icon

Býva vám zle pri ovulácii?

3. jan 2022

Ahojte. Je tu niekto komu býva tak zvláštne nevoľno pri ovulacii?

bubo551
3. jan 2022

Bolieva ma v podbrušku.

zojazoja
3. jan 2022

Áno, mne. Totalna malátnosť až.

laurar1
3. jan 2022

Vyslovene zle alebo nevolno nie. Ale mam bolesti v podbrusku, silny pocit tlaku a som extremne nafuknuta. Inak, neviem si predstavit teraz sa snazit pocas ovulacie o dieta, mam problem sa pohnut. Zacalo to po porode.

sabca_m3
3. jan 2022

Trocha malatna ale okrem toho extremne mna boli ovulacia viac ako menzes...

autor
3. jan 2022

@bubo551
@zojazoja
@laurar1
@sabca_m3 aj u mňa po druhom pôrode horšie. Tiež ovulku cítim viac ako menzes. Ale dnes mi je normálne až tak cudno. A ako dlho vám to baby trvá? Len ten jeden deň? Resp . pár hodín?

22petruska
3. jan 2022

Mne býva zle pred aj po ovulacii točenie hlavy niekedy akoby som plávala keď kráčam, hučanie v ušiach, bolesť v podbrušku k tomu akoby opuchnuty krk uzliny alebo co a ďasná zuby citlivé keď ovulácia odoznie tak to prejde stupňuje sa to dôraz viac..

22petruska
3. jan 2022

Druhým pôrodom sa mi to začalo akoby sa hormóny zbláznili, menzes mávam dva dni ani neviem ze je a ovulácia katastrofa...

danulicek
3. jan 2022

áno, odkedy mi operovali štítnu žľazu, ovulácia je pre mňa bolestivá a nepríjemná.

sabca_m3
3. jan 2022

No umna minimalne prvé tri dni mala som aj pred porodom takto ovuláciu ale nie az takto a taktiez aj menzes horší po porode a to ma upokojovali aky budem mat super menzes po porode🤦🤣

zojazoja
3. jan 2022

Bolesti cca jeden az dva dni, nevolno, divno jeden den

autor
4. jan 2022

@22petruska veru aj ja tuším aj pred aj po. Neviem ci týždeň v mesiaci je ok 🤦‍♀️ momentálne hneď deň po tom ako mi skoncili krámy tak už mám ovu bolesti neviem ci to je vôbec možné 🤷‍♀️
@danulicek
@sabca_m3
@zojazoja ja som veru tiež dúfala že pôrodom sa to zlepší ale je to ešte horšie. Ani ste to baby neriesili s gyn? Ci tam sa asi ani moc pomôcť nedá že? 🙉

zojazoja
4. jan 2022

Nie, neriesila. Pre mňa je to prirodzenosť.. Ovu proste boli. Kazda sme ina, niekto ani nevie, ze ju ma.

22petruska
4. jan 2022

Riešila povedal ze ak to bude horšie tak predpísať hak no to nechcem tsk už len pretrpieť

leameleg
4. jan 2022

@22petruska Ahoj ty to mas ako aj ja.. tiez ledva tyzden je ok a tiez mam bolesti ale mna nenormalne krize bolia aj ty to mas tak ???

sabca_m3
4. jan 2022

Ked som bola mladšia ano ..ja som kvoli ovulacii a bolestiam tri krat skoncila v nemocnici , bolo povedane ze sa to porodom zlepsi alebo po nasadeni hak no nezlepsilo sa, max ze si dat nieco od bolesti. 🤷

autor
4. jan 2022

@leameleg aj mňa bolia aj krize a hlavne práva strana, vajecnik strašne cítim. Tento krát sa mi to normálne až taha hore ta bolesť. Mam pocit ze mu ide celý pravý bok urvať a krize tiež 😔

autor
4. jan 2022

@sabca_m3 a koľko ti trvajú tie bolesti?

zabina27
4. jan 2022

Ja som mávala tak jeden deň, bolelo brucho, bolo nafúknuté, ako nič príjemné, ale dalo sa. Od očkovania koniec, už mám pocit priebežne že celý mesiac to trvá, brucho nafúknuté tak, že mám pocit, že sa votrelec derie von, vyráža to do krížov aj stehien niekedy, normálne mi je do plaču ☹️ stále čakám, že to bude ustupovať, keďže som také bolesti nemavala, ale zatiaľ nie

leameleg
4. jan 2022

Ja to mam teraz tak ze 2 tyzdne pred ms som to mala, ms skoncila a boleati krizov trvaju normalne nerozumiem co to moze byt :(

22petruska
4. jan 2022

@leameleg kríze a vystreluje mi to až do nôh, dnes som mala ovulaciu ledva som došla do škôlky vybrala som sa pešo netušila som ze ma to chytí v pol ceste staršia dcéra sa tak zľakla keď som od bolesti musela na kraj cesty sadnúť... Potom to asi po pol hodine prasklo alebo co a bolo dobre no kríze a brucho cítim stále..

leameleg
4. jan 2022

@22petruska a mna to drzi niekedy pol dna niekedy hodinu niekedy vobec uz to trva 2 tyzdne nechapem :( a tie bolesti ozaj su neznesitelne

22petruska
4. jan 2022

@leameleg presne tak aj u mňa... Poobede točenie hlavy co som sadnúť musela aj teraz mi je kadejako

leameleg
4. jan 2022

takže ako vidím nie som sama.. ale je to hnusné keďže to nie a nie prejsť už som z toho na nervy ozaj

silvia2103
13. jún 2025
@22petruska

Mne býva zle pred aj po ovulacii točenie hlavy niekedy akoby som plávala keď kráčam, hučanie v ušiach, bolesť v podbrušku k tomu akoby opuchnuty krk uzliny alebo co a ďasná zuby citlivé keď ovulácia odoznie tak to prejde stupňuje sa to dôraz viac..

@22petruska ahoj viem že je to starý príspevok ale mám presne také isté príznaky ako ty pri ovulácii aj krk uzliny ...mne sa to zdá že je to po období covidu ...alebo čo ...aj si to riešila ??díky

22petruska
22. jún 2025
@silvia2103

@22petruska ahoj viem že je to starý príspevok ale mám presne také isté príznaky ako ty pri ovulácii aj krk uzliny ...mne sa to zdá že je to po období covidu ...alebo čo ...aj si to riešila ??díky

@silvia2103 ahoj mne to stále trvá a pridruzilo sa mi ešte ťažkosti s prehltanim ...odvtedy som bola aj na kyrete ze mam sliznicu vysoko ze by sa po tom zákroku aj ovulácia mala upraviť no nič ešte sa mj zdá ze horšie. Js mam aj tetaniu tak myslím ze aj ta mi to zhoršuje všetko...