Ostali ste po umelom oplodnení bez partnera?

carmensmutna
7. sep 2016

☹ ☹ ☹ ☹ .....pekny dnik... chcem sa len,opytat ci TU niektora OSTALA sama ,,potom vsetkom,po umelom oplodneni,ostala som nato,cakat ci bude,co urobim ??????......a on otec nas opustil....neviem ako to zvladnem..mam oci plne slz

marcelatje
7. sep 2016

@carmensmutna nebud smutna carmen. Ak ta v tejto situacii opustil je to chuj a s odstupom casu to budes vnimat ako najlepsiu vec ktoru mohol urobit.

carmensmutna
autor
7. sep 2016

6 rokov nic a teraz toto...iba placem a dakujem za slova ...nie on uz povedal,ze mna a to nechce....
@marcelatje

lubkavargova1
7. sep 2016

A on to dieta chcel?

suve99
7. sep 2016

@carmensmutna - je mi to ľúto...zle si si vybrala partnera, ale to neznamená, že život končí...teraz je to ťažké, ale ver, že vyjde znova slnko a Ty budeš šťastná a vyrovnaná. Nie si sama. Máš určite príbuzných, známych a keď Ti bude ťažko, ozvi sa napr. i tu.... tu Ti baby vynadajú, poobdivujú, z každého rožka troška 😀 😀 a život bude zrazu pestrofarebnejší, než ho vidíš teraz. Hlavu hore, držím silno päste... 😉

marcelatje
7. sep 2016

@carmensmutna budes to mat tazke netvrdim ze nie, ale mas sakra dobry dovod na to aby si to zvladla.

marika142
7. sep 2016

@carmensmutna nebol to ten pravy. Neoplati sa trapit sa kvoli niekomu kto sa netrapi kvoli tebe. Tak hlavku hore. Zajtra bude lepsie. On to raz bude lutovat. Raz bude spominat co vsetko mohol mat a ako to zahodil.. a ty uz budes davno s niekym inym a stastna 🙂

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@lubkavargova1 ..vsetkobolo dobre a chcel ..ve to vsetko podstupil somnou..t
nam to trvalo 2 roky liecby atd ,,nebolo to rychlo..neviem ako to zvladnem.. sama a neviem co mam robit ☹

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@marika142 rozumiem tvojim slovam a dakujem ..ale ja nechem uz ineho.. cakam jeho dieta po umelom oplodneni a neviem co mam robit.. placem .. ja uz mam syna z prveho manzelstva on nemal s byvalou ..chela som mat normalnu rodinu a teraz babo mam v sebe,syn mi ide na vysku a este ho mam na ociach potom vsetkom.. nema kde ist...zatial ..a tale mi opakuje koniec,koniec..nemam uz ani kamaratky tu byvam s nim v jeho meste..nemam sa skym porozpravat ,vyplakat..

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@lubkavargova1 chcel ..ale teraz ked uz konence je... neviem co urobim

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@marcelatje dakujem pekne

marcelatje
7. sep 2016

@carmensmutna urci si priority a potom rob vsetko tak aby si svoj ciel dosiahla. Chlap sa mozno zlakol reality, mozno sa vrati ale neupinaj sa na tu predstavu. Bud samostatna jednotka a muza ber ako bonus.si matka zivot uz nie je len o tebe.

lubkavargova1
7. sep 2016

Ale preco ten koniec? Vsak nech sa ten alfa samec pochlapy a povie...ked ma gule povedat koniec tak nech povie aj dovod.

ukulela
7. sep 2016

@carmensmutna co mas robit? v prvom rade vytlac z hlavy chlapa a mysli na to, ze budes mama a budes mat vytuzene dieta. viem, ze ked tebou teraz biju hormony, tak sa to len tazko da, ale musis prepnut na racionalny rezim. pripravuj sa na rozvod, zhanaj info ako a co. odkladaj blocky z vybavy, vitaminov,vysetreni, pomozu ti pri vyzivnom (na dieta a aj na teba)
planuj rozdelenie BSM, premyslaj, ako po porode neostat bez penazi.
na chlapa ser. zrejme mu preplo, mozno si priliecnbe pribrala, alebo sa zlakol, alebo je to jednoducho chuj.na fore su zeny, ktore chlap tiez opustil tehotne, dokonca s tretim dietatom, par tyzdnov pred porodom vyslo najavo, ze ma milenku - prezila, zariadila sa, odstahovala a zije si svoj vlastny zivot.
hladaj dakoho spriazneneho, kto ta podrzi, kamosku, dakoho z rodiny, ... nebud sama.
neplac, zdvihni hlavu,vsetko sa da zvladnut. mozno po porode ten tvoj za tebou pride s prosikom o odpustenie, ale u zbudes inde a bude ti lepsie.

dominika6
7. sep 2016

@carmensmutna spýtaj sa ho na rovinu,kto je tá druhá,pre ktorú opúšťa vlastné dieťa..ak je chlap,povie pravdu...ak sraľo,tak bude zatlkať,lebo nemá ani ten chochmes aby povedal pravdu a vypadol z domu...iný dôvod nieje,chlap ked nezvláda stres,hladá útechu,dobrá správa je,že uvolnil miesto lepšiemu,čo vás bude ľúbiť naozaj

ukulela
7. sep 2016

ale kurde takychto mam najradsej, ze koniec, ale nezbalim sa a neodidem, lebo nemam kde. hajzlik nesvojpravny. zbal mu veci a vyloz pred dvere. ked koniec, tak koniec.
@carmensmutna , hlavu hore, preboli, spamatas sa a bude lepsie.

marika142
7. sep 2016

@carmensmutna je mi jasne ze nechces ineho, ale jeho rozhodnutie nezmenis. Ono je to tak ze ked sa chlap rozhodne ze zenu opusti tak nepomoze nic. Ani krik ani plac ani prosby. Ja verim a drzim palce aby si nasla niekoho kto ta bude s detmi uprimne milovat a bude ti po tomto velkou oporou!

