Bolesť v podbrušku pri prvom dni menštruácie
Aj Vás tak boli v podbrušku pri prvom dni menštruácie?
@evaandrejka keby len podbrusko😒boli ma vsetko nohy krize prsia a neskutocne krce
@evaandrejka mna bolievalo vsetko este aj kosti no na ehm 🙂 a na vnutornej strane stehien. Ved viete 😀...hlavne druhy,3ti den ked som stala viac na nohach cez den. Takze myslim ze uplne normalne. Ak uplne zle,pomahalo mi teply obklad(take plys.zvieratko do mikrovlnky) a ked uz inaknnie tak tabl.od bolesti.
@evaandrejka po pôrode už má nebolieva nič, vôbec necítim že už som dostala. Najhoršie kŕče boli prvé menštruácie v 14 tích 15 tích od bolesti som niekoľko krát aj vracala...
@evaandrejka tieto priserne stavy som mavala aj ja pred menštruáciou. bolesti hlavy, bolesti v pod brušku a podobne. a hlavne nepravidelny menstruacny cyklus. vsetko som si poriesila prirodnymi produktami a odkedy ich uzivam, tak ani neviem, ze mam menstruaciu
@evaandrejka odporúčam alchemilkovy čaj. Mne pomohol pri bolestivej menštruácii. Celkovo má pozitívny vplyv na maternicu a aj menštruáciu či cyklus. Pokojne si o nej prečítaj, je toho a nate veľa.

@evaandrejka je to prirodzené, pretože vo svalovine maternice prebiehajú sťahy (mini kontrakcie) aby sa maternica zbavila sliznice, keďže neprebehlo uhniezdenie oplodneneho vajíčka... Začína sa cyklus prvým dňom krvácania odznova... Bežne sú aj bolesti krížov.. Pomôže trply obklad a nejaká tbl. hoci aj paralen treba skúsiť... Ak nezaberie tak Ibalgin alebo Novalgin