Bolesť a neobvyklé príznaky vo vagíne u tínedžerky?
Včera sa mi vo vagíne urobila biele akne, povedala som si okej, mozno z holenia. Ale vcera vecer som zistila, ze tam mam biely cerveny ako keby mokvajúci alebo lesklý fľak, ktory dost boli. Bolia ma aj vajecniky. Co by to mohlo byt? Uz som objednana ku gynekologovi zajtra, ale tak len tak pre info. Mam len 18, nikdy som este nemala pohl.styk. Ale davala som si tampon prvykrat v zivote a dala som si ho zle takze som trpela v bolestiach no a hned v skole som si ho bezaka dat prec a uplne som zabudla umyt ruky v tych bolestiach 🙄🙄🙄🙄🙄🙄😬😬🙄🙄🙄
To z pár hodín nepohodlia tampónu mať určite nemôžeš... Gynekológ zistí viac. A "vo vagíne" nič z holenia mať nemôžeš. Anatómia
Neviem ti poradiť je tam veľa odlišných symptómov. Daj vedieť čo ti zistil
@stellariaaquatica skor som myslela, ze asi som si nejaku infekciu zaniesla, lebo som si neumyla ruky. Ano dam, dakujem aj tak
Cim si sa holila? Ja som raz mala miesto suchsej koze pri kolene a elektricky strojcek mi strhol cast koze, vtedy som tam mala taky "leskly, mokvajuci flak"...
Ale to nemas asi VO vagine, ale na vonkajsom genitali
@sisa_s holila som sa v sobotu a ten flak sa mi urobil az vcera. Nasla som priznaky oparu, ze da sa to zaniest aj rukami, tak uvidim co povie doktor
Tak tazko povedat, lekarka musi vidiet a teda ani poradit neviem, co na to, kedze 1 vec moze zlepsit aj zhorsit ranu... ale skus nejak vetrat ranu, ak si sama
Tak záleží ako ti.je. Ako ti je zle? Pohotovosť si nezvazovala?
uf, to vôbec neznie dobre. ale super, že si sa objednala ku gynekológovi, to je úplne prvá voľba, tu ti asi nepomôžeme. ešte som sa s takým niečím veru nestretla, ale tiež si myslím, že toto mať z tampónu isto nemôžeš. no ja to stále hovorím - ruky si treba umývať stále.
Podľa mňa to môže byt aj reakcia na tampón predtým si ho nemala tak telo zareagovalo uvidíš čo ti povie lekár
bola som u lekara, bola zo zapalena zlaza

A este je mi trosku aj zle… nemôžem vobec chodiť, v noci som sa zobudila na bolesť