icon

Clostilbegyt a vaše skúsenosti

jancapp
25. aug 2012

Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto liekom je účinný??

lienkasop
29. sep 2012

@jancapp cakam na prichod kramusov

veronika_ka
2. okt 2012

@stanka810

Stanka vyše roka? Mala by si to začať riešiť troška inak, pretože Clostilbegyt by sa mal brať iba 6 krabičiek maximálne za celý život nakoľko je to aj steroid (používajú ho chlapi) je to veľmi veľké svinstvo. Ja ho mám teraz na prvé 3 mesiace, idem to risknúť a ak nezaberie skúsim homeopata a prírodnú liečbu.

lenocka777
2. okt 2012

Ahojte baby, počuli ste už o zelených potravinách - MLADÝ JAČMEŇ A CHLORELLA?

Ja som ich začala užívať, keď mi zistili vysoké aslo a nechcela som brať dlhodobo antibiotika.
Nielenže mi to znížilo aslo (napriek tomu, že moja lekárka povedala, že bez antibiotík sa mi aslo nezníži), ale mi aj začali rasť vlasy, schudla som, vybielilo mi to zuby, upravilo mi trávenie a stolicu, mám z toho veľmi veľa energie, vôbec nie som unavená, cítim sa super
fyzicky aj psychicky. Svokra mala rok veľké problémy s kĺbmi. Boli dni kedy sa nevedela ani sama obliecť, lekári nevedeli čo jej vlastne je. Nevedela spávať, mala depresie a pomohol jej práve zelený jačmeň a chlorella, teraz sa cíti výborne. Švagriná mala tiež veľmi zle
výsledky, dokonca jej povedali, že ma nábeh na rakovinu žalúdka a odkedy to užíva ma super výsledky.

Ja to dávam aj ročnej dcérke a odkedy sa narodila, nebola vôbec chorá. Boli sme teraz na meranie antioxidantov v tele a mame vynikajúce výsledky, na rozdiel od ľudí,
čo to nepijú. Sú vhodné pre celú rodinu.

Liečia veľmi veľa chorôb, ekzémy, bielia zuby, podporuje chudnutie, znižujú hladinu cukru pri cukrovke, majú antioxidačné účinky, protirakovinové účinky, majú veľmi veľa minerálov, enzýmov, vitamínov, zlepšuje kvalitu spánku, odstraňuje únavu, depresie, zlepšuje
trávenie, posilňuje imunitu organizmu, spomaľuje starnutie organizmu, zvysuju sexualnu vykonnost, pomahaju pri probleme otehotniet ....atď.

Zelené potraviny čistia, zasýtia, regenerujú organizmus a harmonizujú telesné funkcie. Sú zásaditotvorné. Majú antioxidačné účinky, zbavujú telo nebezpečných voľných radikálov a chránia tak bunky pred poškodením. Sú 100% čisté vyrobené v biokvalite. Dokážu nahradiť
najkvalitnejšiu zeleninu. Obsahujú najvyššie množstvo chlorofylu, ktorý má protizápalový hojivý účinok.

Ak by ste mali akekolvek otazky alebo zaujem o zeleny jacmen a chlorrellu, tak ma kontaktujte.
Zelenym potravinam sa venujem. Mozem Vam poslat skusenosti ludi, ktorym zel. potraviny pomohli.

beju
4. okt 2012

Ja sa o nepodelím o pozitívnu skúsenosť. Clostil som brala od februára 2012 prerušovane počas asi 4 cyklov (na 5-ty deň 1 tab.denne 5 dní) Folikuly reagovali dobre ba priam až perfektne, ale tá bolesť počas ovulácie - to bolo niečo strašné. Prestala som preto clostil užívať. Koncom júla 2012 som si u mojej známej, ktorá už viac rokov pracuje s produktami z aloe ( www.foreverliving.sk), objednala doplnok výživy ARGI+ a Aloe Berry Nectar - užívala som ich celý august, celý september a 4 dni po meškajúcej menštruácii som si po vyše ročnom snažení našla na tehu teste //. Neviem, či to bolo vplyvom tých vitamínov, alebo vplyvom toho, že som sa už zmierila s plánovanou laparoskopiou, ale proste to konečne vyšlo. 🙂
Myslím si, že túžba po bábätku je tiež o psychike. 🙂 Ako v mnohých prípadoch aj u nás to prišlo vtedy, keď sme v to už nedúfali.

