Bolia vás pred menštruáciou nohy?
Ahojte .bolievajú vás pred menzesom nohy? akoby žily ,alebo ja neviem ako to opísať.aj v noci som sa budila a nevedela sa uložiť.ako sa mi spustil menzes,tak ma nohy nebolia
daj si magnesium a panadol femina pomože to
Magnézium užívam pravidelne,aj kŕče som častejšie dostávala
Ano mam ten pocit tazkych, nepokojnych noh, mne to sposobuje, ze mi dropne zelezo, mam hranicne hodnoty a pred/pocas menzesom mi spadnu, takze vtedy aj doplnam.
Ja mám problém s chrbticou a myslela som,že tie bolesti a kŕče mám z nej...tak mi odľahlo teraz ,že je to menzesom
stehna, predna cast ano zily, dost to citit nieco ako svalovka, ale take tiahle a hlbsie v stehne
@anonym_autor bolia...je to aj zavodnenim a hormony.Celkovo ma vtedy boli celý človek😭
@anonym_autor mavam taketo bolesti, stahuju sa mi šľachy a ked to neviem uz vydrzat a ponatahujem sa nasilu,tak mam potom svalovku 😀 ja podla toho vzdy viem, kedy dostanem.
ano, ale mna pocas, prve tri dni, to ma boli cely clovek, krize, brucho, cele zle, slabost v celom tele
Takisto to mám aj ja. A to som si myslela, že som jediná 😅 Na Brufene fungujem, iné mi nepomáha nič 🙈
Ánooo, nevedela som, že to máva aj niekto ďalší 😀 Ale ako pozerám , tak je to asi dosť bežné. U mňa na to pomáha Cetalgen.
mňa neskutočne bolí zadok (polovičky 😀) ako keby sa mi chceli odtrhnúť od tela.
Áno každý mesiac, mňa dokonca bolia takmer celý týždeň ako mal svoje dni
mne napríkald pomáha, keď si tak týždeň pred menzesom dávam omega 3 mastné kyseliny každý deň. Trochu to zmierni pocit ťažkých nôh
Pred nie, ale pocas ma boli cely clovek.. akoby ma zvalili na zem a celu dokopali 😁

@anonym_autor áno, mávam to, taký pocit ubolenych nôh...občas pred menzesom, keď som taká ubolena, dám si paralen