icon

Častý únik moču u 38-ročného

andrejko30
1. dec 2025

Dobrý deň, vieťe mi s tým poradiť? Pri častom uniku moču cez deň aj noc. :( môj Vek 38 r
Ďakujem!

sisa_s
1. dec 2025

Zeby lekar?

viestta
1. dec 2025

@andrejko30 ist si pytat od vseobecneho lekara vymenny listok na urologiu

nevenka
1. dec 2025

@andrejko30 tak zavisi aj v akych situaciach, ci si rodila a kolkokrat, ake boli porody a dokonca aj to, ci sekcia, ci klasicky porod a ci nemas diastazu a celkovo oslabene svalstvo, nielen panvove dno, ale aj svaly brucha a hlboky stabilizacny system. Ja to mavam pri kaslani, kychani, zacala som na sebe makat. Inak sa mi to nedeje.
Ja by som sla aj za skusenym fyzioterapeutom, co sa venuje panvovemu dnu, ak nepomoze lekar. Tie klasicke Kegelove cviky nestacia. Ja mam 42 rokov, 4 porody za sebou. Tak sa ani nedivim.

anjelicek26
1. dec 2025

Tak smer lekar... vseobecny lekar a potom urolog a uvidis... nie je to tema, ktoru je dobre dlho ignorovat...

o__o
1. dec 2025
@nevenka

@andrejko30 tak zavisi aj v akych situaciach, ci si rodila a kolkokrat, ake boli porody a dokonca aj to, ci sekcia, ci klasicky porod a ci nemas diastazu a celkovo oslabene svalstvo, nielen panvove dno, ale aj svaly brucha a hlboky stabilizacny system. Ja to mavam pri kaslani, kychani, zacala som na sebe makat. Inak sa mi to nedeje.
Ja by som sla aj za skusenym fyzioterapeutom, co sa venuje panvovemu dnu, ak nepomoze lekar. Tie klasicke Kegelove cviky nestacia. Ja mam 42 rokov, 4 porody za sebou. Tak sa ani nedivim.

@nevenka je to muž

stellarstar
1. dec 2025
@nevenka

@nevenka sa obávam že autor je chlap 😬

nevenka
1. dec 2025
@stellarstar

@nevenka sa obávam že autor je chlap 😬

@stellarstar aha, som si nevsimla 🫣😅. Tak pardon, ospravedlnujem sa
@andrejko30

ingush616
1. dec 2025

@andrejko30 bude tam nejaký problém s prostatou pravdepodobne. Urgentne to riešte!!!! Neni to sranda

lienoccka85
2. dec 2025

@andrejko30 Skus si pozriet od MoliCare inkontinencne spodne pradlo. Vyzera to normalne ako trenky, ziadna hanba, nie je poznat, ze to je nieco taketo. Aspon pre ten pocit lepsieho komfortu, kym sa problem podari nejak vyriesit.