icon

Bolesti v podbrušku po ovulácii: Je to prechladnutie?

30. jan 2025

Ahojte.. samozrejme som pouzila google, ale pri vypisani priznakov, ktore mam - mi vyslo, ze to moze byt prechladnutie zospodu, avsak ked som zacala googlit samotne prechladnutie, tak mi to uplne nesedi. Mali ste niektora nieco podobne? Vcera ma zacalo boliet trocha brucho, akoby mala prist menstruacia (ale som asi tak 6 dni po ovulaci, menstruacia by mala prist az za 8 dni). To som nejako neriesila ale dnes ma picha dole v podbrusku, to su take sekundove pichnutia, pri niektorych som musela az zastat, velmi neprijemne to bolo. Ziadne rezanie, palenie, nutkanie casto chodit na wc nemam, takze zapal mocaku to nie je, a ten aj poznam velmi dobre. A bolia ma krize. Moze to byt to prechladnutie? Co by mi pomohlo? Alebo nieco hormonalne? Cysta? Normalne sa uz bojim..

oceanahory
30. jan 2025

Mocove cesty to urcite nebudu, ked nemas bolesti pri cikani a nutkanie. Skor nieco gynekologickeho povodu, takze smer lekar.

autor
30. jan 2025

@oceanahory dakujem za odpoved, prave som vygooglila, ze moze ist o uhniezdovanie, takze som ostala zaskocena

oceanahory
30. jan 2025

Nemylsim si, ze by slo o uhniezdovanie, k tomu dochadza az medzi cca.10. dnom od oplodnenia, ale tak idealne treba ist k lekarovi, moze to byt od cysty po polypy alebo zapal maternice cokolvek....a mozno to nie je nic, iba nejaka hormonalna zmena.

denkabemommy
30. jan 2025

Keď ťa boli chrbát a máš takéto príznaky, choď radšej k Dr, ja som skončila v nemocnici zo zápalom obličiek, žiadne príznaky, len ma pár dni bolel chrbát a potom prišli 40tky horúčky 🙈

ivonadusa
30. jan 2025

tento mesiac pocas ovulacie som mala to iste. dva urologicke caje to spravili. tusim som si davala aj teply obklad na podbrusko a bolo za den vsetko ok. avsak pichanie som nemala ale bolest podbruska a krizov ano.. jeden den

autor
31. jan 2025

@ivonadusa dakujem, ale ja viem, ze som bola po ovulacii takmer tyzden, takze tebe tu bolest sposobila ona

@denkabemommy Och, ani neplas.. az takto?

Cakam, ci sa zopakuje dnes, moj lekar piatky neordinuje