icon

Bolesť počas plodných dní

12. mar 2023

Ahojte baby, mávate bolesti počas plodných dní?
Mne začne tak týždeň po menzese a trvá tak 7-10 dní.
Chceli by sme s mužom druhé bábätko ale po sexe to bolí naozaj dosť. Nemáte nejaké skúsenosti, čo by pomohlo na bolesť? Začalo mi to pri tehotenstve, ktoré skončilo potratom cca 5 mesiacov dozadu a od vtedy každý mesiac. Všetky vyšetrenia od gyn aj obvodného mám v poriadku tak nechápem prečo to začalo 🤦‍♀️

bylinka25
•
12. mar 2023

Ahoj, aj ja mám pri plodných dňoch bolesti, pocit, ako keby mi malo vaječníky roztrhnúť a maternica mi ide dobre že vypadnúť. Bolesti v krížoch.
Nepoužívam nijaké lieky , to musíš len pretrpieť.
A čo sa týka bolestivého sexu, zvoľte takú polohu, ktorá vám naviac vyhovuje a je najmenej bolestivá pre teba.
Ak ťa to veľmi bolí, tak nech muž ide "na polovicu", veď vieš, čo mám na mysli.

lalenka33
•
12. mar 2023

Skús pupalkový olej, magne B6 a od bolesti normálne Ibalgin, Nalgesin čo ti zaberie. Plus skús čaj z alchemilky od zaciatku cyklu do ovulácie. Ja tiež posledne mám bolestivú ovuláciu, ale dá sa to vydržať našťastie.

elia9
•
12. mar 2023

Žiaľ aj ja mávam obrovské bolesti počas ovulácie, vždy to len nejako pretrpim🙈🙈🙈začalo mi to po pôrode..zdravotne som vraj OK, skús pupalkovy olej..

janetinka27
•
13. mar 2023

Ahoj, to je dost vela dni bolesti, kde vlastne citis bolest? Cyklus zacina prvym dnom MS. Ktore dni cyklu citis bolest?

autor
•
13. mar 2023

@janetinka27 tento mesiac je to od 15teho dňa a dnes je to 4 deň bolesti.. gyn mi brala aj stery, krv, no všetko čo sa dá a povedala mi len ze ovulacne a poovulačné bolesti ale mňa ide poraziť z toho.
Keď sa rýchlejšie postavím alebo zdvihnem syna na ruky tak to riadne zabolí.

janetinka27
•
13. mar 2023

tak to je dost neprijemne, tiez som pocula o vyssie spomenutej pupalke, pripadne ta tabletka od bolesti

autor
•
13. mar 2023

Začala som užívať gynex tak dúfam, že mi to nejak pomôže ale zatiaľ bez výsledku..
A načo je vlastne určený ten olej? A ďakujem každej za odpoveď ❤️