icon

Únik plodovej vody alebo len vodový výtok?

12. apr 2026

Ahojte je možné že mi uniká plodová voda keď som len v 11 týždni tehotenstve ? Dnes sa mi stalo že cítim také ako by mi cvrklo a trochu mokré nohavičky zatiaľ sa to stalo len par krát. Mám mierne bolesti v podbrušku a krížoch len to mam často. Alebo to môže byť aj taky vodovy výtok ? Malý ste to podobne ? Čo si o tom myslite ? Problémy nemám žiadne akurát mi vyšla zla štítna žľaza a to sa idem objednať k doktorovi pondelok. Ďakujem

anonym_c639b7
12. apr 2026

Ja som mala taky vodovy vytok a aj pri cikani som sa vycikala a este som musela chvilu pockat, ze to tak dodatocne dotieklo

Dsj si nejaku intimku a ak si nebudes ozaj ista, tak sa chod skontrolovat. Ale ako pri tehu nemeas nikdy istotu

anonym_631d03
12. apr 2026

@anonym_autor no ja to isté. Ja som teraz 19tt ale už oveľa skôr som si všimla presne taký vodový výtok ako spomínaš. Mám ho aj teraz. Povedala by som že tak raz, dva krát do dňa sa mi to asi stane. Čítala som si aj na internete o tom tak vraj je to ok mať výtok. Keby šlo o plodovu vodu tak vraj by z teba vytieklo vždy keby si sa postavila. Plánujem sa nato na najbližšej poradni opýtať doktorky ale naposledy keď som bola mi vravela že je všetko v poriadku ale výtok som jej nespomínala

anonym_7f10b3
12. apr 2026

@anonym_autor no, ja som prvé tehotenstvo bola vždy ako "pocikaná"... Celé tehotenstvo som mala mokré nohavičky, dokonca som sa v 40 týždni zľakla lebo normalne po docikaní zo mňa vytekala tekutina, alebo keď som sa zohla a vystrela, išla som hned do nem. ale plodova voda to nebola ani raz. Tlacilo to celé iba na mechúr 😁

anonym_204066
12. apr 2026

Ja to mam tiez, som v 21 tt., mala som aj enterokoka, na to mi dali Gynoflor, lebo som mala taky zltkasty, hustejsi vytok a teraz mam zase taky vodovy, asi 2-3x do dna zo mna take vodove vytecie, naposledy som bola u dr. len na velkom sone a krcok ze je ok. Zajtra mam klasicku poradnu u svojho dr., opytam sa. Akoze tehotna som uz bola a nie raz, aj som mala vytok, aj vodovy, ale nie az takto. Dufam, ze je to ok, lebo mam aj ine problemy.