icon

Bolesť v podbrušku, pichanie v pošve

malav
27. júl 2023

Ahojte dievcata, poradte prosim, mam bolesti v podbrusku, sem tam ta bolest vyrazi v podobe pichnutia niekde do okolia posvy, neviem to presne specifikovat. Napr. pri prudsom sadnuti na gauc to spichalo. Kam s tym podla vas ist, gynekolog alebo najskor vseobecny lekar? Pri moceni problemy nemam.
Mali ste niektore podpbny problem?

malav
autor
•
27. júl 2023

este dodam, ze tehotna nie som

sarahka
•
27. júl 2023

@malav podľa mna gynda určite . Obvodný ta pošle na gyndu

nelca0510
•
27. júl 2023

@malav ovuláciu nemáš? Máš to celý mesiac? Išla by som na gyndu

malav
autor
•
27. júl 2023

@nelca0510 ovulaciu som mala 2 dni dozadu, mam to len od vcerajsieho vecera

malav
autor
•
27. júl 2023

@sarahka oki dakujem 🙂

nelca0510
•
27. júl 2023

@malav tak si to ešte odporozoruj,môže to byť tá ovulacia

alison11
•
27. júl 2023

@malav Môže to byť z ovulácie keďže vtom čase začne bujnieť sliznica najviac a je maternica a všetko viac prekrvené na príchod oplodneného vajíčka aby sa malo kde o 5dní uhniezdiť.

tamtamka26
•
27. júl 2023

mávam také týždeň - dva pred menštr.

malav
autor
•
27. júl 2023

@alison11 ovulaciu som mala dva dni dozadu aj podla kalendarika a aj ma vtedy bolel vajecnik tak ako kazdy mesiac pri ovulacii, potom bolo na druhy den uz dobre no a vcera toto zacalo. Mohlo by to byt aj tak z ovulacie? Ze den pobolel vajecnik, potom na druhy den nic a potom na treti den zasa toto?

malav
autor
•
27. júl 2023

@tamtamka26 a kolko dni cca to trva? Rozmyslam, ze ci ist zajtra ku gynekologovi, ci nie. Potom bude vikend, nechcem nieco zanedbat, ak by to nebolo z ovulacie 😏

tamtamka26
•
27. júl 2023

@malav ja by som nešla, ale to som ja.. Možno v 1den to cítim, ale to nie sústavne... To už vždy viem, ze sa telo pripravuje na menstr.

alison11
•
27. júl 2023

@malav Áno môže keďže sliznica maternice rastie od ovulácie po ms.

alison11
•
27. júl 2023

@malav Ja som takto po ovulke šla z výtokom co mi vadil a bolelo podbruško a dal mi niečo zo spodu a v elektronickej kartoteke mam zapísane ovulacia tak som sa potom hambila aj gyn.vravel ze žiaden zapal tam nevidí.

simca06022011
•
27. júl 2023

tak ja mavam toto okolo ovulky vzdy.. ja by som na tvojom mieste kludne tych par dni ak nemas ine problemy pockala, aj do pondelka/utorka. Neviem ci mas bolesti neustale, nejake problemy pri moceni a pod...

malav
autor
•
27. júl 2023

@tamtamka26 ano pravdepodobne to aj u mna teraz bude, este sa mi aj brucho fajnovo nafuklo 😀 len predtym mi to trvalo tak den, tieto ovulacne bolesti, teraz je to silnejsie aj dlhsie, no ale to uz zrejme vekom pojde iba dole vodou so mnou 🙂

malav
autor
•
27. júl 2023

@alison11 no ved toto, nechce sa mi tam ist len kvoli ovulacii, este ma aj moj dr dovolenku, tak by som musela ist k zastupujucemu. Ale zrejme to bude len toto, len ma to prekvapilo, ze bolest silnejsia a dlhsie ako som zvyknuta pri ovulacii. Kazdopadne dakujem za rady 🙂

malav
autor
•
27. júl 2023

@simca06022011 rozhodla som sa aj ja pockat, vsetko nasvedcuje tomu, ze to bude len ta ovulacia, este mi aj brucho nafuklo a bolest sa nezhorsuje, ani netrva stale, pri moceni zatial ziadne problemy, takze snad to bude ok.

tamtamka26
•
27. júl 2023

@malav každý mesiac je to inak aj u mňa... Niekedy ani neviem, ze mám už dostať a inokedy 2 týždne pred prsia citlivé, ťažké, kríze, nervozita 🙄

alison11
•
28. júl 2023

@malav Nemáš zač ja chodievam už ln ak mám pred ms ťažkosti tak vyčkám ms a ak aj po ms bolí podbruško rpípadne je aj výtok tak vtedy idem keď ešte ovu je nedohľadne aby som sa nestrápnila u gyn že bežím z ovulačnými bolesťami.