icon

Clostilbegyt a Duphaston

evka1704
17. apr 2012

mile snazilky,ked vam mozem odporucit,tak neberte ten clost.,vytvaraju sa vam folikuly,ale mozu obsahovat vela vajicok a mozte mat aj viac pocetne tehotenstvo a deticky nemusia byt v poriadku.ja som sa zacala venovat Billingsovej metode a aj teplotu som si merala.teraz to uz poznam,tak sa nemusim sledovat.ako prve zistite,ci je vas partner v poriadku.ja som urobila tiez chybu.brala som clost,potom duphaston a nakoniec som skoncila na laparoskopii.vsetko sa mi vajickami,co sa mi tvorili upchalo.keby mal niekto nejake otazky,rada odpoviem.

tiumen
27. okt 2012

@drobca07 aj ja idem skusiť ovu testy tak som zvedavá..a v 1deň mrchy mam zavolat doktorke kvoli testom na krv či tam niečo nezistia

nelabela
29. okt 2012

ahojte dievcata, co sa dava na podporu dobrych spermii?
vit E? a este nieco?

evka1704
autor
29. okt 2012

@nelabela vyborny je koenzime Q 10 a my sme mali este rhodiola.odporucil nam to gynekolog.nemohla som 3 roky otehotniet,bola som aj na laparke a nic a teraz cakame babatko.... musim poklopat...

nelabela
29. okt 2012

@evka1704

tie tabletky sa volaju rhodiola? ci v akej je to forme?
dakujem

evka1704
autor
29. okt 2012

@nelabela vyborny je koenzime Q 10 a my sme mali este rhodiola.odporucil nam to gynekolog.nemohla som 3 roky otehotniet,bola som aj na laparke a nic a teraz cakame babatko.... musim poklopat...a dobre je sa sprchovat vo vlaznej vode

evka1704
autor
29. okt 2012

@nelabela to su vitaminy a volaju sa rhodiola

nicoll8ll
30. dec 2012

chcem sa opytat doktor mi dal brat clostil ale po vsetkych tych prispevkov mam s toho strach ci ich brat ..poradte... 🙂

nicoll8ll
30. dec 2012

nicoll8ll@soldi mozes mi poradit ci brat ten clostilbegyt..dakujem

ematko29
30. dec 2012

@nicoll8ll pozri,všetky lieky majú nežiaduce účinky,ktoré sa môžu ale aj nemusia prejaviť.tak ako cukrovkár alebo človek svysokým tlakom sa musí liečiť liekmi tak aj žena ktorá nemá ovuláciu a chce otehotnieť sa musí liečiť.Môžeš čakať 10aj 15 rokov anemusíš sa dočkať,alebo sa liečiť aostať tehotná takmer hned.Jasne strach máš je to pochopitelné ale ak sa bojíš teraz aneriskneš,tak to nieje posledné čoho sa bojíš lebo ked bbudeš teehotná tak je tam strach či donosím dieťa či sa narodí zdravé aký bude pôrod apotom sa budeš báť celý život .mne pomohol klostilbegit hned na druhý mesiac 2x amám 2krásne dcéry za ktorými by som bez neho možno doteraz čakala.ked ti ho nasadil lekár ten ta má pod dohladom asleduje ťa ak by neučinkoval alebo by došlo k hyperstimulácii to on sleduje ked ťa zavolá na 11den cyklu na folikulometriu .A ešte niečo toto je nič oproti tomu čím musia prejsť ženy na umelom oplodnení.

nicoll8ll
30. dec 2012

nicoll8ll@ematko29 si takze mas dvojcatka krasne pocula som ze tie lieky ti pomozu otehotniet ze skor dvojcata budu je to pravda pri kazdej zene ze ich bude mat..

daniela1205
3. feb 2013

Ahojte , ja beriem duphaston šiesty rok a teraz začínam brať druhy krát clost. a inofolic tak dúfam, že mi to pomôže. Keď beriem duphaston nič sa nedeje, ale ked som brala pred rokom a pol clost., tak sa mi aspoň trošku začali tvoriť folikuly ale dorástli len na 6mm a to je málo ..........Mám 31 ale bez liekov dostanem menzes tak raz do roka
Ak máte nejaké rady rada si ich prečítam a dám si poradiť ....pekný večer

zelenagw
11. máj 2013

@daniela1205 CHlorella a Jacmen GW mne to dalo vsetko do poriadku po 8 rokoch s tab uz ich nemusim papkat

daniela1205
11. máj 2013

Chlorelu beriem už rok a žiadne výsledky .... jedine čo vidím tak mi spevneli nechty a prestali padať vlasy
Ani clost mi terat vôbec nezabral .......pri druhom mesiaci sme dosiahli 11mm fol ale sliznica bola zase nízka ....
teraz idem vysadiťž všetky lieky vrátane duphastonu tak uvidíme čo sa bude diať ...

alexiss27
23. máj 2013

@nicoll8ll ahoj zacala si ho brat?

miminator1987
25. máj 2013

Caute.. Rok a pol sme sa snazili a nic.. Jedina davka clostilbegytu urobila to ze som v 5 tt 🙂

pbetuskap
28. máj 2013

miminator1987 Pozitivna sprava po vsetkych tych precitanych nazoroch, ja ho zacinam brat nasledujuci cyklus v kombinacii s duphastonom, tak dufam, ze sa podari konecne 🙂

boniqa
28. máj 2013

babenky ked ste uživali clostil pili ste aj alchemilkovy čaj? chcela by som vyskušat čo vy na to?

