icon

Červený krčok maternice

danielkadandy
17. okt 2017

Prosim vas existuje nejaka online gynekologicka poradna zadarmo?
Sla som dnes na gyn.kvoli preventivnej a povedala mi ze sa jej nepaci "cipok "ale podla mna myslela krcok...ze je cerveny ze vidi nejake zmeny ci co...vzala mi vyter a mam prist o tyzden na LBC cytologiu ( tu nejaku podrobnejsiu) a ze aj na HPV. Vystrasila ma...chodim pravidelne kazdy rok na prehliadky aj na tej LBC som bola pred dvoma rokmi a vysledky boli ok.Mam tridsat rokov, som vydata, deti zatial nemame.Co moze znamenat ten cerveny krcok so zmenami?? :(
Pobolieva ma v podbrusi a zvykla som mavat castejsie zapaly uz od mlada..aj tento rok sa mi zdalo ze asi by som mohla ist k lekarke ale kupila som si jednorazovu tabletku a na chvilu bolo lepsie no potom zas tak vselijako...moze to byt zapal dlhsie pretrvavajuci? Inak som prave dobrala aj antibiotika..bola som nachladnuta..mohol byt aj z toho ten krcok taky cerveny? Mate s tym skusenosti? Dakujem

derdia
17. okt 2017

Neboj sa hlavne dopredu...mne vysli vysledky z cytologie priserne...robili mi biopsiu a tam vyslo,ze mam strasne silny zapal...preliecili ma sumamedom a vsetko bolo ok.Takze ano moze ist aj o velmi silny zapal...a rakovina krcka sa mi zda sa neobjavi z roka na rok...tie zmeny sa tvoria dlhsie...aspon sa mi zda,ze sme sa tak ucili v skole...

danielkadandy
autor
17. okt 2017

@derdia dakujem si zlata...povzbudila si ma 🙂

svetlana35
17. okt 2017

@danielkadandy ja som mala tiez zapal.

danielkadandy
autor
17. okt 2017

@svetlana35 tiez ti povedala ze mas cerveny krcok a zmeny?

derdia
17. okt 2017

@danielkadandy nie je zac,tiez som sa bala...ale vdakabohu to bolo ok.Uvidis ale naozaj to.moze byt len silny zapal...verim,ze bude a budes v poriadku😉

danielkadandy
autor
17. okt 2017

@derdia dakujem a bolelo ta tiez podbrusie? Mna aj krize bolievaju

svetlana35
17. okt 2017

@danielkadandy nie len mi vyslo z cytologie ze je tam zapal

sivypegas
19. okt 2017

@danielkadandy online gyn poradna Dr.Jana Sulce.je super.

lienqa
19. okt 2017

@danielkadandy ja som zas bola min. týždeň na preventivke, a hovorí mi, no my tam sledujeme tie polypy, že? ja neviem či som posledné roky nevnímala tú preventívku čo mi hovorí ale bola mi to novinka 😀 a pri prehliadke mi hovorí, no polypy tam stále sú, že bude treba urobiť asi kyret, urobila ster a teraz čakám na výsledky 🙄 Ja čo som pomaly ani nevedela čo kyretáž je, a všade som čítala, že sa odstráni aj kúsok (povrch) maternice? celkom som sa zľakla toho 😔..neboj nič budeš to máš dobré 🙂

danielkadandy
autor
19. okt 2017

@sivypegas aha dakujem....a ako dlho sa caka kym odpovie? inak tam sa asi neda vlozit priloha...chccela som poslat odfotenu lek.spravu že co mi na to povie

sivypegas
19. okt 2017

@danielkadandy odpose dost skoro,ak nema dobcu tak v ten den,napis z pc