icon

Clostilbegyt a vaše skúsenosti

jancapp
25. aug 2012

Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto liekom je účinný??

lucka771
12. dec 2012

@pempusik neboj nevystrašila si ma 🙂, ved su tu baby aj čo sa dlhšie pokušaju otehu, ja to začnem riešit , ked sa do roku nezadarí......tak tuk tuk tuk nech sa nám zadarí 🙂

petinka1703
12. dec 2012

@pempusik Prikladám ms kalendár,kde som si od marca do októbra zaznamenávala teploty.Vtedy bol rozdiel bazálnych teplôt ešte značne rozdielny. Kdežto od októbra som si ju tam už nezapisovala,iba v kalendári ju mám poznačenú...Pretože to bolo stále v rozmedzí 37,01-37,03.
@lucka771 Tak to asi preto 1x,keď videl,že je taký veľký ako má byť 🙂 Držím palčeky,nech to tento mesiac vyjde 😉

pempusik
13. dec 2012

@petinka1703 je to tazsie identifikovatelne pre mna 🙂. vies to hodit sem? http://www.fertilityfriend.com/

petinka1703
13. dec 2012

@pempusik to som si aj myslela,že to bude ťažšie.A chcela som to dať aj tam,ale neviem to ☹ Jedine,že by si mi dala nejaké inštrukcie ako na to,keď som taká mantáčka 😀

pempusik
13. dec 2012

@petinka1703 aaale nie si 🙂. poslem IP

silvijaa
27. dec 2012

ahojte. chcem sa opytat, ci kazda, ktora beriete clostilbegyt, tak beriete aj duphaston? lebo mne lekar dal len clostil, ze duphaston je zbytocny. ale mne sa to nezda......a neda sa nahovorit, aby mi dal aj duphaston.

lulu939075
29. dec 2012

@silvijaa ja som brala iba clostyl bez dupfiku. Podla mna to je zbytocne brat spolu

petinka1703
31. dec 2012

@silvijaa Ahoj.Ja som dva cykly brala Duphaston a potom mi Dr. nasadil Clostilbegyt a povedal,že Duphaston už Ďalej nemám brať,iba ten Clostilbegyt.Asi vedia Dr.,čo nám hovoria... 😉

icer
7. jan 2013

baby stalo sa niektorej z vás, že po clostyle nenarástla sliznica ani vajíčko žiadne dominantné? dva mesiace pohoda, síce len jedno vajíčko, alebolo a teraz nič... dali mi mesiac pauzu, a potom 3 tb denne... teraz som mala dve

stanka810
7. jan 2013

@icer mne sa to stavalo....brala som clostil rok, s pauzami mesacnymi cize v podstate 6 mesiacov a niekedy zabral a sliznica narastla, niekedy vobec...posledne mesiace som nemala dominantny folikul ani sliznicu dostacujucu a tak som bola odoslana do centra a dnes som tam bola prave prvy krat tak uvidime 🙂

nikola81
7. jan 2013

@silvijaa Ja beriem aj clostil aj duphaston, dostala som tento mesiac aj injekciu pregnyl. Ja mam duphaston koli tomu, ze mam PCO a bez pomoci nedostanem mrchu. Pravdepodobne lekar u teba potreboval nastartovat ovulaciu. Ak mas cyklus pravidelny nema dovod davat ti ho..Na druhej strane duphaston je aj na udrzanie pripadneho tehotenstva

nikola81
7. jan 2013

@icer Ano stalo sa mi to...preto som tento mesiac brala clostil 3x denne...a bolo to len tak tak..narastli mi na 16 a 18 mm

icer
9. jan 2013

@nikola81 dakujem, lebo som len bola zvedavá, či sa to môže stať, lebo sa na mna dr dívala ako na zázrak... teraz mam pauzu a v marci 3x denne

icer
9. jan 2013

@stanka810 ja chodím do centra, tam mi to dávajú mam PCO preto, inak je všetko o.k. okrej toho , že mám len jeden vajcovod...

nikola81
9. jan 2013

@icer Mna doktor hned upozornil ze zenam s PCO nemusi narast ziadny folik ani pri najvyssej davke..Potom sa musia pichat FSH injekcie na stimulaciu vajecnikov

stanka810
9. jan 2013

@icer
@nikola81 baby, ja mam PCO a ked som brala clostil tak to bolo take striedave, jeden mesiac som mala folikul 13 mm, dalsi mesiac 20mm, ako kedy....ale pri konci dr povedal, ze uz ani clostil mi nepomaha, lebo posledne mesiace bol folikul malicky a tak ma odoslal do centra

nikola81
9. jan 2013

@stanka810 Ja som koli tomu skoncila na IVF. Proste mi prestal zaberat..Teraz zabral, len neviem co bude dalsi mesiac

stanka810
9. jan 2013

@nikola81 a si bola na IVF? a ako?

betina1984
9. jan 2013

@jancapp ano, mam 13-mesacne dvojcata... 🙂

icer
10. jan 2013

@nikola81 a pomohli? mne pekne narástli dva mesiace po sebe len nič s toho, aj na dobrej strane, tretí som mala teraz asi 3 ale malé

nikola81
10. jan 2013

@icer Pokial viem, clostil by sa mal uzivat najviac tri cykly..Je to kracinogenny steroid, takze je to samozrejme na lekarovi ktory pozna tvoj zdravotny stav, ale je mozne ze ti liecbu bude menit.

bobi3
10. jan 2013

@jancapp mne clostík pomohol, dnes mi už v postieľke spinká 5 mesačný zázrak, takže určite to nevzdávaj a ver 😉

icer
11. jan 2013

@nikola81 hej, potom mesiac pauza a mam to ešte jeden mesiac

jancapp
autor
13. jan 2013

@bobi3 blahoželám a teším sa, ja som teraz tretí cyklus s clostylom, tak uvidíme, tebe zabral v koľkom cykle?

jancapp
autor
13. jan 2013

@betina1984 a po akej dobe zabral a dvojnásobná gratulácia 😀

betina1984
13. jan 2013

@jancapp po polroku. Ja som nemala vôbec ovuláciu. Keď som ich začala brať, mala som za ten polrok 3x ovu a tretia ovu vyšla, dupľovane...🙂

jancapp
autor
13. jan 2013

@betina1984 a clostyl si brala pol roka?

betina1984
13. jan 2013

@jancapp áno, presne polroka...

jancapp
autor
13. jan 2013

@betina1984 tak snáď sa nám zadarí, uvidíme, od septembra som prestala cvičiť, lebo som sa bála, či to neuškodí a nič, tak dnes som začala zase, aby som na to stále nemyslela a hlavne to snaženie nevzdala 😀

betina1984
13. jan 2013

@jancapp držím palčeky...🙂