Clostilbegyt a vaše skúsenosti
Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto liekom je účinný??
@pempusik Prikladám ms kalendár,kde som si od marca do októbra zaznamenávala teploty.Vtedy bol rozdiel bazálnych teplôt ešte značne rozdielny. Kdežto od októbra som si ju tam už nezapisovala,iba v kalendári ju mám poznačenú...Pretože to bolo stále v rozmedzí 37,01-37,03.
@lucka771 Tak to asi preto 1x,keď videl,že je taký veľký ako má byť 🙂 Držím palčeky,nech to tento mesiac vyjde 😉
@petinka1703 je to tazsie identifikovatelne pre mna 🙂. vies to hodit sem? http://www.fertilityfriend.com/
@pempusik to som si aj myslela,že to bude ťažšie.A chcela som to dať aj tam,ale neviem to ☹ Jedine,že by si mi dala nejaké inštrukcie ako na to,keď som taká mantáčka 😀
@petinka1703 aaale nie si 🙂. poslem IP
ahojte. chcem sa opytat, ci kazda, ktora beriete clostilbegyt, tak beriete aj duphaston? lebo mne lekar dal len clostil, ze duphaston je zbytocny. ale mne sa to nezda......a neda sa nahovorit, aby mi dal aj duphaston.
@silvijaa ja som brala iba clostyl bez dupfiku. Podla mna to je zbytocne brat spolu
@silvijaa Ahoj.Ja som dva cykly brala Duphaston a potom mi Dr. nasadil Clostilbegyt a povedal,že Duphaston už Ďalej nemám brať,iba ten Clostilbegyt.Asi vedia Dr.,čo nám hovoria... 😉
baby stalo sa niektorej z vás, že po clostyle nenarástla sliznica ani vajíčko žiadne dominantné? dva mesiace pohoda, síce len jedno vajíčko, alebolo a teraz nič... dali mi mesiac pauzu, a potom 3 tb denne... teraz som mala dve
@icer mne sa to stavalo....brala som clostil rok, s pauzami mesacnymi cize v podstate 6 mesiacov a niekedy zabral a sliznica narastla, niekedy vobec...posledne mesiace som nemala dominantny folikul ani sliznicu dostacujucu a tak som bola odoslana do centra a dnes som tam bola prave prvy krat tak uvidime 🙂
@silvijaa Ja beriem aj clostil aj duphaston, dostala som tento mesiac aj injekciu pregnyl. Ja mam duphaston koli tomu, ze mam PCO a bez pomoci nedostanem mrchu. Pravdepodobne lekar u teba potreboval nastartovat ovulaciu. Ak mas cyklus pravidelny nema dovod davat ti ho..Na druhej strane duphaston je aj na udrzanie pripadneho tehotenstva
@jancapp ano, mam 13-mesacne dvojcata... 🙂
@betina1984 a po akej dobe zabral a dvojnásobná gratulácia 😀
@jancapp po polroku. Ja som nemala vôbec ovuláciu. Keď som ich začala brať, mala som za ten polrok 3x ovu a tretia ovu vyšla, dupľovane...🙂
@betina1984 a clostyl si brala pol roka?
@jancapp áno, presne polroka...
@betina1984 tak snáď sa nám zadarí, uvidíme, od septembra som prestala cvičiť, lebo som sa bála, či to neuškodí a nič, tak dnes som začala zase, aby som na to stále nemyslela a hlavne to snaženie nevzdala 😀
@jancapp držím palčeky...🙂

@pempusik neboj nevystrašila si ma 🙂, ved su tu baby aj čo sa dlhšie pokušaju otehu, ja to začnem riešit , ked sa do roku nezadarí......tak tuk tuk tuk nech sa nám zadarí 🙂