icon

Chodíte na kúpalisko počas menštruácie?

12. júl 2024

Chodíte na kúpalisko aj keď máte svoje dni? S tampónom?

dadka1997
12. júl 2024

Nie nechodím, tých pár dni viem vydržať ..

ankare
12. júl 2024

Nie

remaadja
12. júl 2024

@sisimimi nebude to tým napusteným tampónom?

sissy27
12. júl 2024

@mandzula ano, viem, že sú ženy, ktoré majú aj takéto problémy, občas sa dajú riešiť. Ale osobne si myslím, že ak ti je tak zle, že sa nevieš z postele postaviť, tak kúpalisko je to posledné čo ťa trápi... tu by som povedala, že ťa neobmedzuje menštruácia samotná, ale problémy s ňou spojené a to je zas o niečom inom.

zlatica99
12. júl 2024

Keď sa na to cítim, tak áno, prečo sa obmedzovať. Samozrejme, ak mi nie je dobre a mám bolesti, vtedy som rada, že mám doma kľud a nie aby som niekam behala, keď nemusím.

mandzula
12. júl 2024

@sissy27 to je jasne, ja som len chcela poukazat na to, ze ci chceme alebo nie, niektore sa proste aj cely "menstruacny" zivot proste obmedzovat musime.
Tak no, tazko tie problemy oddelit, kedze su na menzes naviazane.

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
nacomeno2
12. júl 2024

@lonely66 myslím že tie tampóny na plávanie sú primárne určené ako ochrana pred infekciami , keďže sú napustené vazelinou a odpudzujú vodu. Tým pádom odpudia aj krv, nesajú tak dobre ako klasické, preto sa pri menštruácii používajú len pri konci , keď je krvácanie slabšie.

lucia851
12. júl 2024

Áno

lucia851
12. júl 2024

S kaliskom bez problémov

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
12. júl 2024

@lonely66 asi je tam viacero moznosti, preco ti to neslo - 1) zla technika zavadzania (roztvoril sa?) 2) zla velkost 3) kombinacia oboch. Skus porozmyslat, preco ti asi nesadol. Zavadzas ho dostatocne hlboko? Pozri si obrazky kde sedi tampon a kde poharik. Ja ked som s nim zacinala u nas to bola velka neznama. Kupila som si v Britanii znacku Mooncup - mali iba dve velkosti pred a po porode. No a ten po porode mi bol obrovsky. Zaviedla som ho, aj plnil fuknciu, ale tak 1cm trcal von. Googlila som a zistila som, ze ten Mooncup by mi bol velky aj v mensej velkosti. ako mnohym inym zenam, pri menzese mi klesne krcok a potrebujem uplne kratky poharik. Mam znacku Meluna, skratenu velkost a este aj obratenu na ruby - ta mi sedi super. Konkretne Meluna poharik vyraba v 4 velkostiach pre normalne aj skratene verzie a v 3 tvrdostiach. Uz si neviem predstavit fungovat bez neho...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucia851
12. júl 2024

@lonely66 mne to išlo vždy ľahko a nebola som od krvi

simsalabim
12. júl 2024

@lonely66 zaspinis sa asi iba vtedy, ak uz silno krvacas, mala si dovtedy vlozku a tak si poharik zavedies. Vtedy mas celu posvu od krvi, aj ked sa osprchujes. Inak si mozno trosku zababres prsty, alebo a j nie. Ale keby aj - ved to vobec nevadi, unyjes si ruky.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
12. júl 2024

@lonely66 asi ho pri vyberani vylejes? Moc ho naklonis?

luccija
12. júl 2024

@lonely66 pre mňa to je tiež veľké dobrodružstvo, ale ešte som to ani neskúšala ani menštruačné nohavičky.Pouzivam tampón mimo domu, doma vložka.Autorka išla by som, keď nemáš bolesti, ale hneď po vyjdení z vody si ho mením aj plavky za suche

sorciera24
12. júl 2024

@lonely66 tiež mi to chvíľu trvalo,pozerala som videa zavádzania, rôzne sklady,veľkosti,až som vybrala a skúšala, dokonca mam Melunu M aj L,obe sadnú v iný deň ms,ale je to super,hlavne,keď neriešim dovolenku, zavádzania v sprche,žiadna babracka

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
12. júl 2024

@lonely66 tak pri prvom spravnom zavedeni mozes byt mozno trochu pobabrana, ale potom uz nie, lebo to tecie do poharika. Predla si okolo prstom, aby si sa presvedcila, ze je spravne zavedeny? Vytvoril sa podtlak?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
12. júl 2024

@lonely66 ako myslis 🤷‍♀️ Pidla mna di daco zle robila … treba vyskusat rozne sklady. Mne sa rozvinie iba pri jednom. Ja mam 54 a zatial cyklus pravidelny 🙈

lonely66
Odpoveď bola odstránená
pe_mi
12. júl 2024

@simsalabim no teda buď vypadáš na 34 ako na foto alebo máš starú fotku na profile 😁 kriste nestraš, že má bude ešte naháňať menštruácia po 50tke 😁😁

simsalabim
12. júl 2024

@pe_mi stara fotka. Vlasy nemam sedive, ale vrasky mam.

janette2021
12. júl 2024

@sorciera24 môžem sa opýtať na skúsenosti s kalíškom? Kúpila som jeden v DM, ale ešte som sa neodvážila vyskúšať 🙂 mám silnú menštruáciu. Je ten z DM ok, alebo treba originál značku?

lakebabe
12. júl 2024

Chodím stále, aj do termalov, aj k moru , aj do normálneho bazena , bud klasický tampón alebo ten do vody. A hneď po kúpaní ho vymením. Nikdy mi nič nebolo.

sorciera24
13. júl 2024

@janette2021 z DM som nemala, treba vyskúšať, ja som prvý ME luna objednávala ešte z Nemecka,u nás neboli,už sú,ono každý je aj inej tvrdosti,takze aj to môže inak vyhovovať, ten nepoznam