dostatočne.. niekedy to trvá aj pól hodinu, jasne že jemu stojí celu dobu a potom keď už dôjde k samotnému sexu tak to je krátke 😀
@7miriam77 takýto problém predtým nebol, ale možno že pól roka to trvá dlhšie kým zvihnem, väčšinou vždy zvihnem ale dva krát sme sa vykašlali na to že to nemá zmysel 😀 jasne že na sucho to nejde.. ale skúsim teda ten lubrigant
@arieska nie antiku nie nikdy slm neužívala
@lucia245 tak vždy je niečo, občas nejaký stres, alebo niečo sa riešiť atd, len takýto problém by som asi tomu všetkému nepripisovala.. tak ja neviem či môžem mat aj nejaký iný zdravotný problém a od toho sa toto odzrkadluje
@thirstymonk a ako ste to poriesili? Mne gyn povedala ze to ma každá druhá je to dobou stresom atd atd...ze si mam kúpiť gél v drogérke....
@valikasikulova kupili sme gel v drogerke 🤣🤣🤣
Spermicidny mas problem kupit. A aj to by som mu moc neveril
@thirstymonk zatiaľ som ho nekupovala ale kupim určite
Nie je sa čoho bať, maju aj v teskach a tak... väčšinou popri kondomoch maju aj lubrikanty aj tehotenske testy... jeden nikdy nevie :D
@thirstymonk nejaký test sa nájde aj doma 🤣 v tescu som nevidela taký spermicidny alebo som možno zle pzowrala
Však ty praveže nechceš spermicidny? Spermicidny nezoženieš len tak hocikde v stanku na autobuske... a tiež by som nedal pipik do ohňa za to, že to tie spermie fakt zabije :D
@thirstymonk nie ja nechcem klasicky lubrigant keďže sa snažíme o babo… ale už som objednala z lekárne
My sme používali tento https://superlove.sk/conceive-plus-fertility-lu...
A prečo to neurobíte jednoducho? Orálny sex? Veď nech ti ju najprv trochu políže a nemôže byť problém. Niekedy ľuďom nerozumiem... a keď to z nejakého nepochopiteľného dôvodu nepôjde, tak si kúpte lubrikačný gél ako píšu ľudia vyššie.
Alebo nesexujte, keď to neviete. Sorry ale toto je moc.

Pouzivajte kubrikant alebo vymeň chlapa