Čo je príčinou meškania menštruácie?
Môžete mi dať informacie ohľadom menštruacie.
Naposledy som mala menštruáciu 29.12.2025 a do 2.1.2026 prvý deň som mala silné krvácanie druhý deň tiež a už 3,4 a 5 deň som mala len slabé.. a teraz som mala dostať 26.1 podľa menštruáčného kalendára ale nedostala som..mala som už aj bolesti v podbrušku a aj boleli ma prsia a mala som aj výtok takej kremovitej konzistencii len deň a potom nic ... styk som nemala nič tento mesiac len minuly mesiac ale to som menštruáciu dostala v decembri.. tak čo mi môže byť k doktorovi sa bojim ísť lebo každy mesiac mam take iste problemy ze nedostanem menstruaciu tak ako mam...dostanem ju ci nie? Vadi to ze je koniec mesiaca a stale nic?
ja mam celý život cyklus 28-32 dní🙂normálne si zacvič, dlhlá prechádzka teplá sprcha, červené víno,,,,pomáha aj sex na spustenie
Zabudla si napisat podstatni info, kolko mas rokov, pripadne ci aktualne beries ATB alebo si brala v poslednej dobe, ci si bola prechladnuta , ...
@anonym_34286c mam 22 rokov ..nebrala som nijake antibiotika
ja mam celý život cyklus 28-32 dní🙂normálne si zacvič, dlhlá prechádzka teplá sprcha, červené víno,,,,pomáha aj sex na spustenie
@mogaa pila som čaj z alchemilky ktory vyvolava menštruáciu a nič a dnes už je koniec mesiaca 🤦🏻♀️
Keď ti každý mesiac "mešká" tak máš jednoducho taký cyklus.
Keď ti každý mesiac "mešká" tak máš jednoducho taký cyklus.
@januska12323 a to nevadi že ked som naposledy mala koncom mesiaca a skoncila začiatkom mesiaca a teraz nic?
Cyklus sa povazuje za normalny, ak trva 21 az 35 dni. Ty si dnes na 34tom dni. Este stale v ramci normy u zien.
@januska12323 a to nevadi že ked som naposledy mala koncom mesiaca a skoncila začiatkom mesiaca a teraz nic?
@mirkastevko veď si to vyrátaj koľko dní mávaš. Menštruácia sa neriadi kalendárnymi dňami ale nastáva približne dva týždne od ovulácie. Keď nevieš kedy bola tak ani nevieš či mešká.

Zabudla si napisat podstatni info, kolko mas rokov, pripadne ci aktualne beries ATB alebo si brala v poslednej dobe, ci si bola prechladnuta , ...