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@ukulela mas pravdu..ja viem co by som mala urobit..ale nechapem..preco cakam a chem ho... asi tie hormony..ja to neviem ci zvladnem 😒

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@dominika6 pytam sa ho,, ale nemam odpoved .. len ze ved sme sa rozisli...vies mna strasne trapi.. ide mi moj syn z prveho manzelstva na vysku .. bojim sa .ze nezvladnem vysku a toto malilinke platit.. milujem deti mam aj taku pracu.. takze a nemam sa na koho opriet..okrem syna

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@marcelatje mas pravdu,,ale momentalne bez prace .tehotna a syn na vysku ..to je nejako moc na mnaaaa

dominika6
7. sep 2016

@carmensmutna kto mlčí,ten svečí...zbabelec..no čo bude platiť alimenty..

lalinko2010
7. sep 2016

@carmensmutna máš cca 40rokov, ako sa môžeš takto správať? to je vplyv hormónov? ženská spamätaj sa!
hlavu hore, dieťa vychováš, syn môže na brigády.
preber sa a neplač! tým nič neodsiahneš!

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@dominika6 nepraje si ani uviest meno otca ak malinke bude.. co uz.. ale asi zabudol ze podpisal umele atd

ukulela
7. sep 2016

@carmensmutna pozri, zistuj - ci nebude mat syn narok na socialne stipko. skus mu pohladat nejaku nenarocnu brigadu. alebo nech poziada otca o zvysenie vyzivneho - to uz ako 18rocny ziada on.
ked tvoj chlap nema odpoved, bud je chuj, alebo ma inu, tak nech sa prace za nou.
mas narok od neho na vyzivne na dieta a aj na seba.myslim, ze na seba mozes uz ziadat skor, zisti si na upsvare, na co vsetko mas narok a co musis urobit, aby si prachydostala cim skor.
v kolkom si? planuj vybavicku, lacne veci, pomaly kupuj, odkladaj bloky, otecko sa bude musiet spolupodielat.
ja viem, hormony su strasne, my sme sa s mojim tak pohadali ked som bola tehotna, ze som uz ratala, kolko ma vyjde podbńajom a kedy sa vratim do roboty.
zisti si, ci mas narok na matersku. ak si nezamestnana, ale mas tych 270 dni poistenia, skus nejakych znamych, ci tanezamestnaju aspon na papieri, aby ti matersku vyplacali ... ries prakticke veci, napis si zoznam a vyciarkuj vsetko vybavene
ked skonci materska, pises, ze mas rada deti, tak ponukni, ze budes opatrovat dake deti na inzerat, jedno za par eciek zvladnes a privirobis si. mozno aj dve ...
porozpravaj sa so synom, urcite ta podpodri a pomoze.
velmi ti drzim palce.

ukulela
7. sep 2016

@carmensmutna cizam, co pises, ze nepraje si uviest otcovstvo? skoro ma piclo namiesto teba. moja zlata, tisic krat zdoraznujem, odkladaj si blok za kazdy prd, kazdu vlozku, kazdy vitamin. a zoder ho z koze, hajzla jedneho!
ze nepraje si uviest otcovstvo,ked podstupil umele, boze, to je keket! ma inu, to je jasne. je to trto a nezasluzi si jedneho dobreho slova!

sobicatko
7. sep 2016

@carmensmutna poznam to velmi dobre. Velmi dobru kamosku tak opustil chlap :( v takom stave, tiez po umelom...nevratil sa... ona posledne tri mesiace lezala v nemocke kvoli rizikovemu tehu...bolo to smutne.... zostala sama a zije pre babo 🙂 drzim palce

carmensmutna
autor
7. sep 2016

@lalinko2010 ,,mas pravdu.. mam 36 a nejako to zvladnem....

jajka257
7. sep 2016

@carmensmutna tak on si nezela???? Tak sa ho nepytaj, co si zela. Ani on sa ta nepytal. Dieta je jeho, bude musiet platit. Starsi syn stipko, brigada. A urcite sa ti neotoci chrbtom. Byvaly partner ti nestoji za stres. Hlavu hore, uz sa ho nic nepytaj, nepros, ignoruj ho. Dufam, ze mu neperies, nevaris a nezehlis. Spravaj sa k nemu ako k podnajomnikovi.

ukulela
7. sep 2016

presne ako pise jajka - nepytaj, nepros, neries. a urcite mu neper, nevar, ziadny servis. ani hajzlakmu nekup! zbal mu veci nech prasi kade lahsie, alebo ak sa neda inac, ries si byvanie ty. sto krat lepsie bez takeho chlapa, co toto dokaze urobit!

salfusco
7. sep 2016

@carmensmutna hlavne zo svojho starsieho syna sprav normalneho chlapa.Ak pojde na vysku,bude musiet pomahat popritom aj tebe ( teda mal by),brigada,mozno stipko...to su vsetko signaly,že do zivota nieco ziska,ked je takato tazsia situacia.Dieta zvladnes aj bez chlapa a mozno sa niekto najde casom,kto bude pri tebe stat potom.Len sa netreba nijak opušťať

carmensmutna
autor
7. sep 2016

,

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre