icon

Clostilbegyt 2

chabebe
25. okt 2012

Ahojte,

mate niekto skusenost s uzivanim clostilbegyt. S manzelom sa snazime o dietatko od juna (v auguste som prekonana akutny zapal dutin s dvojo antibiotikami)... z krvi v novembri 2011 som mala vyssie PRL (ale potom mi v decembri menili tabletky na stitnu zlazu z euthyrox 25 na 50) a teraz v oktobri mi dala vysledky krvi z januara a tam bolo podla nej vysoke E2, vyssie PRL aj pro G (hodnoty do spravy nenapisala). Z aktualnej krvi nemam este vysledky. Ale aj tak mi dala uzivat Dufaston (dufston mi akurad predlzil cyklus z 28 na 30 dni) a clostilbegyt mam brat 2x1 tabletku od 5 dna...mam to brat? preco ma po 4 mesiacoch lieci na neplodnost??? je to normalne? mam to vobec brat? nenarobi to viac skody? dakujem

chabebe
autor
17. dec 2012

@evelin325 clovek vydrzi vsetko, ked to ma stat za to 🙂 ...v poslednom case ma bolelo brucho, tak som na mesiac vyhodila muku(pred casom mali podozrenie na celiakiu, ale vysetrenie to nepotvrdil) a trochu som schudla, potom sme sa dali na stravu podla jednej liecitelky, tak som schudla na 49 kg co sa mi zdalo malo, ze budu problemy(z normalnej vahy tak 3 kg a po 4 dnoch som prestala jest tu stravu, len som pila caj co mi dala pred tyzdnom a zabal z bylin) a teraz som si myslela, ze kvoli tomu nemam menstruaciu...ale test bol pozitivny, ale este sa nechcem predcasne radovat (druha palicka bola slaba), ale uvidime 🙂)))

evelin325
17. dec 2012

@chabebe strašne držím palce 🙂 ja si myslím, že si tehu 🙂

chabebe
autor
18. dec 2012

@evelin325 dakujem krasne 🙂)))...dnes som zopakovala test, ale inu znacku a ukazal slabu aj druhu palicku 🙂 tak sa tesime 🙂))) dufam, ze to tak naozaj je a vsetko bude ok, vsetci dookola prskaju, tak sa trochu obavam, aby som nieco nelapila🙂...kedy treba ist ku gynekologovi?

nikola81
31. dec 2012

Zienky potrebujem poradit..uz som prekutrala cely internet. 26.12. mi pichli pregnyl na spustenie ovulky na 100% bola 28.12. rano kedy som mala riadne bolesti. Ale co sa tyka mojho problemu na pravom vajecniku bol folikul 16mm..optimalna velkost pred podanim pregnylu ma byt 20mm nie? Na lavom bol 18mm ale nemam lavy vajcovod takze to je nic..Je mozne ze aj v 16mm folikule bolo zrele vajicko? Ci asi tazko? Brala som clostil 3x 1tabl

hrmiona
1. jan 2013

Mne doktor hovoril ze pregnyl pichajú keď má folikul aspoň 15 mm.

evelin325
3. jan 2013

@chabebe ahoj, no ako sa máš? čo nové?

chabebe
autor
15. jan 2013

@evelin325 ahoj, dobre 🙂 doktor potvrdil tehotenstvo, som v 9 tyzdni, strasne sa tesime 🙂))), ale nasiel mi nad malym krvny hematom, tak som dostala lieky a tyzden musim lezat...musi sa vstrebat, ak by praskol, tak je tam velke riziko...a tebe sa ako dari?

evelin325
15. jan 2013

@chabebe no suuupeeeeer, gratulujem.......to sa neboj aj ja som ho mala, po 2 týždňoch sa mi vstrebal.....tak želám všetko dobréééééé, hlavne veľa veľa zdravíčka 🙂

chabebe
autor
15. jan 2013

@evelin325 dakujeme krasne 🙂 ...dufam, ze vsetko bude ok a v pohode sa vstrebe ...teraz budem chodit po doktoroch ako na klavir - 24 gynekolog a 28 zas stitna...este musim vydrzat 3 tyzdne a bude po najrizikovejsom obdobi...snazim sa byt kludna, len dufam ze manzel nebude musiet odist z bb niekam dokelu za pracou, predsalen je to neskutocna opora...ako sa dari malemu?

