Prečo mi mešká menštruácia 10 dní?
Dobrý deň. Píšem Vám tu ohľadom toho že mi mešká menštruácia 10 dní podľa menštruáčneho kalendára. Naposledy som mala ms 29.5.do 2.6 a potom som ju mala mať 26.6 ale neprišla a neviem prečo... mala som aj styk 7.6 a 26.6 ale neeejakuvoval do mňa ale mimo a aj test som si spravila včera ráno z ranného moču a mala som len jednu čiarku...žiaľ neviem prečo ani výtok nemam ani žiadne bolesti pŕs podbruška nič... môže ms meškať viem že zo stresu hormonálnych zmien a atď a može aj z vahy ze som asi pribrala ta som ju nedostala???.... lebo keď som si spravila včera test a to už je po mesiaci tak by mi ukazalo keby som bola tehotna nie?
Ten styk 26.6. este nie je tak davno ze ano... jasne mimo terminu "teoretickej" ovulacie, ale kedze mam syna z jedneho styku 27.den (29 dnoveho cyklu), tak som radsej ticho, co sa tyka spolahlivosti takychto poctov...
Ten styk 26.6. este nie je tak davno ze ano... jasne mimo terminu "teoretickej" ovulacie, ale kedze mam syna z jedneho styku 27.den (29 dnoveho cyklu), tak som radsej ticho, co sa tyka spolahlivosti takychto poctov...
@anjelicek26 ale neurobil sa do mňa tak neviem no
Objednaj sa ku gyn a hneď sa opýtaj na antikoncepciu ak nechceš byť tehotná.
Dôvodov môže byť niekoľko. Len taká technická rada. Prerušovaný styk nie je žiadna ochrana. Ešte by som zažila test za pár dní.

Ms nechodi podla menstruacneho kalendara. Mohla si mat posunutu ovulaciu (z akychkolvek dovod) a nasledne mas, prirodzene, posunutu aj menstruaciu.
A neviem ci "neejakuloval do mna" znamena vsetka Tvoja ochrana ked nechces byt tehotna (co asi nechces, ked ejakuloval mimo) - takze si vygoogli nieco o predejakulacnej tekutine, ktora tiez obsahuje spermie. Ak nechces dieta, teraz a s tymto partnerom, tak prerusovany styk naozaj nie je spolahliva ochrana.