Bolestivé močenie a krv v moči
Prosím vás poraďte mi čo mi pomôže. Mám hrozný rezak keď cikam ide mi už krv. Nedá sa to vydržať. Mám antibiotiká, ale tie kým mi záberu...
@anonym_autor veľa čaju piť urologicky,brusnice...
@elenatomasova pijem celý deň čaj, len to sa nedá vydržať... Ako žiletky kebyže mám dole
@elenatomasova pijem celý deň čaj, len to sa nedá vydržať... Ako žiletky kebyže mám dole
@anonym_autor vraj pomôže pilsner urquel
@anonym_autor vraj pomôže pilsner urquel
@anonym_c58f07 no to nemôžem mám atb
@anonym_c58f07 no to nemôžem mám atb
@anonym_autor tak potom na budúce. Teraz musíš vydržať ❤️
Ake presne atb a ako dlho ich berieš?
@anonym_autor mne vždy zaberie 100 percent bio šťava z brusnice z DM
@janinah lieky mám len teraz čo som bola na pohotovosti.
@janinah ale už sa trápim od rána , hrozne niečo
Ak zvládneš, za lyžičku mrazenej petržlenovej vňate zalej v pohári, preceď a vypi.
Normálne si daj od bolesti liek, veľa urologickeho čaju a veľa cikať, nezdržiavať vôbec. Žiaľbohu treba čakať, ráno už bude lepšie. Ja som mala v lete taký silný zápal močových ciest, že som mala na 4 krížiky krv aj bielkoviny, plakala som na pohotovosti od bolesti a nevedela som sa ani vystrieť, tento stav mi nastal v priebehu 3 hodín, nasadený najsilnejší ciprofloxacin. Držím palce, bolesť za mňa na úrovni pôrodov bez epiduralu.
Normálne si daj od bolesti liek, veľa urologickeho čaju a veľa cikať, nezdržiavať vôbec. Žiaľbohu treba čakať, ráno už bude lepšie. Ja som mala v lete taký silný zápal močových ciest, že som mala na 4 krížiky krv aj bielkoviny, plakala som na pohotovosti od bolesti a nevedela som sa ani vystrieť, tento stav mi nastal v priebehu 3 hodín, nasadený najsilnejší ciprofloxacin. Držím palce, bolesť za mňa na úrovni pôrodov bez epiduralu.
@raffaella ja som mala dva kriziky keď som bola dnes a nemôžem ani chodiť. Sedím len na záchode a cikam po kvapke. Pijem veľa vody, no niečo hrozne. Toto som nemala nikdy...
@anonym_autor presne rok dozadu som to mala.. a zial mi vôbec nič nezabralo len femanose, určite si to kup! 🤗

@anonym_autor veľa čaju piť urologicky,brusnice...