Choroba Hashimoto
Ahojte.Je tu maminka ktora caka babo a ma diagnózou Hashimoto,rada by som sa poradila.Dakujem .Pekny den prajem
@zuzanaer ak mozem napisem moj postreh/ postreh Nl pacientov. Zavrate, navaly tepla, busenie srdca mozu byt kvoli zvysenej davke, telo si potrebuje zvyknut. Viac pit, oddych a hlavne informovat lekara. Casto s tym ale nic nerobia, telo si zvykne na davku a potom je dobre. Len je dobre, aby o tom lekar vedel.
@zuzanaer neboj sa ..vela mamiciek ma hasimoto a beru euthyrox a babo je v poriadku. Ono v podstate je dolezite len to, aby si to brala na lacno a aspon pol hodinu hodinu pred jedlom, plus nebrala s tym ziadne vitaminy ani nic az po 2 hodkach ..najma zelezo sa nemoze spoliu s tym, aby sa ti to dobre vstrebalo
A nic zle si nepripustat, endokrinolog ma vela tehuliek, dnes to uz ma kazda druha zena skoro , zial ..
@zuzanaer ja som to mala.. chodila som na biorezonanciu, tam mi zistili, ze SZ je v poriadku, ale mam usadeny virus na hypofyze, ktora SZ riadi a preto pracovala zle... chodila som na pristroj 4 mesiace , kde tento virus znici vhodnymi frekvenciami, po mesiaci som vysadila vsetky lieky aj napriek vyhrazkam endokrinologicky, ze ako si skodim ( ona mi uz chcela radit vybra SZ !!!)...
NO a nakoniec som mala vysledky ako miminko.. to bol rok 2010 a trva to dodnes.. som bez liekov , chodim len na kontroly, aj teraz v tehotenstve bolo vsetko OK.. takze za mna treba skusit aj ine alternativy, klasicka medicina neriesi pricinu, iba potlacan priznaky liekmi....
asi naozaj ma vela zien takyto problem velmi pekne vam dakujem za dobre rady a povzbudive slova :-* Mne zvyslili davku este som nevedela ze som v tom v pondelok mam vysetrenie u gyn tak uvidíme.Obvodnemu som oznamila a on mi kazal len dodrziavat davkovanie a hlavne dolezite nezabudnut davku vziat.Ano ja mam momentalne busenie srdca a zavrate ale spajam to aj z tehu.

To ma tesi 🙂 uz sa ti to krati drzim paceky