icon

Asi vo mne ostal tampón

elsaanna1
4. júl 2021

Stal sa mi trapas.baby rano som vstala a neviem ze kde sa stratil tampon.moze sa stat ze ostal vo mne?

Strana
z2
panelacikova
4. júl 2021

@elsaanna1 ak máš pochybnosti, vyhľadaj najbližšiu gynekologickú pohotovosť, povedz im o svojom probléme, nech ťa prehliadnu. ak by bol naozaj niekde mimoriadne hlboko, tam to vyriešia. mne sa raz stalo, že som si prisahám nepamätala, či som ho vybrala alebo nie a zasunula som "ďalší". ten som potom vybrala a v panike, že kde je ten prvý? 😀 som šla za svojim gynekológom a v pohode ma prehliadol, UVZ všetko a skonštatoval, že som si ho teda musela predtým vybrať. ale vôbec som o tom nevedela. akosi automaticky som konala 🙂 no vôbec sa nesmial ani nič podobné. naopak, poznamenal, žeby som sa čudovala, s čím za ním ženy chodia (vraj aj sklo v pošve mali) 😀 😀

gdpr
4. júl 2021

Môže, aj o pár takých prípadoch som už počula treba ísť na gynekológiu ak ho máš v sebe.

elsaanna1
autor
4. júl 2021

@gdpr ale teraz ja neviem moze znicho nic ostať vo mne namala som pohlavny stik ani som si ho neposunula inym tamponom len rano som vstala a tampon nikde .mohlo sa este stat ze som ho vicikala mala som ho cez noc

elsaanna1
autor
4. júl 2021
panelacikova
4. júl 2021

@elsaanna1 možno si ho aj vytlačila "cikaním", ktohovie. my ti to tu nenapíšeme 😀 skoč na tú gynekológiu, samotné vyšetrenie ti zaberie cca 5 minút a budeš mať srdce na mieste 🙂

elsaanna1
autor
4. júl 2021

@panelacikova nestane sa nuc ked pojdem zajtra?? Ale zatial nic necítim

simca06022011
4. júl 2021

Mohla si ho vycikat alebo zabudnúť dat. Hlavne ak nemáš silnú ms, tak to ani nezbadas. Normálne si cupni, potlač a ak nič nevyjde, nema sa kam stratiť aby so ho nenasla, minimálne šnúrku cítiť niekde😉 zase to nie je taká hĺbka 😂
Ak ale teda. Máš takú strašnú paniku tak na gynekológiu skoč.

panelacikova
4. júl 2021

@elsaanna1 čisto teoreticky, keby bol "vcucnutý" príliš hlboko, tak by sa začal rozkladať a mohla by si dostať toxický šok a umrieť (katastrofálny scenár, viem). takže pre svoj vlastný pokoj by som teda radšej šla na tú prehliadku. mimochodom, ja si odvtedy (a to je už cca 6-8 rokov??) dávam sakramentský pozor 😀 vždy, keď vyberám, vždy si nahlas poviem: vyberám si tampón a dávam ho do koša 😀 😀 lebo už sa nechcem dostať do takého trapasu 🙂

elsaanna1
autor
4. júl 2021

@panelacikova dufam ze by nevadilo ak oojdem zajtra na pohotovost,či neskoro??bude

dominikac321
4. júl 2021

@elsaanna1 oblec sa a chod teraz!

panelacikova
4. júl 2021

@elsaanna1 urob, ako píše
@simca06022011 a prstom poriadne prešmátraj. ak nebudeš cítiť šnúrku, tak by tam nemal byť. podľa mňa si ho aj vytiahla a neuvedomila si to (ako ja pred rokmi).

dominikac321
4. júl 2021

@panelacikova v mojej kamoske raz tak ostal kondom, ale to zas vedela, ze tam je...

mmoonna
4. júl 2021

@elsaanna1 pokiaľ si ho tam niekde zabudla,môžeš dostať toxický šok a to nie je sranda. Choď na pohotovosť.

zuzubb007
4. júl 2021

Mne sa raz stalo normalne stres, panika a nakoniec som prehladala kos, vsetko a zistila som, ze teda som si ho vybrala a v rychlosti nedala dalsi ale bola som v strese asi dva dni z toho, vycikat sa neda tampon tak bud si si nedala alebo neviem snurka keby sa odtrhla tak aspon tu by si nasla, ale smer gynekolog radsej toxicky sok mozes dostat takze nie cakat ale hned

panelacikova
4. júl 2021

@dominikac321 a vytiahla ho?

dominikac321
4. júl 2021

@panelacikova ano vytiahli ale oni si az po chvilke uvedomili, ze ostal dnu tak tiez sok...

panelacikova
4. júl 2021

@dominikac321 hlavne, ak bol plný 😀 😀 😀

nerya
4. júl 2021

@panelacikova ja keď si vyberám posledný, keď už mám slabé alebo na noc posledný v ten deň vravím aj priateľovi 😳😳 ja som z tohto tak vystresovaná 😀 že keby som nepamätala, on mi pripomenie 😀

tosomja
4. júl 2021

Ja neviem, ale myslím, že pohmatom cítiš či tam je, alebo nie. Čupni si, zatlač a skontroluj, do maternice "neušiel"
A keď máš strach, tak by som išla hneď. Nie večer, ani zajtra. Veď to musí nie len byť nepríjemné, ale už aj zapáchať. 🙄

hipuska
4. júl 2021

Choď na wc a zatlac akoby si išla na veľkú. Vtedy by sa mohol objaviť ak tam je, riadne presmatraj

marca12
4. júl 2021

Ako sa moze stratit tampon,ved ma dlhu snurku. A vycikat? Ved tampon sa zavadza dost hlboko na to,aby len tak vypadok. A dalsia vec na noc sa tampon nema davat. Tampon ma byt max 3 hodiny a potom vymena.

tosomja
4. júl 2021

@marca12 už sú aj nočné. Ale presne ako píšeš, aj tak by som nedávala na noc. Veď po hodine mi je nepríjemné s tou očuranou šnúrkou chodiť medzi nohami 🤮

ninusa221
4. júl 2021

Skus si tam riadne strčiť ruku. Ja som si raz dala takto dva😎😂😂 tak som to rychlo vyťahovala s plačom😂

macekovam
4. júl 2021

@elsaanna1 koľko máš rokov?

simca06022011
4. júl 2021

@marca12 ale samozrejme, ze tampon sa pouziva aj v noci.. a o 3h limite tiez pocujem prvy krat :D neodporuca sa ho mat viac ako 8h.

elsaanna1
autor
4. júl 2021
matovicova
4. júl 2021

@elsaanna1 na budúce kalisok a máš po probléme

elsaanna1
autor
5. júl 2021

@matovicova co to je

emma323
5. júl 2021

@dominikac321 aj vo mne ostal😄😄😄

gazpalm
5. júl 2021

@elsaanna1 tak toto sa stalo aj mne presne ,myslela som ze som vytiahla a dala druhy cca na dalsi den som mala divny zapach a vytok, nechapala som z coho,absolutne nic ma nebolelo,menzes mi uz skoncil...bola to sobota ,vravim si ak to neprejde idem v pondelok ku gynekologovi,ci mam nejaku infekciu alebo co...samozrejme ,nepreslo ,v nedelu v sprche mi " vypadol" ...no hruza ...vtedy som kupila kalisok a som nadmieru spoko a toto sa mi teda uz nemoze stat

Strana
z2