Bolesť v podbrušku týždeň po ovulácii

simona2336
17. apr 2025

Ahojte, 23.3 mi začala posledná menštruácia,6.4 sme prvý krát skúsili ist na ostro,7-8.4 som mala ovulaciu(vzdy ma bolia vaječníky) a o týždeň na to ma začalo bolet v podbrusku dva dni kŕče a doteraz ostala nepravidelna bolest v podbrusku a trosku to bolí aj pri sexe. Menzes mam dostať 21.4. Test ukazal negatívne a ďalší test spravím ked bude meškať.. Ale či ste mali aj vy take pocity a kedy vam ukazal test pozitívne alebo či ste mali zapal?.. Ďakujem za odpovede 🙂

majulka098
18. apr 2025

Na 11dpo som mala test negatívny, na 13dpo už tam bola čiarka... V predchádzajúcom tehu už na 11dpo čiarka ... Bolesti po ovu som mala bežne aj v cykloch, kedy som neostala tehotná a práve v cykloch, kedy to vyšlo boli bolesti cca okolo obdobia, kedy prebiehala asi implantácia, a potom až opäť neskôr po pár dňoch

sisa9496
1. máj 2025

@simona2336 ahoj, ako si dopadla? Ja to mám teraz dosť podobne... Ovu som mala pred týždňom a dnes ma bolia kríže a mám "divný" pocit v podbrušku. Láka ma spraviť si test, ale viem, že by to bolo zbytočné 😀🙈 počkám, či príde menzes..

simona2336
autor
19. máj 2025

@sisa9496 dostala som kramy a este aj o dva dni skôr 😃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre