Bruško po sekcii

4. máj 2022

baby ake ste mali brucha po sekcii ? ja som mesiac po a mam take brucho ako keby som bola v 4 mesiaci ale to brucho nie je že tuk že take mlandrave ale je na spodku take tvrde tazke .......... vdaka

katka281
4. máj 2022

Ja som sekciu nemala, ale svagrina mala po nej vacsie brusko este cca 2 ci 3 mesiace...uz je 3 roky po porode a vyzera ako laň. Ono by sa ti to malo vsetko este ponapravat, sekcia je vazny zakrok a trosku dlhsie sa z nej telo spamatava ako po klasickom porode.

autor
4. máj 2022

@katka281 ďakujem 🥰

nikpa
4. máj 2022

To je ešte veľmi skoro, daj tomu čas. Ja som mala po prvej sekcii asi pol roka také nepekné brucho a po druhej až rok.

naobedbuduspagety
4. máj 2022

Po sekcií sa aj maternica dlhšie zavinuje, vypuklé bruško môže znamenať aj diastazu.. Ja som rodila v januári a zostala mi odporná diastaza, tiež vyzerám ako tehotná.

angi07
4. máj 2022

Ja som 4-5 dni po sekcii uz nosila stahovacie gatky a brusko som mala uz dost pekne po 2 tyzdnoch . Mozno by som sa opytala gynekologa na tu diastazu nech ti pozrie ked ides na kontrolu.su na to cviky ale niekedy pomoze iba operacia

mon29
4. máj 2022

SC vo februari minuleho roka, prvych 6 mesiacov uplne hrozne, potom sa to pomali zacalo upravovat, po roku ako tak, od cca 9 m od sekcie cvicim, teraz uz vidim prve vysledky, este musim cely tento rok aby to vyzeralo podla mojich predstav.. daj tomu cas.. potrebuje sa to poriadne zahojit a potom, ak sa nestiahne uplne podla tvojich predstav tak cvicenim to das dokopy.