Chodíte na kúpalisko počas menštruácie?
Chodíte na kúpalisko aj keď máte svoje dni? S tampónom?
Nie
@mandzula ano, viem, že sú ženy, ktoré majú aj takéto problémy, občas sa dajú riešiť. Ale osobne si myslím, že ak ti je tak zle, že sa nevieš z postele postaviť, tak kúpalisko je to posledné čo ťa trápi... tu by som povedala, že ťa neobmedzuje menštruácia samotná, ale problémy s ňou spojené a to je zas o niečom inom.
Keď sa na to cítim, tak áno, prečo sa obmedzovať. Samozrejme, ak mi nie je dobre a mám bolesti, vtedy som rada, že mám doma kľud a nie aby som niekam behala, keď nemusím.
Áno
S kaliskom bez problémov
@lonely66 asi je tam viacero moznosti, preco ti to neslo - 1) zla technika zavadzania (roztvoril sa?) 2) zla velkost 3) kombinacia oboch. Skus porozmyslat, preco ti asi nesadol. Zavadzas ho dostatocne hlboko? Pozri si obrazky kde sedi tampon a kde poharik. Ja ked som s nim zacinala u nas to bola velka neznama. Kupila som si v Britanii znacku Mooncup - mali iba dve velkosti pred a po porode. No a ten po porode mi bol obrovsky. Zaviedla som ho, aj plnil fuknciu, ale tak 1cm trcal von. Googlila som a zistila som, ze ten Mooncup by mi bol velky aj v mensej velkosti. ako mnohym inym zenam, pri menzese mi klesne krcok a potrebujem uplne kratky poharik. Mam znacku Meluna, skratenu velkost a este aj obratenu na ruby - ta mi sedi super. Konkretne Meluna poharik vyraba v 4 velkostiach pre normalne aj skratene verzie a v 3 tvrdostiach. Uz si neviem predstavit fungovat bez neho...
@lonely66 zaspinis sa asi iba vtedy, ak uz silno krvacas, mala si dovtedy vlozku a tak si poharik zavedies. Vtedy mas celu posvu od krvi, aj ked sa osprchujes. Inak si mozno trosku zababres prsty, alebo a j nie. Ale keby aj - ved to vobec nevadi, unyjes si ruky.
@lonely66 asi ho pri vyberani vylejes? Moc ho naklonis?
@lonely66 tiež mi to chvíľu trvalo,pozerala som videa zavádzania, rôzne sklady,veľkosti,až som vybrala a skúšala, dokonca mam Melunu M aj L,obe sadnú v iný deň ms,ale je to super,hlavne,keď neriešim dovolenku, zavádzania v sprche,žiadna babracka
@lonely66 tak pri prvom spravnom zavedeni mozes byt mozno trochu pobabrana, ale potom uz nie, lebo to tecie do poharika. Predla si okolo prstom, aby si sa presvedcila, ze je spravne zavedeny? Vytvoril sa podtlak?
@lonely66 ako myslis 🤷♀️ Pidla mna di daco zle robila … treba vyskusat rozne sklady. Mne sa rozvinie iba pri jednom. Ja mam 54 a zatial cyklus pravidelny 🙈
@simsalabim no teda buď vypadáš na 34 ako na foto alebo máš starú fotku na profile 😁 kriste nestraš, že má bude ešte naháňať menštruácia po 50tke 😁😁
@pe_mi stara fotka. Vlasy nemam sedive, ale vrasky mam.
@sorciera24 môžem sa opýtať na skúsenosti s kalíškom? Kúpila som jeden v DM, ale ešte som sa neodvážila vyskúšať 🙂 mám silnú menštruáciu. Je ten z DM ok, alebo treba originál značku?
Chodím stále, aj do termalov, aj k moru , aj do normálneho bazena , bud klasický tampón alebo ten do vody. A hneď po kúpaní ho vymením. Nikdy mi nič nebolo.
@janette2021 z DM som nemala, treba vyskúšať, ja som prvý ME luna objednávala ešte z Nemecka,u nás neboli,už sú,ono každý je aj inej tvrdosti,takze aj to môže inak vyhovovať, ten nepoznam

Nie nechodím, tých pár dni viem vydržať ..