icon

Charakter výtoku pred MS a v tehotenstve

23. apr 2021

Zdravím Vás, kočky aký má byť výtok pred MS a aký na začiatku tehotenstva? dnes by mi mala prísť MS, testy mi zatiaľ duchujú, BT mám zvýšenú a bolesti v podbrušku u asi 6 dní, od vcera možno trocha zretelnejšie, ale stale pocit, že už - už sa spustia ale vzdy to prejde. Spustil sa mi dost silný výtok, medzi prstami biely, mliečny - lepkavý. Vopred dakujem!

aneta129
•
23. apr 2021

No ked ti testy duhuju tak snáď ❤️ cele tehu mam taky výtok...

autor
•
23. apr 2021

@aneta129 pred par minutami som skontrolovala este raz a mala som uplne biely hlien, dost tuhej konzistencie, ja osm uz magor z tohto :D

katkamatka7
•
23. apr 2021

Je podobný, ale je ho viac, napriek hustej bielej konzistencii môžeš cítiť, akoby si sedela v studni vody. ( Ale každá žena iná aj tehu iné)

pondelok01
•
23. apr 2021

Vytok nie je vobec smerodajny, mozes ho mat v tomto stadiu cyklu hocijaky, bez ohladu na to, ci si tehotna alebo nie.

lllenuli
•
23. apr 2021

Ja som ho mala viac menej rovnaký ako pred ms ale veeela....stále som mala pocit, že už som určite dostala, lebo to zo mňa tieklo 🙈😁 som 6tt a stále je to na intimku 😁 a tiež som to mala ako ty že už cca týždeň pred ms ma bolelo podbrusko, niekedy viac, niekedy menej...držím palce 🙂