Držím palce !!!

blonda123
18. okt 2012

ahojte, ostalo mi 23tabletiek duphastonu a 5tabletiek clostibegytu a cela krabicka 30tabletiek(vitaminou)calibrum babyplan.Ak mate zaujem napiste

lulu939075
22. okt 2012

Baby poradte, užívala som clostilbegyt druhý krát. 14DC som mala folikul 12,8mm dnes som 17DC a mala som 14,9mm. Nerastú nejako pomaly? Vobec neviem či sa máme tento mesiac snažiť alebo nie. Mal niekto ovuláciu takto neskoro? Vo štvrtok idem zase na uzv tak uvidíme.

kadan
18. nov 2012

@lulu939075 ahoj pokiaľ viem tak folikul by mal byť cca 20, ja som tiež mala ovu okolo 17dc

petinka1703
11. dec 2012

Ahojte dievčatá.Ja budem brať teraz Clostilbegyt 3.cyklus.Prvýkrát som mala 2x1 tabletku denne.Druhýkrát 2x2 tabletky denne.A teraz,tretí cyklus,budem brať 3x2 tabletky denne.Čo sa týka veľkosti folikulu tak som mala ten prvýkrát cca 10mm,druhýkrát cca 15mm.Ale zakaždým mi doky robil počas cyklu len 1x ultrazvuk tak ani neviem,či folikul počas daného cyklu rástol alebo nie...Tak uvidíme,či Clostilbegyt zaberie na tretíkrát alebo opäž,zas a znova nič ☹ ☹ ☹

pempusik
11. dec 2012

@petinka1703 a na ktory den cyklu si bola na usg? ake dlhemavas cykly?

cutty
11. dec 2012

Ahojte tak idem Vas troska povzbudit. Ja som v roku 2010 od oktobra do decembra brala duphaston a v januari 2011 mi dr. nasadila clostyl a otehotnela som hned po tom jednom baleni. A koncom oktobra 2011 sme uz mali nasho drobceka 🙂

petinka1703
12. dec 2012

@pempusik Ten prvýkrát,ako som brala Clostilbegyt tak na 11.deň MC a ten druhýkrát na 12.deň MC (11.deň bol v nedeľu). Čo sa týka MC,tak to mám tak všelijako. Keď som brala najskôr 3cykly Duphaston tak som mala 43,26 a 26 dňový.A pri Clostilbegyte 41 a 34 dňový.A Ty si na tom ako?
@cutty Ďakujeme za povzbudenie 😉 A si dobrá,že Ti Clostilbegyt pomohol na prvýkrát, Ja som zvedavá,čo mi ten spraví na tretikrát,keď prvé dva razy nič.Asi som moc odolná voči liekom 😀

pempusik
12. dec 2012

@petinka1703 no ide o to, ze ti mal spravit este sono aj neskorsi den cyklu a nie hned zvysovat davku. ja som brala prvykrat 1x1 a na 12 DC som mala 16mm folik. tento cyklus som brala 2x1 a na 11DC som mala 13 a 14mm foliky a doky skonstatoval, ze je to v pohode, ze ak mam dlhsie cykly, tak je to v poriadku. takze mi spravil sono este na 15dc a to uz bo, folik velky 26mm. takze je tam sanca ze by ti dorastli, len to treba skontrolovat.
a to,z e sa vam nezadarilo moze byt aj preto, ze ste sa netrafili. kedze nevies, kedy ti folik dozreje a praskne.

petinka1703
12. dec 2012

@pempusik Veď práve to mi nejde do hlavy.Na MK som sa dočítala,že viacerým babám robili aj 2-3x ultrazvuk a mne len jedenkrát.A keď som sa ho naposledy pýtala,či ešte môže folikul dorásť tak ma odbil a povedal mi,že nie... ☹ Tak už som z toho jeleň 😒

pempusik
12. dec 2012

@petinka1703 vidis, ja som toho prikladom,z e moze dorast. a chodis len k svojmu gyndosovi?

petinka1703
12. dec 2012

@pempusik Áno,zatiaľ len ku svojmu...

