Bolesť v slabinách na pravej strane
Ahojte, máte s tym niekto skúsenosť? Boli ma dosť v slabine na pravej strane, aj ked ležím tak sa mi ťažko otáča neviete čo to môže byť prosím? Ďakujem za skúsenosti
@ninusa221 dobrý deň a čo Vám povedali ako sa dá pomôcť?Ja už 3 roky mám neuveritelné bolesti ale dnes to je top bolesť.Že mám pokročilú skolyartrozu v driekovej oblasti .Ortopéd mi dal rehabilitácie ale dnes by som ani nohu nezdvihla.
@lubimta12345 Mala som to isté - bolesť v slabine...bolo to z bedrového kĺbu - už ho mám vymenený.
@ninusa221 dobrý deň a čo Vám povedali ako sa dá pomôcť?Ja už 3 roky mám neuveritelné bolesti ale dnes to je top bolesť.Že mám pokročilú skolyartrozu v driekovej oblasti .Ortopéd mi dal rehabilitácie ale dnes by som ani nohu nezdvihla.
@lubimta12345 mne to akosi prešlo mala som to cez pubertu. Teraz ma to občas boli raz za rok. Ale nič iné ako rehabky a injekcie mi na to nedali takže som to neriešila.

@majus142 dačo že tam mám zle zrastené preto ma to bolí