Bolesť vaječníkov a maternice

1medvedik1
7. mar 2017

Ahojte 🙂 už asi 5 dní ma pobolieva spodok brucha, vlastne nebola to bolesť, ale len taká tupá, mala som citlivé prsia, myslela som že mám ovuláciu.. No dnes ráno som sa zobudila na nepríjemnú bolesť v podbrušku, keď som si to v oblasti vaječníkov a maternice potlačila veľmi to bolelo. Chcela som ísť ráno k doktorovi ale neordinuje, ani neviem zistiť kedy bude. Jediné čo som si dala je ibalgin ☹ neviete mi poradiť čo urobiť alebo čo to môže byť? Bolí ma to a chcem to riešiť, ale ako?
Ďakujem 🙂

1medvedik1
autor
7. mar 2017

Nemôžem byť tehotná? Nebývajú aj takéto príznaky pri tehotenstve?

sunny8
7. mar 2017

Byvaju aj pri tehu ja som taketo priznaky prve dve ci tri mesiace mala ... Musis sama vediet kedy mas mat ms ci meska ci nie a podobne informacie to my nemozeme tvrdit ci si ci nie si tehotna ale cim skor zajdi k dr pre istotu moze to byt bliziaca sa ms tehotenstvo prechladenie zapal ovulacia hocico ... Nech ta radsej pozrie ked bude ordinovat ;)

1medvedik1
autor
7. mar 2017

@sunny8 ďakujem pekne.. No veď musím ísť, a aj chcem ísť ku doktorovi len nemám ako zistiť kedy ordinuje :( ms mám mať nabudúci týždeň. Uvidím čo mi povie doktor. Vďaka 🙂