Bolesti a krvácanie po kyretáži

marianna250
21. jún 2017

Ahojte. Som 6 dni po kyretáži, podstúpila som ju v 8tt, nevyvinul sa mi plod, čiže MA. Ja viem, že je tu veľmi veľa diskusií na túto tému, ale rada by som vedela, či náhodou nemá niektorá z vás podobnú skúsenosť, a teda by mi poradila. Po prebratí z narkózy som bola celkom fit, pichli mi injekciu proti bolesti, a dva dni som iba špinila, teda cez víkend. V pondelok som však začala dosť intenzívne krvácať a mám veľké bolesti. Mávam aj veľmi bolestivú menštruáciu takže bolesti by som prirovnala k takým fakt veľkým kŕčom v podbrušku aké mávam prvye deň menš. Myslíte si že sa ešte sama čistím? Alebo mám ísť radšej na pohotovosť? Doktorka mi nič dokopy nepovedala len že mám prísť na kontrolu o dva týždne. Za každú radu vopred ďakujem.

janinah
21. jún 2017

Tretí den krvácaš a máš bolesti....a prosím ťa,ty čakáš na čo? na skúsenosti iných z koníka,na názory laikov? ak ti napíšu,že seď doma a čakaj,tak budeš čakať?..prepáč,mne také otázky dvíhajú tlak,som zdravotník,ľudia zneužívajú pohotovosti pre kdejaké somariny a vážne stavy si hľadajú liečbu na nete.....
je chybou,že ťa poriadne nepoučili o možných komplikáciách a že si sa nepýtala..čistiť sa už nemáš logicky ako,"vyčistili" ťa oni tou kyretážou,špinenie je len dokončenie čistenia,ale určite nie toto čo máš ty teraz...áno,máš ísť na pohotovosť...

marrysa
21. jún 2017

správne ako vraví @janinah , mna po cistení nic nebolelo, ani len jeden den ....
takze utekaj ci nie je nejaka komplikacia,...

bets
21. jún 2017

Po kyretazi ma nič nebolelo ani som nekrvacala, najbližšia menstruacia bola za 5 týždňov.
Bež na pohotovosť.

bea0802
21. jún 2017

ja som mala kyretaz v marci v 11tt tiez MA po kyretazi bolesti a silne krvacanie striedane so spinenim trvalo to 13 dni ale bola som samozrejme i u dr dostala som atb na 10 dni no a ostalo mi tam nieco a telo sa cistilo pila som alchemilku no a na dalsej kontrole po krvacani na 14 den vsetko ciste chvalabohu som to nemusela podstupit znova ...ale urcite by som sla k dr a necakala moze to byt hocico zle vycestenie zapal atd.

marianna250
autor
21. jún 2017

Ahojte, tak bola som na urgente, vysetrila ma aj normalne zdola aj sono mi robila, zapal nemam, krcok je uzavrety v poriadku, a dutinu mam cistu, vraj neostalo nic ak, tak len uplne minimum a toho sa teraz zbavujem...bolesti mam preto, ze mavam aj bolestivu menstruaciu takze som dostala novalginovu injekciu a injekciu na stiahnutie maternice aby sa to teosku urychlilo. Mala by som byt ok.

lucinka511
22. jún 2017

@marianna250 ahoj.no bolesti mozu byt,ono spinit budes mozno aj mesiax ak by si mala zvysenu teplotu,tak chod k dr,,,,a krce.mozu byt ale nie moc silne a nemas tbl na zavinovanie maternice?z tych su krce....a odychuj.

lucinka511
22. jún 2017

@janinah ja som po kyrete krvacala mesiac.pokial nie je teplota.tak netreba pohotovost,ved po kyrete sa este zavinuje maternica a cisti tak to teva troska.

marianna250
autor
22. jún 2017

@lucinka511 bola som na tom urgente vcera, všetko je v poriadku. Dala mi znovu injekciu na stiahnutie maternice, takze bolesti mizu este pretrvavat, suvisi to vraj s tym, ze mavam bolestivu mens. takze aj toto ze sa mi stahuje maternica prezivam s, bolestami. Vraj by sa to malo teraz urychlit trosku po injekcii a prejst z krvacania do spinenia. Dutinu mam cistu a zapal nemam tak snad sa to da samo doporiadku.

zuzada29
22. jún 2017

Ja som pred rokom toto absolvovala. Krvacala som dost dlho, oproti tomu ze niektore tu pisu ze mali krvacanie len par dni. A potom som nemohla dostat menstruaciu. Tiez ma este 6 mesiacov sledovala Dr. imunologicka lebo zisili prekonanu mononukleozu a neviem sa od toho potratu dat do poriadku. Teraz mi dokonca zase zacala strajkovat menstruacia.

fedus
11. jún 2021

Ahoj som týždeň po kiretazi a začala som krvácať znova dnes a neviem s čoho bude to tým ze sa námaham už že stojím celý deň na a nohách a chodim tam a tam.... Ja som mala zadržaný potrat malé sa mi nevivyjalo tak ako by malo bola som 9 týždňov tehotná, po prepúšťaní s nemocnice my nepovedali nič okolo toho že čo mama co nie len ze o 14 dní mam volať a ísť na kontrolu.... Kamošky mi vravia ze je to ona ze oni krvacali aj týždeň aj dva že to sa mi sťahuje maternica hojí teda ze pokiaľ nemám teploty a neboli ma nič ani pod bruško a tak že sa nemám báť , len viete ako to je prvý krát to prežívam a neviem čo ako za každú odpoveď budem vďačná