icon

Bolestivé močenie a krv v moči

2. jan 2026

Prosím vás poraďte mi čo mi pomôže. Mám hrozný rezak keď cikam ide mi už krv. Nedá sa to vydržať. Mám antibiotiká, ale tie kým mi záberu...

elenatomasova
2. jan 2026

@anonym_autor veľa čaju piť urologicky,brusnice...

autor
2. jan 2026
@elenatomasova

@anonym_autor veľa čaju piť urologicky,brusnice...

@elenatomasova pijem celý deň čaj, len to sa nedá vydržať... Ako žiletky kebyže mám dole

anonym_c58f07
2. jan 2026
@anonym_autor

@elenatomasova pijem celý deň čaj, len to sa nedá vydržať... Ako žiletky kebyže mám dole

@anonym_autor vraj pomôže pilsner urquel

autor
2. jan 2026
@anonym_c58f07

@anonym_autor vraj pomôže pilsner urquel

@anonym_c58f07 no to nemôžem mám atb

anonym_c58f07
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_c58f07 no to nemôžem mám atb

@anonym_autor tak potom na budúce. Teraz musíš vydržať ❤️

janinah
2. jan 2026

Ake presne atb a ako dlho ich berieš?

hopsas
2. jan 2026

@anonym_autor mne vždy zaberie 100 percent bio šťava z brusnice z DM

autor
2. jan 2026
@janinah

@janinah lieky mám len teraz čo som bola na pohotovosti.

autor
2. jan 2026
@janinah

@janinah ale už sa trápim od rána , hrozne niečo

elz1920
2. jan 2026

Ak zvládneš, za lyžičku mrazenej petržlenovej vňate zalej v pohári, preceď a vypi.

raffaella
2. jan 2026

Normálne si daj od bolesti liek, veľa urologickeho čaju a veľa cikať, nezdržiavať vôbec. Žiaľbohu treba čakať, ráno už bude lepšie. Ja som mala v lete taký silný zápal močových ciest, že som mala na 4 krížiky krv aj bielkoviny, plakala som na pohotovosti od bolesti a nevedela som sa ani vystrieť, tento stav mi nastal v priebehu 3 hodín, nasadený najsilnejší ciprofloxacin. Držím palce, bolesť za mňa na úrovni pôrodov bez epiduralu.

autor
2. jan 2026
@raffaella

Normálne si daj od bolesti liek, veľa urologickeho čaju a veľa cikať, nezdržiavať vôbec. Žiaľbohu treba čakať, ráno už bude lepšie. Ja som mala v lete taký silný zápal močových ciest, že som mala na 4 krížiky krv aj bielkoviny, plakala som na pohotovosti od bolesti a nevedela som sa ani vystrieť, tento stav mi nastal v priebehu 3 hodín, nasadený najsilnejší ciprofloxacin. Držím palce, bolesť za mňa na úrovni pôrodov bez epiduralu.

@raffaella ja som mala dva kriziky keď som bola dnes a nemôžem ani chodiť. Sedím len na záchode a cikam po kvapke. Pijem veľa vody, no niečo hrozne. Toto som nemala nikdy...

raffaella
2. jan 2026
@anonym_autor

@raffaella ja som mala dva kriziky keď som bola dnes a nemôžem ani chodiť. Sedím len na záchode a cikam po kvapke. Pijem veľa vody, no niečo hrozne. Toto som nemala nikdy...

@anonym_autor lepší je urologicky čaj, pôsobí dezinfekčne, močopudne a protizápalovo.

sandricaaa
2. jan 2026

@anonym_autor presne rok dozadu som to mala.. a zial mi vôbec nič nezabralo len femanose, určite si to kup! 🤗

monulka205
5. jan 2026

@anonym_autor algifen kvapky a veľa veľa tekutín, aby sa prečistili močové cesty. Dúfam ti robili kultiváciu na citlivosť ATB