Pichanie a ťahanie v podbrušku: Skúsenosti tehotných žien
Zdravím, som tehotná po prvý krát a preto je všetko okolo tehotenstva pre mňa nové. Chcem sa opýtať žien, ktoré mali bolesti v podbrušku, ako ste vedeli, že je všetko ôk?
Začínam 11tt, doteraz som mala zaludok na vode a únavu, už pár dní sa cítim podozrivo dobre ale začalo mi pichanie v podbrusku. Niekedy je to po stranách a to viem, že jw naťahovanie maternice. Ale niekedy je to v strede, vystreluje to do panvovej časti a pošvy.
Prosím poraďte mi, som už z toho extrémne vystresovana. Ďakujem.
@vika87 to nikdy nevies, ci je vsetko ok. Najhorsie je to obdobie cakania na ultrazvuk.. mne vzdy vraveli,ze pokial nekrvacam,tak je vsetko ok .
Ja som zas opacny pripad - od zaciatku tehotenstva nemam absolutne ziadne priznaky, takze som asi rovnako vystresovana, ako ty, lebo nemam ani pocit,ze som tehotna 😀. A o tri dni tiez budem 11tt
Ja som mala podobne stavy pri druhom tehotenstve bola som pár x aj napohotovosti ale vždy bolo našťastie všetko vporiadku .
@cucana23 aj ja som mala také pichanie a už to prešlo . Teraz pre zmenu má bolí v slabinách akokeby som tam mala svalovicu. Nie vždy, ale niektoré dni sa to objaví. Vraj sa to volá ligamentova bolesť 😀 tak aby si vedela dopredu lebo to príde potom neskôr

Ja som mala podobne stavy pri druhom tehotenstve bola som pár x aj napohotovosti ale vždy bolo našťastie všetko vporiadku .