icon

Bol to menzes alebo nie?

2. feb 2024

Ahojte..plne koj8m 6 mes a nemám menzes len v novembri 2 dní malinko spinenia..mohol to byť menzes..odvtedy nic

chrobak7
2. feb 2024

Hoď si kockou, ak padne párne číslo, tak to bol menzes, ak nepárne, tak nie.

A na čo to potrebuješ vôbec vedieť?

dadka1997
2. feb 2024

A to ma kto vediet ked sama to nevieš? Kojiš, menzes nemusíš dostat aj rok po porode.. ale tym padam niesi chránená, to snáď vieš, 2 dni špinenie nemusi byt menzes

autor
2. feb 2024

@dadka1997 áno to viem..ze nie som chránená

muchacici
2. feb 2024

Ja som štyri mesiace po pôrode a tiež som mala pred mesiacom tri dni špinenie, už som si myslela, že sa to rozbehne, ale nič... potom o dva týždne na to zase tri dni to isté, a zase nič... 🧐 tiež neviem, čo to je 😃 myslela som, že približne o mesiac už to začne normálne, no takéto špinenie nepravidelné, neviem... dám tomu ešte niekoľko týždňov a uvidíme. Ale keď si mala v novembri a od vtedy nič, myslím, že nie

autor
2. feb 2024

@muchacici a ty kojis?..no ja som to mala vlastne tak 3.5 mes od pôrodu.. možno nejako hormóny blbnu

muchacici
2. feb 2024

Áno, tiež kojím. No môže to byť všeličo, hormóny, telo sa stále dáva dokopy 🙂 nechcela som utekať hneď na gyndu, reku nemám žiadne bolesti alebo aby niečo naznačovalo, že mám nejaký zápal, tak to asi nebudem riešiť. Ale vidíš, od novembra zase nič, takže máš to relatívne ustálené 🙂