icon

Bolesť pod pazuchou

7. mar 2025

Ahojte. Prosím vas o radu. Už dlhšie ma boli pod pazuchou, bola som aj u dr ale nikam sa to neposunulo ani ziadne vyšetrenia nespravil. Dnes je už intenzívna. Nemám zapálený ani chĺpok, ani vyrazku ani moc. Volest ide akokeby zvnútra, nie z pokožky. Co vam zabralo alebo s cim na natieranie mate dobru skúsenosť?

denisa_deniska
7. mar 2025

U gyn si bola?

ina2405
7. mar 2025

Robili ti sono?

stanulienkat
7. mar 2025

Uzliny nemas zvacsene? Nebola si chora v nedavnej dobe?

autor
7. mar 2025

@stanulienkat nemám zväčšené
A nie nikto mi nič nerobil

denisa_deniska
7. mar 2025

Tak v pondelok smer gynekológia, kľudne to môže vystrelovať z prsníka.

autor
7. mar 2025

Rakovina?

ina2405
7. mar 2025

Cysta, nejaký zápal v prsnej žľaze, nemusí to byť to najhoršie. Určite smer gynekológ.

autor
7. mar 2025

@ina2405 ale prsia ma nebolia vôbec

oceanahory
7. mar 2025

Chodis preventivne na sono prsnikov? Ak ano, tak by ti malo byt jasne, ze sa kontroluje aj podpazusie. Tymto sposobom sa robi aj samokontrola doma, jemne kruzky od podpazusia az k prsnikom. To ti vazne obvodna nic nehovorila a neposielala na sono prsnikov?

ina2405
7. mar 2025

Ja keď som bola na začiatku tehotná, bolelo ma iba podpazušie, prsia a pazuchy spolu súvisia a možno to je uzlina. Cez net ti to nik nepovie. Treba riadne sono spraviť.

oceanahory
7. mar 2025

@ina2405 Mna pred kazdou MS boli iba podpazusie, zduria sa mi uzliny. Je to uplne prirodzene, mna len udivuje, ze to autorku nenapadlo, ze problem moze pochadzat aj odtialto a hlavne ma prekvapuje, ze to nenapadlo jej obvodnu 🫤.

autor
7. mar 2025

@oceanahory
@ina2405 bola som u gyn na preventívke vo februári. Objednal ma na sono na apríl.. Ja som približne v čase ovulácie teraz. A jasné že viem že to môže mať súvis, ale ako píšem, niesom pred ms a prsníky ma nebolia vôbec. Skôr ma napadli pľúca a chrbtica. Obvodný žiaľ nespravil žiadne vysetrenia. Že to mám z holenia alebo z antiperspirantov.. Ktoré mimochodom kvôli tej bolesti nepoužívam žiadne

denisa_deniska
7. mar 2025

Ja som takúto bolesť mala pred mesiacom, išla som na gyn, tam to bolo ok, a nakoniec už ma bolela celá ruka, kde mi to vystrelovalo z podpazušia, mne predpísali prášky na bolesť a zápal. Za 4 dni bez príznakov, dodnes sa nevrátilo. Ale prvé čo bolo, všetky googlenia, lekári, všetci ma odporúčali na gyn, preto som ti to aj prvé písala. U mňa to bol len akýsi zápal. Pazucha-rameno-lakeť, postupne sa všetko zhoršovalo.

autor
7. mar 2025

@denisa_deniska mne Google vyhadzuje rakovinu pľúc. Ja som momentálne na prášky.. Zbláznim sa do pondelka.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
autor
7. mar 2025

@stanulienkat nie píšem sem prvý krát

autor
7. mar 2025

Ja som k dr išla s pálením v pľúcach alebo prieduškach neviem.. A povedala som mu aj tú bolesť pazuchy a neriešil

denisa_deniska
7. mar 2025

Ale predsa všetci dobre vieme, že aj keď do googla akékoľvek banálne príznaky hocičoho, podľa googla zajtra zomrieš 🤷🏻‍♀️ skús niečo protizápalové v lekárni

stanulienkat
7. mar 2025

Kľudne to môže byť pred menzesom, môže to byť z holenia, z antiperspirantov... Neviem ako dlho ťa to bolí. Uvidíš, čo ti lekár najde na ultrazvuku. Tam sa to určite ukáže, či je všetko v poriadku, alebo nie.

kristina2412
7. mar 2025

Mňa bolelo pod pazuchou,celá lopatka a zároveň aj ruka a zistila som, že len v čase dlhej práce s myšou...nikam som nešla , začala som cvičiť a zatiaľ mám pol roka pokoj. Teraz čítam že ťa pálili pľúca či priedušky ,v takom prípade je bolesť uzlín úplne normálna a s najväčšou pravdepodobnosťou bude za bolesť zodpovedná bežná choroba...

svetluskagabrielle
12. nov 2025
@oceanahory

@ina2405 Mna pred kazdou MS boli iba podpazusie, zduria sa mi uzliny. Je to uplne prirodzene, mna len udivuje, ze to autorku nenapadlo, ze problem moze pochadzat aj odtialto a hlavne ma prekvapuje, ze to nenapadlo jej obvodnu 🫤.

@oceanahory boli pred ms aj niekedy že len jedna strana podpazušia
.mňa iba pod ľavou pazuchou