icon

Clostilbegyt a Duphaston

evka1704
17. apr 2012

mile snazilky,ked vam mozem odporucit,tak neberte ten clost.,vytvaraju sa vam folikuly,ale mozu obsahovat vela vajicok a mozte mat aj viac pocetne tehotenstvo a deticky nemusia byt v poriadku.ja som sa zacala venovat Billingsovej metode a aj teplotu som si merala.teraz to uz poznam,tak sa nemusim sledovat.ako prve zistite,ci je vas partner v poriadku.ja som urobila tiez chybu.brala som clost,potom duphaston a nakoniec som skoncila na laparoskopii.vsetko sa mi vajickami,co sa mi tvorili upchalo.keby mal niekto nejake otazky,rada odpoviem.

zuzka56
29. jan 2015

@6katka10
Clostil si mala iba jeden cyklus?
Gratulujem k tehu 😉 nech je tehulkovanie bezproblemove.

6katka10
29. jan 2015

@zuzka56 dakujem, uz som bola aj v nemocke kvoli hematomu ale od vtedy som doma na PN... a ano iba jeden cyklus

zuzka56
29. jan 2015

@6katka10
snad uz teraz pojde vsetko hladko.
Som zvedava kedy aj ja objavim // na teste.

6katka10
29. jan 2015

@zuzka56 nam to trvalo vyse 3 rokov

zuzka56
29. jan 2015

@6katka10
sak toho sa obavam, akodlho este budem cakat a ci vobec....

ketriink
29. jan 2015

@zuzka56 no nic mi nevravel ze mam chodit ...

lucia92
29. jan 2015

@zuzka56 ahoj nebola som ale testy su negativne a uz aj bolesti mi ustupili 😉 a ty ako? 🙂

zuzka56
29. jan 2015

@lucia92
hmmm no skoda ☹ snad dalsi cyklus bude uspesny.
Ja nic, cakam na ms a potom smerujem kroky do centra.

lucia92
30. jan 2015

@zuzka56 ja si este vypytam ten duphaston na upravu cyklu aleuz ine lieky nechcem 😉

zuzka56
31. jan 2015

@lucia92
daj tomu cas... keď od snaženia upustis, vtedy to pride 🙂

maminkaocinko2015
Odpoveď bola odstránená
ketriink
6. feb 2015

babenky mam 8 dni od vysadenia Dufiku a mrska nikde.... ???? mate s tym skusenosti?

ivanka0603
6. feb 2015

@ketriink mne dnes doktor predpísal Clostilbegyt a Duphaston a vravel, že keď do týždňa od vysadenie Duphastonu nedostanem mrchu, tak že mám hneď prísť na kontrolu...tak asi by som nečakala išla k dokimu

ketriink
6. feb 2015

no ja som brala druhy cyklus Clostil a Dufik tak uvidim ked akurat vikend ide pockam ci mrska neprie ak nie tak v pondelok pojdem...

peknamamicka1
Odpoveď bola odstránená
ketriink
6. feb 2015

tak dnes som si urobila test a je tam slabsia druha ciarka 🙂 asi to vyslo 🙂 nemozem tomu uverit

zuzka56
7. feb 2015

@ketriink
Super, gratulujem. Teraz si ktorý DC?
Ešte počkaj 2 dni a skús test zopakovat.

ketriink
7. feb 2015

@zuzka56 Dakujem 🙂 som 34 DC. Zajtra rano skusim testnut opet...

cichovicova
10. feb 2015

Ahojte dievčata, ja teraz beriem clostilbegyt a mne je z neho uplne,že zle ☹ ...zavraty, navaly horucavy ..Mali ste podobne priznaky ?

felicia11
10. feb 2015

My sme sa snazili 8 rokov, neviem kolko rokov presne- s prestavkami som brala kombinaciu duphastonu+clostyl+estrofem obcas nieco narastlo, pichal sa pregnyl, potom zasa zmizlo, obcas cysta...pravidelne kazdy mesiac folykometria.Na umele som nechcela ist nakolko jedno dieta sme mali. Ked som si uvedomila ze akou chemiou sa ja stale napchavam a uz ma to fakt nebavilo ked sa nic nedialo povedala som si kaslem ja na to ved aj takto je nam dobre, budeme si uzivat-vysadila som vsetky lieky a do troch mesiacov som otehotnela, nechcela som tomu uverit ked som videla "ducha" na teste- ale bol tam a babätko sa "klopklop" zatial ma dobre 🙂 hlavu hore

zuzka56
10. feb 2015

@felicia11
gratulujem k tehulkovaniu, nech je všetko OK a tehotenstvo bezproblemove.
Mali ste nejaky problem ked sa 8 rokov nedarilo ?
Viem, ze je to hodne o psychike, snazim sa na to nemysliet ale ked vidim, ze ako leti cas, len roky pribudaju a sance klesaju nie je to take easy.

zuzka56
10. feb 2015

@cichovicova
ahoj, ja som brala iba jeden cyklus zatial dufik + clostil a nastastie som ziadne vedlajsie priznaky nespozorovala. na clostil som zatial zle zareagovala, vytvorila sa mi cysta.
Drzim palec aby tebe zabral.

felicia11
10. feb 2015

Problem bol, ze sa mi proste nevytvoril folykul, inak bolo vseeetko ok 🙂 ano, psychika je taka 'mrchavec' ,neda sa na to len tak prestat mysliet na povel-to musi prist z tvojej hlavy spontanne..

zuzka56
11. feb 2015

@ketriink
ako ? bola si u Dr ?

ketriink
11. feb 2015

nie ale volala som mu tak v pondelok mi kazal prist o 2tyzdne lebo ze to je este skoro ani srdiecko nebije 🙂

ketriink
11. feb 2015

@zuzka56 nie ale volala som mu tak v pondelok mi kazal prist o 2tyzdne lebo ze to je este skoro ani srdiecko nebije emoticon

zuzka56
19. feb 2015

@ketriink
ahoj, kedy ides na vystetrenie ?
Ja sa chystam v pondelok do CAR ak nepride ms dovtedy, dnes som uz 38DC a ms nikde.

ketriink
19. feb 2015

@zuzka56 ja idem v stredu 🙂
tak to je super ze neprisla 🙂 a kolko DC zvyknes mat?

zuzka56
19. feb 2015

@ketriink
okolo 30-31 ale kvoli cyste neprisla..... ovu som urcite nemala po clostile, reakcia mojho tela bola hned cysta v prvom cykle s clost :-/

ketriink
19. feb 2015

@zuzka56 skoda ☹ drzim Ti palce