Clostilbegyt a Duphaston
mile snazilky,ked vam mozem odporucit,tak neberte ten clost.,vytvaraju sa vam folikuly,ale mozu obsahovat vela vajicok a mozte mat aj viac pocetne tehotenstvo a deticky nemusia byt v poriadku.ja som sa zacala venovat Billingsovej metode a aj teplotu som si merala.teraz to uz poznam,tak sa nemusim sledovat.ako prve zistite,ci je vas partner v poriadku.ja som urobila tiez chybu.brala som clost,potom duphaston a nakoniec som skoncila na laparoskopii.vsetko sa mi vajickami,co sa mi tvorili upchalo.keby mal niekto nejake otazky,rada odpoviem.
babenky mam 8 dni od vysadenia Dufiku a mrska nikde.... ???? mate s tym skusenosti?
@ketriink mne dnes doktor predpísal Clostilbegyt a Duphaston a vravel, že keď do týždňa od vysadenie Duphastonu nedostanem mrchu, tak že mám hneď prísť na kontrolu...tak asi by som nečakala išla k dokimu
no ja som brala druhy cyklus Clostil a Dufik tak uvidim ked akurat vikend ide pockam ci mrska neprie ak nie tak v pondelok pojdem...
tak dnes som si urobila test a je tam slabsia druha ciarka 🙂 asi to vyslo 🙂 nemozem tomu uverit
Ahojte dievčata, ja teraz beriem clostilbegyt a mne je z neho uplne,že zle ☹ ...zavraty, navaly horucavy ..Mali ste podobne priznaky ?
My sme sa snazili 8 rokov, neviem kolko rokov presne- s prestavkami som brala kombinaciu duphastonu+clostyl+estrofem obcas nieco narastlo, pichal sa pregnyl, potom zasa zmizlo, obcas cysta...pravidelne kazdy mesiac folykometria.Na umele som nechcela ist nakolko jedno dieta sme mali. Ked som si uvedomila ze akou chemiou sa ja stale napchavam a uz ma to fakt nebavilo ked sa nic nedialo povedala som si kaslem ja na to ved aj takto je nam dobre, budeme si uzivat-vysadila som vsetky lieky a do troch mesiacov som otehotnela, nechcela som tomu uverit ked som videla "ducha" na teste- ale bol tam a babätko sa "klopklop" zatial ma dobre 🙂 hlavu hore
@cichovicova
ahoj, ja som brala iba jeden cyklus zatial dufik + clostil a nastastie som ziadne vedlajsie priznaky nespozorovala. na clostil som zatial zle zareagovala, vytvorila sa mi cysta.
Drzim palec aby tebe zabral.
Problem bol, ze sa mi proste nevytvoril folykul, inak bolo vseeetko ok 🙂 ano, psychika je taka 'mrchavec' ,neda sa na to len tak prestat mysliet na povel-to musi prist z tvojej hlavy spontanne..
nie ale volala som mu tak v pondelok mi kazal prist o 2tyzdne lebo ze to je este skoro ani srdiecko nebije 🙂

@6katka10
Clostil si mala iba jeden cyklus?
Gratulujem k tehu 😉 nech je tehulkovanie bezproblemove.