evelin325
15. jan 2013

@chabebe neboj všetko bude dobré, hematóm sa určite vstrebe....hlavne mysli pozitívne a buď v pohode,
budem držať palce, aby to dopadlo s tvojím manželom ako by si si želala, a kľudne keď budeš potrebovať trochu povzbudiť, kedykoľvek mi môžeš napísať, aj do IP 🙂
no malý rastie, strašne ten čas letí, ani neviem ako......je strašne živý, stále musím na neho dávať pozor, lebo hneď niečo vyparatí 🙂

niveagirl
18. jan 2013

@icer Spýtaj sa lekára na liek INOFOLIC. Je určený práve pre ženy s PCO. U nás sa predáva od januára tohto roku. Mne ho odporučili v ISCARE. Majú s nim veľmi dobré výsledky.http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic

nikola81
20. jan 2013

Takze prvy cyklus s clostilom, pregnylom a duphastonom neuspesny. Dnes 41DC a mrcha prisla s riadnym oneskorenim. Zajtra volam do CAR a ideme do dalsieho kola. 😉

monik83
21. jan 2013

Ahojte, tento cyklus som brala druhýkrát clostil po 1 tabletke 5 až 9 deň, len sa vás chcem spýtať, či ste nemali z neho vyrážky, ja mám celý dekolt také drobné vyrážky, môže to byť z neho, či?

hrmiona
27. jan 2013

Ahoj minik83, ja som mala po clostile vyrážky úplne všade - tvár, vlasy, dekolt a boli veľké a dosť boleli. Ale za pár dní sa potom stratili.

hrmiona
27. jan 2013

Po mesačnej prestávke som aj v januári užívala clostil a tento mesiac som konečne folikul mala, dokonca 2. V pravo 15 mm, v ľavo 16 mm, doktor sa usmial a povedal, že je to prepoklad úspechu a maximálne to môžu byť dvojčatá 🙂 . V stredu mi sestrička pichla pregnyl a o 36 hodím plánovaný pohlavný styk, potom už ako budeme chcieť. No a teraz už iba čakať či sa podarilo 😀
Inak po tom pregnyle aj mňa boleli vaječníky, ale žiadna katastrofa to nebola, kým som neužvíala HAK tak ma pri mrche tak bolievalo brucho, že toto bola prechádzka ružovou záhradou.

blanka12
3. feb 2013

@chabebe ahoj moja akurat citam ako pises ked beriez entirox a este dubhaston a clostilbegytnieje to dobre bo duhaston je na urpavu menzesu a na udrziavanie embria a clostilbegyt je aby si mala folikuly daj si moja urobyt ci mas folikuly odpis mi moja ako si dopadla aj ja som brala tie iste lieky okrem entiroxu 🙂

chabebe
autor
4. feb 2013

@blanka12 ahoj, ta diagnoza sa nepotvrdila...gynekologicka sa nejako pomylila-presviedcala ma, ze bez liekov mi nedozrievaju folikuly, co bola riadna blbost-vlastne mi dala lieky a nepovedala mi na co ma lieci, len ze vysetrenie je ok a dala mi lieky na podporu otehotnenia-az na nete som sa docitala na co su -potom som jej volala, ze co to ma byt aka neplodnost, ze o tom nebola rec-krcicala do mna, ze mi nedozrievaju folikuly a neotehotniem, nahnevala ma, ze komunikacia doktor pacient ziadna...isla som k inemu gynekologovi a ten mi povedal, ze som ok...a aj som otehotnela bez cohokolvek v decembri...(dufaston som brala v oktobri na podnet ten prvej gynekologicky 10 dni po pol tabletke)...teraz mam krvny hematom, tak musim brat dufaston a askorutin, nejako sa mu nechce vstrebat...tak dufam, ze male bude v pohode...