pempusik
12. dec 2012

@petinka1703 tak este mozno skus zacat merat teplotu, tak aspon uvidis, ci teoreticky ovulk amohl aprebehnut alebo nie.

petinka1703
12. dec 2012

@pempusik bazálku si merám,permanentne mám stále nad 37...

lucka771
12. dec 2012

ahojte pridám sa aj ja, minulý mesiac som mala krát clostilbegyt na - 3-7 DC polka tab ráno a polka večer, potom som bola na 14 DC na folikulometrii a jeden folík som mala 24 mm jeden 25 mm a ostatné boli menšie, no ale moj musel odíst na služobku , tak z toho nič nebolo, teraz čakám na menzes a nanovo začnem s clostilom od 3-7 DC pol tablety ráno a pol večer, takže uvidím čakám na menzes už mi mešká 5 den, ale tehu to byt nemôže 😔 , medzitým som bola aj u endokrinologa a štítnu mám oukej, aj prolaktín v norme aj progesteron, tiež som bola na hemato a biochem. vyšetrení krvi aj to mám všetko v poriadku. tak len čakám na ten menzes.....

lucka771
12. dec 2012

@petinka1703 ahoj aj mne robil dr. len 1 x ultrazvuk a to na 14 DC pri clostile, a to som mala folík 24 mm a ostatné boli menšie

pempusik
12. dec 2012

@petinka1703 mozes sem hodit graf?

lucka771
12. dec 2012

tuna je moj graf, 1. cyklus s clostilbegytom http://www.fertilityfriend.com/home/400245

pempusik
12. dec 2012

@lucka771 tak vyzera to, ze teoreticky ovulka mohla byt, aj ked ten grafik je taky vselijaky. inak sa ti neoplati robit si ovu test prilis skoro, ked beries clostyl, vzdy bude pozitivny. uvidis ako sa teplota vyvinie v tomto cykle.

lucka771
12. dec 2012

@pempusik 🙂 ved ovulka bola 😉 , a tie ovu testy, tak tie prvé som mala zlé.....ved už som na konci cyklu, už čakám menzes, aký všelijaký 😕 ? ved predovulačné teploty nízke a po ovulačné vyššie

pempusik
12. dec 2012

@lucka771 to som nemyslela zle, ja len ze si nemerala kazdy den a troska to tam skakalo. ale inak v pohode. a vlastne som sa teraz pozrela lepsie, je tam aj graf z predchadzajuceho cyklu a vyzera tiez dobre. takze teoreticky tie foliky mohli dorast.

lucka771
12. dec 2012

@pempusik som sa zlakla, neni niečo oukej 😕 😀 😀 😀 😀 , nie nemerala som každý den, načo ovulku sa nám využit nepodarilo......takže čakám menzes 😔

pempusik
12. dec 2012

@lucka771 no a co povedal doki? co dalej? dokedy ti chce davat ten clostyl?

lucka771
12. dec 2012

no hej, ešte mám dojest tento clostil mám 5 tabletiek a potom uvidím, vyšetrenia máme všetky v poriadku, tak snažíme sa 4 mesiacom teraz bude 5 cyklus, čo sa snažíme tak uvidím čo bude dalej , z clostilu sa robia //na ovu teste ? to počujem prvý - krát 😕

pempusik
12. dec 2012

@lucka771 tak to je este v pohodicke, tie 4 mesiace. len si teda treba odsledovat cykllus, je fakt, ze ja som si naivne myslela, ze mam isto ovulku niekedy na 12dc a neskor vysvitlo, ze ani nie 🙂. aj doki skonstatoval,z e sme sa vlastne cely cas nemuseli trafit.
ano z clostylu mas pozitivne ovu testy, ak si ich robis prilis skoro po dobrati.

lucka771
12. dec 2012

@pempusik a vy jako dlho sa snažíte ?

pempusik
12. dec 2012

@lucka771 no, tazko povedat, lebo niekedy sme to nechavali na nahodu, potom zasa som to prilis sledovala. ale uhrnom to uz budu asi aj 4 roky. ale aby som ta nevystrasila, tak uplne cielene aj so vselijakymi vysetreniami a podobne, to budu asi 2 roky.