Čaj Gynastan od pani bylinkárky Kopáčovej z Vrbového

janka2509
6. jan 2015

Ahojte,
viem, že táto téma o pani Kopáčovej je už zabehnutá, ale je tam množstvo príspevkov a konkrétne by ma zaujímalo ktorej z vás čo ste ju navštívili odporúčala piť čaj Gynastan a za akých okolností. Mne ho odporúčala piť dva krát denne kvôli dvoch zamĺknutým potratom, že sa plod prestal do druhého mesiaca vyvíjať. A či vám dopomohol k malému drobcovi?
Ďakujem za príspevky

klarisa23
7. jan 2015

@janka2509 Ahoj, aj mne ho odporucila pit, kedze sa snazime o babätko od juna a zatial nic....mala som aj nie prave najlepsi hormonalny profil a tiez ho mam uzivat dvakrat denne. Dufam, ze aj s jej dalsimi radami sa dopracujeme k tomu, po com tak strasne tuzime 🙂.

janka2509
autor
8. jan 2015

@klarisa23 ja som ju navštívila v septembri a odvtedy pijem aj čajík. Ešte mi odporúčala aby som prestala používať farbu na vlasy, make-up, deodoranty, antiperspiranty, voňavky, spreje..... čokoľvek na telo a že keď ostanem tehotná nepoužívať počítač a čo najmenej chodiť po schodoch. My sa tiež ešte nesnažíme pretože mi robili hormonálny profil a mala som zvýšený prolaktín. Teraz v januári ma čaká odber a dúfam, že dopadne dobre.

klarisa23
8. jan 2015

@janka2509 no to vsetko hovorila aj mne a prolaktin som mala aj j zvyseny a tak teraz uz druhy rok beriem liek medocriptine......mne tiez odporucala vsetko, co pises, ale az ked budem tehotna, teraz mozem......

janka2509
autor
9. jan 2015

@klarisa23 ja som mala jedny lieky na žalúdok a tie obsahovali látku, ktorá mohla zvýšiť prolaktín, a zrovna keď som ich brala mi robili hormonálny profil. Mne dal gynekológ na ten prolaktín Parlodel, ale neužívala som ho, lebo doma som si v letáčiku prečítala, že sa nesmie užívať ak je človek alergický na laktózu a to ja som. Tak pôjdem odber aj tak, lebo si myslím, že mi ho zvýšili tie lieky na žalúdok.

tatinka
22. feb 2017

ahojte, kocky prosim vas gynastan sa ma pit aj pocas menzesu a proste normalne cely mesiac v kuse alebo aj dlsie ? netreba ho vynechat pocas ms, alebo co ja viem pit len od ms do ovulky alebo ako ? vopred vdaka za radu...