icon

Bolesť pŕs po styku: Je to tehotenstvo?

erizika96
5. jan 2024

Ahojte môžem už 6 deň po ovulke a styku citit úplne napätie v prsiach a bolesť? Je možné že by to bolo tehu?

dadka1997
•
5. jan 2024

@erizika96 tehu 6 dni po styku ? Fakt ? Nie, to nie je možné, ale mozu ťa boliet prsia, lebo hormóny a ides do obdobia PMS

marticka85po
•
5. jan 2024

Tiez sa priklanam k PMS. To by si uz musela mat HCG v tele aby si mala nejake priznaky.a 6dni po ovulacii by to bolo velmi skoro.este sa ani do maternice nedostalo ak by aj doslo k oplodneniu

erizika96
autor
•
5. jan 2024

@dadka1997 ved práve ale takéto bolesti prs som nemala pred ms teda ja mávam pravidelný cyklus ale ide mi ich úplne urvat ako keby ...

anjelicek26
•
5. jan 2024

Bolest prs pred MS je uplne normalna, ked sa meni hladina hormonov...

loliki
•
5. jan 2024

@erizika96 Al môže to byť aj tehu.

hedviga2
•
5. jan 2024

Bože zase sprosté otázky na ráno. Baby veď zapnite rozum, alebo si počkajte pár dní. Všetko je na nete. Ked nie je tak pridám.

egonsk
•
5. jan 2024

@erizika96 no a nebol tvoj priatel trosku viac naruzivy pri tom sexe a nepomylil si tvoje prsia s gumenymi koleckami na cvicenie, alebo neskusal svoj saci vykon, akoby si bola dojnica a toto je len reakcia na ten burlivy prezitok? ;)
Mozne je vsak vselico, lebo aj kazdy chlap vie, ze ked rozsieva sa semeno, moze niektore vzklicit 🙂

erizika96
autor
•
5. jan 2024

@egonsk sprosté odpovede si nechaj pre seba... a keď nevieš niečo normálne povedať tak držím klapacku

egonsk
•
5. jan 2024

@erizika96 podla tvojej historie otazok vo fore mas uz 2 deti a ides sa tu pytat ako teenagerka, ktora len vcera prisla o vencek. Na rozdiel od teba som ti nenapisal vulgarne, takze hormobalny vylev si skludni ranajkami, pomoze to aj pripadnemu pocatiu 🙂

dadka1997
•
5. jan 2024

@erizika96 mas obdobie pms, to ze ta to nikdy nebolelo, neznamena ze niekedy nezacne, ak by bolest dlho trvala urcite by som isla na sono prsnikov..
6 dni po sexe nemozes byt tehotna, zeny kde mate rozum? Treba studovat, aky cas prechadza spermia k vajicku, priprava vajicka na oplodnenie, oplodnenie, uhniezdenie .. a to este ani nevies ci si akurat vtedy ovulovala

erizika96
autor
•
5. jan 2024

@egonsk kto ti napísal vulgárne.... a keby si poriadne čítal tak o 2he som prišla a pri prvom som nič necítila žiadne zmeny v tele ale ako vidím si odborník lepší asi ako doktori...