blanka12
4. feb 2013

@chabebe tak to som rada ze si otehotnela ako prebieha tehotensvo a hematom uz sa strabal ci este stale nie

chabebe
autor
19. feb 2013

@blanka12 ahoj, hematom tam je uz 7 tyzdnov a nechce sa mu dako stratit...ale inak vsetko prebieha normalne, male rastie 🙂...zatial beriem dufaston, ale uz mi ho ide vysadit...ten hematom bol na zaciatku tak velky ako male, takze tam bolo riziko-preto tie lieky, aj ked ja nie som zastanca chemie, no verim svojmu doktorovi, ze vie co robi...

blanka12
19. feb 2013

@chabebe ajoj moja to som rada ze ste vporiadku vtorom si mesiaci drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 😉

seraa
5. mar 2013

baby je normalne ze mi lekar prepisal clostil.. aj ked ovulujem a povedal ze no Sice ovulujete ale mozno slabo
MOZNO
????

chabebe
autor
14. mar 2013

@seraa no neviem, mne to chcela predpisat po 4mesiacoch snazenia a presviedcala ma, ze mi nedozrieva ziadny folikul...zmenila som doktora a ten povedal, ze som ok a aj som do mesiaca otehotnela...porozmyslaj nad zmenou doktora...slabo? robil ti dake sona? tam zisti aky mas velky folikul, ak je folikul ok a ovulujes, tak pricina moze byt inde...

chabebe
autor
14. mar 2013

@blanka12 ahoj, dakujem, teraz som na zaciatku piateho mesiaca...

blanka12
16. mar 2013

@chabebe to som rada

pepiska2812
19. mar 2013

Baby mam taku skusenost...liecim sa ,chodim po vysetreniach,lebo mam nepravidelnu menstruaciu...raz som dostala,potom 3 mesiace nic a tak to islo dokola...ako mladsia som brala antikoncepciu,vtedy kramy ako hodinky,ale po svadbe rok,ze sa teda pokusime o babatko...bolo to minuly rok v juli,takze este to nie je ani cely rok...stara doktorka ma hned chcela posielat na laparku a umele oplodnenie po tak kratkom case a tak som od nej odisla...novy doktor mi daval utrogestan,sono,folikulometria a stale nic...pri utrogestane ked som ho brala som len 2 dni spinila a kramy nasledne nikde...tak som isla zase doktorovi a stale opakoval to iste dokola,a ze musi ist MM na spermiogram,lenze ja ho nechcem este nutit,viete aki su chlapi...a tak mi sestricka poradila jednu vec...ordinuju tam dvaja doktori a na toho druheho som nemala stastie a tak mi dala vyvolavacku,ked som dostala isla som na krv ,aby mi spravili horm,profil a objednala ma k tomu druhemu...dnes som tam bola a povedal mi,ze mam profil v poriadku,aj vajecniky su v poriadku,aj maternica...a vraj som spiaca princezna...tak mi dal CLOSTYLBEGYT a mam to zacat brat na 5ty den menstruacie a na 12ty den mam prist na kontrolu...bola by som najstastnejsia zena ,ak by som sa dozvedela tu super spravu,len neviem co mam od toho ocakavat...ci mi to vobec pomoze a ake mate s tym vy skusenosti...dakujem

ludinka
23. mar 2013

ahojte baby neviete nahodou ci dlhodobe uzivanie clostylu nesposobuje zvyseny prolaktin??

pepiska2812
1. apr 2013

Asi mi neviete povedat vase skusenosti s tymto liekom,ci?

seraa
15. apr 2013

@pepiska2812

ahoj,
dufam ze nie neskoro
ja beriem clostyl 2 cyklus
prvy ma aj dok pozoroval, takze cyklus zevraj ukazkovy aj ovulka dobra
pomaha na ovulaciu a na dobre dozrievanie vajicok
myslim ze ti to vsetko napravy
daj vediet co a ako..

pepiska2812
15. apr 2013

@seraa Ahooj bola som na folikulometrii a doki mi povedal,ze to nie je dostacujuce ako mi narastli vajicka...ze to spinka 🙂 A tak mi dal Duphaston a potom mam zacat chodit na raselinove tampony a zabaly...sluzi to prekrvenie vajecnikov...tak uvidime...

seraa
15. apr 2013

@pepiska2812

ale dal ti aj klostyl? klostyl by ti mal zabrat a upravit vsetko