icon

Chronická mykóza

ika11123
29. okt 2021

Ahoj čo podľa vás je lepšie pri chronickej mykoze wobenzim alebo enzymax uvažujem aj nad zelený jačmeň a chlorella od GW už si neviem rady nič nepomáha 😭 výplach mastičky Canesten takú malú masť na f sa začína 😁čaje probiotika aj dole a nič 😥 samozrejme som na diéte partnera nemám.... už som taká zúfalá že uvažujem aj nad vyplachom jablčný octom alebo sódou vraj niektorým to pomohlo ale bojím sa ísť do toho 🤷

macka9
•
29. okt 2021

@ika11123 ja odporúčam oreganovy olej , kapsuly treba sa prečistiť znútra ak sú zaplesnene čreva tak sa to vracia, čaj lapacho tiež pomáha a probiotiká candistop, dlhodobo aspoň 3 mesiace.

miskaradko
•
29. okt 2021

@ika11123 ahoj...ja som vybrala wobenzyn 3 mesiace a hned mi pohol. Ozaj aj teraz zvazujem,koli imunite a herpesom. Mykoza sa mi stratila hned...prajem ti nech si tiez ten pripad. Daj sa na wobenzyn👌👌👌

ika11123
autor
•
29. okt 2021

@macka9 to všetko už som brala 😥

ika11123
autor
•
29. okt 2021

@miskaradko ďakujem 🌹

kalendark
•
29. okt 2021

@ika11123 poslali ma na imunológiu, brala som pol roka nejaké lieky na imunitu, od vtedy pokoj

ika11123
autor
•
29. okt 2021

@kalendark boli ste aj na diéte?

kalendark
•
29. okt 2021

@ika11123 nie, len som jedla tie tabletky a teatree olej kvapku na intímnu som si dávala - imunológicka kázala a fakt to pomohlo... už 8 rokov odvtedy prešlo a nikdy sa to už nevrátilo

vorkola
•
29. okt 2021

Mne pomohol Femigel.To jee volnopredajne, a specialne na vytoky mykozy,nesmie sa to brat dlho,Skus aspon 1x tyzdenne,.Dlhodobo nie lebo zas to moc vysusuje vaginu

ika11123
autor
•
29. okt 2021

@vorkola a napríklad nebolo by fajn aj do kúpeľa dať pár kvapiek tea tree? momentálne sa vôbec nekupem iba sprchujem....niekde som čítala v diskusiách že si tak dávajú 🤷

vorkola
•
3. nov 2021

@ika11123 Mozes skusit aj to a.le na kupel do vane len asi 8 cisteho 100% tea triil ale nesmies zabudnut aj asi 3 polievkove lyzice jedleho panenskeho oleja do vane, lebo hovorim lieci, ale zaroven strasne vysusuje,a vagina musi byt vlacna.tyzden pred tymto ,neber absolutne nic ,ziadne masticky tablety , proste nic,a az potom skus toto ,co som napisala,Kupel vlazny a byt v nom 20 minut.neutierat nechat preschnut.Po prvom by mala nastat ulava az za cc_2 az 3 dni.Ak uplne by zmizla po prvom kupeli, tak nepokracuj,ak nie pokracovat za dalsi tyzden.A potom mesiac cakat

do_mi_ni_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
do_mi_ni_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
dominika7990
•
25. jan 2022

@ika11123 micomax kura tabletková (prehĺtaš ich normálne nie odspodu.) mne pomohla len presne dávkovanie si nepamätám. Vtedy mi dával dr niekoľko balení za pár mesiacov a klop klop mám klud už niekoľko rokov. Keď sa raz za rok vráti ihneď mi dáva zas jedno balenie vybrať. Je to iba na predpis

kattibi
•
25. jan 2022

Mne tak isto nepomohlo nič, len prísna diéta na polroka, už mám pokoj 10 rokov.

sisa_el
•
23. dec 2022

@kattibi aka dieta? Co si vyradila prosim?

kattibi
•
23. dec 2022

Vyradila som zemiaky, bielu ryžu, cestoviny som jedla len celozrné a natural ryžu. Ďalej papa šli všetky sladkosti a slané pochutiny, mäso. Zaradila som lapacho chaj, lyžicu kokosového oleja každé ráno na lačno, veľa bielych nesladených jogurtov, acidko, kyslú kapustu, bryndzu (všetko možné čo prešlo fermentáciou) a aloe vera sirup. Veľa vody, zeleniny, kyslého ovocia, strukovín, vločky.... K tomu pohyb. Postupne som diétu zvoľňovala, ale ozaj POSTUPNE !!! Hoci odvtedy prešlo veľa času a dnes si dovolím občasne aj milku a chipsy, gró stravovania ostalo.... Pred tou diétou som chodiela s mykozou ku gyn aspoň 6x ročne. Škoda, že doktor mi o strave nepovedal ani slovo. Naštudovala som si to až sama po asi 3 rokoch trápenia, ktoré som zajedala čokoládou. 😂

sisa_el
•
24. dec 2022

@kattibi dakujem, skusim aj ja