Bolestivý pohlavný styk v jednej polohe
Dobrý deň, nevedela som kam sa mám obrátiť. V jednej polohe, konkrétne je to odzadu na štyroch, má boli podbruško a niekedy si cítim aj kríže. Podbruško má hneď prestane bolieť ale tie kríže si cítim ešte nejakú chvíľu. Ale v ostatných polohách má pohlavný styk vôbec neboli. Myslíte si že to môže niečo znamenať alebo robíme niečo zle? Ďakujem za každý názor.
@mar.80 nehnevaj sa, ale doštuduj si anatómiu. Napíšem to veľmi jednoducho. Maternica je v brušnej dutine umiestnená šikmo. Časť žien má maternicu spodným okrajom smerujúcu k bruchu a druhá časť ku kostrči. Prečo by sa toho umiestnenie nedalo zmeniť nejakými hmatmi? Či je to ozaj možné neviem, teoreticky si to viem predstaviť.
@nelca0510 takže v podstate potvrdila, o čom sme sa tu bavili. Napísala, že o tom nevie, nie či sa to dá, alebo nedá. A o tom, či je to zbytočné, by sa dalo polemizovať. Ja mávam každý mesiac bolesti častokrát väčšie, ako som mala pri pôrode. Keby sa to dialo pani doktorke 30 rokov, možno by na zbytočnosť takého zákroku zmenila názor. Navyše, keď som bola tehotná, tak ma gynekologička v kuse strašila, ako ženy s takou maternicou nie sú často schopné donosiť a potratia. Ale to bolo riadna ..., totálne mi dogabala zdravie. A bolesti pri styku sú už len čerešničkou na torte.

@rebecca789 aj ja mam otocenu maternicu a tiez ta poloha zvykne byt trosku zadrhel 😱