Clostilbegyt a vaše skúsenosti
Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto liekom je účinný??
@jancapp a čo sa týka toho cvičenia, ja som práveže v období snažilkovania dosť intenzívne cvičila jógu a pilates, krásne to prekrví panvové dno a možno aj preto sa nám zadarilo 😉 samozrejme potom som s tým prestala, ke´d som už bola tehotná, no ja si myslím, že cvičenie uškodiť nemôže, skôr naopak 😉 držím palčeky
ahojte baby, prosím vás, neviete mi poradiť, je možné že ked som mala dáky 11 DC 6 mm folik a v heliose povedali, že ovulka nebude, či ten folik mohol drásť na dominantný? lebo by tym padom bola ovulka posunutá ako som rátala cca 19 - 20 DC,,, čo som pri jednom náhodnom meraní raz dávno mala prirodzene tak, lebo mi to mešká dnes 8 den, nehovorím, že to nie je nič neobvyklé u mna, ale vrta mi to hlavou.... dakujem za akúkoľvek radu.. prsia trochu bolia na dotyk, ale to ma vždy aj dva týždne pred menzesom, ale tento mesiac nič, až včera som si to uvedomila,... a žiadny príznak, že by mala prísť mrcha... a aj sliznicu som mala nízku vraj tak mi nedala ani pregnyl,ani dufaston, ako predošlé dva mesiace..
možno rpe tú sliznicu mešká... test som nerovila, počkám do štvrtku piatku cca
@icer ja som bola tiez na folikulometrii na 10DC mala som uz 13mm folik a tiez som brala clostil 2denne a min.piatok mi pichla pregnyl tak teraz budem len cakat ci sa zadarilo ci nie.
a cyklus predtym som nemala ovu a tiez som brala clostil a neboli tam ziadne foliky tie take malicke ako tvoje. a ovu neprisla.
tak skus testnut nic za to nedas :-/
jasné, ja som mala dva mesiace dobrý folik, síce jeden, ale bol, no ved jasné, nič za to nedám, ale to sklamanie... vieš... proste už tolko krát som si ten test blbý robila... a nikdy nič 🙂
@voskovka no ja som tiež testovala, často mi meškávali, aj po braní clostylu som dva krát testovala, a nikdy nič, aj folik bol riadny, aj pregnyl pichli aj duphaston som využívala... posledné som dostala na štedrý deň, a od vtedy nič... ale 4 januára som bola na sono, ale strašný stres som mala, skúškové a fakt vyčerpaná som bola a neviem či som aj angínu neprechodila po silvestrovskej bujarej chate... a povedala mi , že mám nízku sliznicu a malý folikul... ale tak možno dákym zázrakom to dorástlo, ked prešiel streš, ale bohužial , na zázraky neverím 🙂
@voskovka 🙂 držím palce, viem o čom hovoríš, ale nezúfaj, čím viac chceme a sme tým priam posadnuté... tym menej to pojde ! ja sa len smejem už na tom, dnes je myslím 13 den čo meškajú, tak dáko... kiež by tak meškali minulý mesiac.... 😀 čo už, všetko má svoj čas, a ako dlho sa snažíte? my v lete bude 3 rok... ale v podstate.. ako by len 2 mesiace... kedže som nemala asi ovulku, teda len sviatočne 🙂
@voskovka neboj, viem o čom hovoríš, fakt ako zaberá jediné, najsť si niečo čím sa ale že úplne zamestnáš, ja mám na to školu ! liek na všetok prebytočný čas aj myšlienky, a hlavne, nemyslieť, viem, nejde to, ale proste skús to.... mne tým že povedali teraz, že ovu nebude, úplne som vypla.. ... pred tým tie dva mesiace november, december, som priam šlalela, lebo bola ovu, aj na dobrej strane, plánovaný styk, no a to bolo celé zle, choré proste posadnutosť moja všetko pokazila, a som si povedala, dosť, vykašlem sa ja na všetko, v kútiku stále dúfam, ale proste ono to príde ale ked bude ten správny čas !!!!
prosim vas ako vam chodi menzes po dobrati clostilu? byva pravidelny po 28 dnoch? ja som ho dobrala, a 2 dni mi meska... test mi vysiel negativny 😒
@janush Ja mam PCO, takze som ovulaciu mala tiez len obcas. Ale ked som ju mala tak vzdy po14 dnoch od ovulacie som dostala menzes.
Ked som brala prvy cyklus Clostilbegyt+Pregnyl+Duphaston - tiez mi menzes dosiel po 14 dnoch od ovulacie.
Pri druhom cykle som brala iba Clostilbegyt a tiez mi menzes dosiel po 14 dnoch od ovulacie.
To je jedno na ktory den mam ovulaciu, ale vzdy mi menzes dojde po 14 dnoch. tak to mam otestovane na sebe.
Cauko baby ... môže clostilbegyt predlížit cyklus??? včera mala prísť mrcha a ešte stále nič... a chodieva mi vždy načas tak teraz neviem emoticon dakujem
Ahojte
Chcela by som sa spýtať či môžem piť alchemilkovy čaj keď beriem clostilbegyt ?Snažíme sa s priateľom už dva roky on je v poriadku,a ja som bola na hysterosalpinografii strašne ma to bolelo.Cez jeden vajickovod tekutina prešla ale cez druhý nie :(doktor si nebol istý či je druhý vajickovod priechodny alebo som len dostala krc.... Môj gynekológ mi odporučil najprv liečbu s clostilbegyt a predpísal mi tiež Inofolic...(pretože mi robil sono na 3 deň menstruacie a videl že mám veľa folikulov) Preto sa chcem spýtať či môžem piť aj alchemilkovy čaj keď beriem Clostilbegyt Ďakuje za odpoveď 🙂
Ahojte, chcem sa spytat, ci nema niekto clostil na predaj......lekar ma dovolenku, zabudla som na to.....akceptujem aj vyssiu cenu. Dakujem
ahojte chcela by som sa spytať dr. mi predpisala clostilbegyt ale ja mam cystu a dočitala som sa že ked je cysta tak sa nesmie uživať , čo mam robiť mam sa znou dovolať a spytať sa jej ,lebo ja som bola na laparo. v maji bola cysta a teras mam zase 😒
ahojte, nema niekto na predaj clostilbegyt? dakujem
@ceresnicka10 Podarilo sa ?uvazujem nadním
ahojte, potrebujem pol balenie clostil ( 5 tablet) dakujem
Ahojte. Ste tu este niektora babena?

@jancapp no mne hneď v prvom 😉 , ale asi dva roky pred som ho užívala tiež a vtedy nezabral 😖