icon

Bolesti po potrate: Je to normálne?

simonaluk
23. aug 2024

Ahojte žienky , prišla som si sem pre nejakú radu ,bola som tehotná Digi test clear blue bol pozitívny + 1-2 tt aj ďalšie x paličkové boli tiež pozitívne reálne som už bola v 6 tt ,my už máme skoro 3 ročnu dcérku a chceli sme aj druhé bábo ,tak nás to samozrejme veľmi potešilo , a o pár dní nato prislo sklamanie ,asi o 3 dní nato keď sme sa to dozvedeli že som tehotná som sa ráno zobudila nato že krvacam ,najprv som si myslela že asi tá ako keby meškajuca MS teda ako keby posledná prišla lebo človek nikdy nevie ,ale aj tak som hneď šla na pohotovosť kde ma lekár vyšetril a povedal že o bábo sme prišli , tak asi si viete predstaviť ako som sa cítila bola som smutná zronena a veľmi ma to trápi do teraz ,

Ale teraz k tomu hlavnému že : začala som krvácať v nedeľu ako MS silná no nie úplne taká mierna , na ďalší deň to už bolo menej a slabšie a večer už uplne ružové na ďalší deň v utorok už len ako spinenie ružové ktoré úplne slablo v stredu už vôbec nič len pri močení trošku a potom večer už nič ,,,,myslela som si že to bude trvať dlhšie čítala som tu na MK že niektoré ženy to mali dlhsie namna to príde veľmi málo a skoro to skončilo ,, teraz mám viac menej také bolesti v panve sem tam krize má bolia a aj brucho cítim sa taká nafúknutá a pri stlačení má brucho na dotyk boli nikdy som si tým neprešla čiže neviem či je to tak ok alebo nie preto som skúsila nejaké rady tu, po prípade by som šla aj na pohotovosť lebo neviem kontrolu u mojej gyn.mam až 2. Lebo ma DV .

kiki68
24. aug 2024

@simonaluk hmm, co tam potvrdil na usg? Lebo co ked si prisla len o nejaky hematom, ale moze byt aj to, ze stale to nie je docistenene. Jednoznacne ku gym, keby je stale takto, tak ist s tym do nemocky a povedat, ze stale to neni ok

e1i
24. aug 2024

@simonaluk urcite chod k dr na kontrolu. Tiez som mala MA bez kyretaze,cele cistenie trvalo 10 dni a potom som mala sono kontrolu u mojho dr ci je to ok

simonaluk
autor
24. aug 2024

@e1i jasne pôjdem len teraz ma tu DV tak ma to dosť zdrží , ja len som chcela vediet vieš či je to ok tak to také tie bolesti ,,, lebo sa mi zdá že neako skoro som sa ako keby vyčistila cca 2,5 až 3 dní zo všetkým

e1i
24. aug 2024

@simonaluk pocas dovolenky ju isto niekto zastupuje,chod tam,zastupujuci dr alebo v nemocnici. Moze byt ze si sa nevycistila uplne a bude nutny aj kyret ale bez vysetrenia nevies

ina2405
24. aug 2024

@simonaluk ja som mala pri potrate v 6.tt úplne slabé krvácanie, možno slabšie ako môj normálny menzes. Aj usg nález bol potom v poriadku. Ale treba to skontrolovať. Aj do nemocnice na pohotovosť by som skočila byť tebou.

simonaluk
autor
24. aug 2024

@ina2405 tak dnes to je už trochu lepšie ,ale po prípadne asi pôjdem na tú pohotovosť pre istotu .... A ty si bola potom ok po tom čistení ako dlho ti to trvalo mala si aj nejake bolesti ?

ina2405
24. aug 2024

@simonaluk ja som mala bolesti len pred krvácaním a počas, potom už vôbec. Potom mi lekár skontroloval cez usg, či nie je treba čistenie a nebolo nič treba.

simonaluk
autor
24. aug 2024

@ina2405 a ako dlho si krvácala? keď že si spomínala že tiez tak slabšie

ina2405
24. aug 2024

@simonaluk 4 dni

simonaluk
autor
24. aug 2024

@ina2405 že tiež tak krátko ,dobré tak ti ďakujem 🙂

ina2405
24. aug 2024

@simonaluk držím palce, nech to nabudúce vyjde❤️

taktotedanie
24. aug 2024

@simonaluk ma urceny zastup resp mala by mat

simonaluk
autor
24. aug 2024

@ina2405 ďakujem pekne , nápodobne aj tebe 🙂 alebo už máte bábo ?

ina2405
25. aug 2024

@simonaluk áno, máme bábätko🤗

simonaluk
autor
25. aug 2024

@ina2405 tak to vám gratulujem a prajem veľa zdravíčka ❤️... Môžem sa ešte spýtať po akom čase sa vám opäť podarilo bábo ?

ina2405
25. aug 2024

@simonaluk hm, my sme to po poslednom potrate vzdali
(my už dieťa máme a nemáme 20) a po pár mesiacoch sa nám napriek ochrane podarilo 🤗
Ale vraví sa, že sa otehotnie ľahšie po potrate, že je maternica akoby "pohnojená". Moc vám držím palce