Biopsia a hrčky
Ahojte. Včera mi robili biopsiu prsníka. Mám tam dosť veľké hrčky a aj pod pazuchou mám no to som necítila. Mám pol ročnú dcéru ktorú som do konca decembra koníka preto som neriešila tu hrčku lebo som myslela že upchatý mliekovod.....Máte niekto skúsenosti? Ďakujem
@julcah ako sa máš Julka? Ja ešte stále čakám na vybratie. Už musím zavolať, ako to vyzerá a kedy som v poradí.
@margotka17 dakujem,je to ok,popaleniny po oziaroch sa uz zahojili,krvne vysledky na teraz ok,kontrola o 3 mesiace.margotka len to nahanaj,lebo inak ta budu presuvat,nedaj sa odbyt...drzim palce.
@julcah super, že výsledky sú ok, teším sa s tebou aj so všetkými zienkami, čo si tým prechadzaju, nech ste všetky čím skôr zdravucke 😍
@margotka17 dakujem
Dobry den, ako ste citili tie hrcky? Je to nieco tvrde? Ja mam akcesornu zlazu pod pazuchou, ale mam pocit, ze tam citim hrcku
@astrid14 ja osobne som žiadnu hrčku necítila. Mne až na monografií ukázalo, že tam mám hrčku 1 x 1,5 cm. Bola som na biopsii, odber je negatívny. Rozhodlo sa, že hrčku vyberieme, ale ešte sa počkalo chvilku. Teraz idem znova na monografiu, ako to vyzerá. Po mamo sa uvidí, čo ďalej. Nepanikar, stres je veľmi zlý.
@margotka17 ako sa mas,uz si bola na zakroku?
@julcah práve som na teba minulý týždeň myslela, že ako sa máš. V lete mi zobrali vzorku, bola negatívna, no mala som tam ešte jednu hrčku. Urobili mi ďalšiu mamografiu a teraz mi už vzorku brali pod mamografom. Po sedačky všetko prebehlo ok, stres neskutočný som mala zo zákroku. V utorok som bola na kontrolu aj po výsledky. Aj táto vzorka je negatívna. Miesto BIRADS 4b, mám teraz napísané BIRADS 3. Dalsiu kontrolu mám o pol roka. Zatiaľ sa pán primár vyjadril, že nič netreba vyberať, že je všetko ok. No ten stres čo som mala bol neskutočný. A čo ty, ako sa máš? Dúfam, že sa ti darí a všetko je už ok 😍.
Ahoj, zase po dlhej dobe som tu, ako sa ti dari? Ako si na tom? 🙂
Ahoj, zase po dlhej dobe som tu, ako sa ti dari? Ako si na tom? 🙂
@minis Ahojcek. Ak myslíš mna, tak ja všetko negatívne. Kontrolu mám v auguste, ak bude všetko ok, tak už len normalne budem chodiť na preventívky k môjmu gynekologovi. A ty ako?
Baby mne dnes idu maminu operovat nasli 1x1.5 cm hrcku biopsia pozitivna ale to HER negat.ale PR 100% a ER100% ak som si to dobre zapametala nieco velke pismeno tusim Ki 64 ci ako mala 10% a to stafium G2 vie mi to niekto prelozit ? Dakujeem 🙏 vela zdravicka zeny ❤️
@lenka1209 ahoj, ako maminka? Práve si tým prechádzame…tiež má her2negativny a hormóny 100/80%, dostala najprv hormonálnu liečbu?
@lenka1209 ahoj, ako maminka? Práve si tým prechádzame…tiež má her2negativny a hormóny 100/80%, dostala najprv hormonálnu liečbu?
@slexa ahoj prepac mesiac som tu nebola nooo bola na operaciu potom sa zotavovala celkom fajn jej to slo ...potom asi po mesiaci ju poslali na oziare ked sa ta rana ako tak zahojila mala oziare chemo nepotrebivala len ona ma vacsie orsia a pri tych oziaroch akiby sa jej trela koza o kozu pod prsnikmi a tam sa jej to spatne pozapalovalo tka s tym bojovala ale inak vsetko ok teraz bola po roku na preventivke mamo a rongen pluc plus sono vnutornych organom zatial klopkam a vsetko ok len bohuzial sa vravi ze sa to zvykne zopakovat tak no dufame ze nie ale sme akoby v strehu

@julcah v Michalovciach. Čakám na zavolanie, kedy mám nastúpiť.