linuska1
20. jún 2013

ahojte dievcata...
nakolko to vyzera biedne s mojimi vajickami tak mi v car dnes doktorka predpisala clostilbegyt.. uzivanie 2-0-2...
brala ho niektora v takychto vysokych davkach?....

johanka139
27. jún 2013

nezbyl některé z Vás Clostilbegyt? Stačí jedno balení. Cenu respektuji. Děkuji. krodosky@seznam.cz

norosko
28. jún 2013

Ahoj dievčatá🙂 pripájamm svoju skusenost s clostikom. brala som ho 1 cyklus,teda brala som 5dní 1 tabletku,potom som bola 2x na folikulometrii,ale inekciu na prasknutie vajíčok som nedostala / ani som nechcela,lebo sa ihiel moc bojím 🙂/ lekár mi povedal,že nie su vajicka dosť veľké,ale asi boli 🙂 pretože odvtedy čakám dvojičky a to dvojvaječné 🙂 či je to tabletkami alebo dedičné ,to neviem /lebo aj moja mamina mala dvojičky/ ale asi kombinácia týchto dvoch faktorov. Každopádne držim každej z vás palce,aby sa vám zadarilo🙂 držde sa a nevzdávajte to!

cicanuska
7. okt 2013

Ahojte baby dufam že mi niektora z vas poradi lebo mam v tom "gulaš" Doki mi predpisal clostibegyt 1-4 DC 2x1tbl. a tiež ovitrelle,ale ako som čitala vo forach prave ovitrelle sa pouziva pri umelom oplodneni a tiež že musi byt spravena folikulometria čo mne neurobyl len že po podani ovitrelle mat styk do 24hod. a na 10den prist sa mu ukazat ze spravi folikulometriu.Mate niektora z vas skusenost s ovitrelle???

babo78
11. okt 2013

Ahojte, brala som antikoncepciu 11 rokov, potom som ju vysadila a menzes mi vobec nechodil. Lekarka mi nasadila liecbu duphastonom, ktory uzvivam uz asi 4 rok. Zistila mi ze mam cysty vo vajecnikoch, PCO syndrom. Snazime sa s priatelom o babätko uz rok ale zatial nic. Od aprila mi nasadila Clostilbegyt a cakame co bude dalej. Chce ma poslat na prefuknutie vajecnikov. Moj prvy lekar sa na mna vykaslal a len ma dopoval antikoncepciou a ked som sa ho opytala, ze ked budem chciet mat raz babätko ci by sme neskusili nejaku inu liecbu, lebo ja som totiz to bez antikoncepcie nemala vobec menstruaciu, tak mi povedal ze to budeme riesit potom ked budem chciet babo. Neobvinujem ho ale aj jemu sa mozem podakovat za to ake problemy mam teraz a ze to neriesil v predstihu. Mam divne stavy pri uzivani Clostilbegytu, som naladova, mam rozne chute na jedlo, nafuknuta. Ked som bola v septembri na kontrole tak mi lekarka povedala ze na jednom vajecniku mam folikul, bola to skvela sprava, ale zatial sa nic neudialo. Beriem popritom aj Inofolic, mozno ten mi k tomu tiez dopomohol. Nechcem zufat, verim ze ked to ma prist tak to pride. Drzte sa.

janush
24. okt 2013

@babo78 ja som pri prvom s clostilom otehotnela, vsetko bolo ok... teraz ho beriem opat lebo chcem druhe babo a ja mavam menzes tak 1x za 40-60 dni, takze z toho vypocitat ovulaciu je dost tazko.... drzim palce

janush
24. okt 2013

@norosko ahoj, prosim ta a nakoniec z toho clostilu boli dvojicky ked ti potvrdili? dakujem

norosko
25. okt 2013

@janush Ahoj!Ano ,boli po clostile dvojicky,ale žial jedno mi odumrelo v 34.týzdni.Okamžite som sal pod noz,a vybrali oboch.....Teraz sa tesíme aspon z nášho malého Petka 🙂

suslicka
15. nov 2013

Ahojte dievcence naozaj poucne info hlavne teda pre mna , kedze tento tyzden som bola na odbere, taktiez dostala som vyvolavacku Agolutin a cakam kedy pride menzes, ze sa nastavim na Clostyl a Duphaston tak uvidim, podľa vasich reakcii snad zaberie, taktiez mam PCO. a este otazocka na vas tie co uzivate tuto liekovu kombinaciu dlhodobo pozorujete na sebe nejake ine zmeny?? Samozrejme okrem toho ze menzes sa bud upravi, otehotniete alebo nie.
Este raz vrela vdaka babenky

kokolienka
19. nov 2013

Ahojte tiež mam PCO a za 5 dni začnem uživať clostil a od dnes som začala uživať aj Gynex kvapky a teraz mam dilemu či môžem brať clostil aj kvapky naraz.

dankariska
19. nov 2013

Ahojte, predam Pregnyl prasok 5000 1ks za 10eur so zarukou do 2016, skladovany v chladnicke.

babo78
20. nov 2013

Ahojte babulky, tak 12.12 ma caka lapaoskopia v celkovej anesteze, aby zistili priechodnost vajecnikov. Mam zmiesane pocity aj sa trochu bojim aj verim ze vsetko dobre dopadne. Drzte mi palce.

kika691
19. dec 2013

@miminator1987 ahoj.Smiem sa spytat aky si mĺa zdr.problem ked si brala clostij a zabral na prvy krat?