Clostilbegyt a Duphaston
mile snazilky,ked vam mozem odporucit,tak neberte ten clost.,vytvaraju sa vam folikuly,ale mozu obsahovat vela vajicok a mozte mat aj viac pocetne tehotenstvo a deticky nemusia byt v poriadku.ja som sa zacala venovat Billingsovej metode a aj teplotu som si merala.teraz to uz poznam,tak sa nemusim sledovat.ako prve zistite,ci je vas partner v poriadku.ja som urobila tiez chybu.brala som clost,potom duphaston a nakoniec som skoncila na laparoskopii.vsetko sa mi vajickami,co sa mi tvorili upchalo.keby mal niekto nejake otazky,rada odpoviem.
@zuzka56 ano testy boli ciste po druhej ciarke ani stopa 😳 ja sa tiez bojim toho ze moje telo na ten clostil zareagovalo tak ze sa mi urobila cysta 😞 som zvedava aj na reakciu tvojho tela ☺ mna boli cely spodok brucha tak musim iba na sono cakat co mi zas povie ..ale som sa rozhodla ze ezte jeden cyklus s tymito liekmi a potom to uz nechame tak skusim sa na nieco ine zamerat lebo mi z toho sibne
@lucia92
cysta sa ti asi nespravila ved ked si bola u Dr. urcite ti robila sono a snad doktora rozozna folik od cysty na zaklade toho ti pichla pregnyl.
niekde som citala, ze z pregnylu mozes mat zvysenu hcg. moc ti to zelam, aby si si nasla // .
ale zase si mlada tak ja mam o 10 r viac a mne uz fakt hori za zadkom 🙂
@zuzka56 ano mala som folikuly ale som citala ze ked rastie a nepraskne ze to sa uz urobi cysta..ved po sone budem mudrejsia 😉 tak je pravda ze mna by to este az tak nemuselo nahanat hodiny mi zacali skoro tikat 🙂 ja ti tiez prajem aby sa vam co najskor podarilo zamiesit malu babiku 😉❤
Ahojte baby. Neviem či tu niekto niečo podobné predtým písal ale opýtam sa: Stalo sa vám že ste mali pri Duphastone krvácanie cez 10 dní? Beriem ho 8 mesiacov a teraz sa mi to stalo prvykrat. Znova sa mi spustila mrcha aj keď som vyzeralo že už je po všetkom. Nemám bolesti, k lekárke chodim pravidelne, pred mesiacom som bola na preventivnej, všetko v poriadku dokonca uz aj hormonalny profil vďaka liečbe. Jasne, že k lekarke pôjdem znova, ale zaujima ma aj váš nazor či s tým máte skusenosť. Liečim sa na PCOS a neviem ako dlho mi chcela lekárka predpiosvat tieto lieky. Vraj je to na dlhšiu liečbu ale žiaden extrem nie je dobrý. Tak neviem... Ďakujem za vaše odpovede. 😉
@faithandhope
ahoj,
ja som mala teraz prvy cyklus dufik + clostil ale nic mimoriadne som nespozorovala takze ti neporadim. Mne sa hned prvy cyklus vytvorila vodova cysta tak som teraz bez liekov a cakam na dalsi cyklus.
Asi by som na tvojom mieste aspon zatelefonovala Dr. za to nic nedas.
ahojte 🙂 ja som teraz druhy cyklus Clostil+Dufik tak dufam ze nam to uz coskoro vyjde 🙂
ani mne teraz som druhy cyklus tak uvidime 🙂
@ketriink
@zuzka56 Ahojte, ja som brala len prvykrát od 3-7den po pol tabletke, kedze mam PCO... a ked som bola na sono v 11. den, dr. nevidela ziadne vajicko... a o par tyzdnov na to som k nej prisla s pozitivnym testom... 🙂 teraz to s Božou pomocou úspešne dotiahnut do 9mesiaca a budem spokojna... 🙂 držte mi prsty
@faithandhope ahoj ja beriem duphaston uz rok , a niekedy sa mi stane tak ze 2dni mam mrcu potom den nic potom mam zase asi dva dni ale uz len tak trochu. Ale zas 10 dni som este nemala ked tak len asi 8 ale to uz ti posledne 4 dni iba take spinenie

@zuzka56 No inak ozaj ta cena je dost vysoka na to ze v tych sackom je toho prasku uplne malinko. Ja som priatelovi povedala ze su to iba vitaminy aby sa zvysila nasa sanca na babo a kazdy vecer mu pripravim ...niekedy ked pozabudnem si aj sam pyta ze som na nieco zabudla 🙂