icon

Prečo mi mešká menštruácia 10 dní?

mirkastevko
Včera o 12:33

Dobrý deň. Píšem Vám tu ohľadom toho že mi mešká menštruácia 10 dní podľa menštruáčneho kalendára. Naposledy som mala ms 29.5.do 2.6 a potom som ju mala mať 26.6 ale neprišla a neviem prečo... mala som aj styk 7.6 a 26.6 ale neeejakuvoval do mňa ale mimo a aj test som si spravila včera ráno z ranného moču a mala som len jednu čiarku...žiaľ neviem prečo ani výtok nemam ani žiadne bolesti pŕs podbruška nič... môže ms meškať viem že zo stresu hormonálnych zmien a atď a može aj z vahy ze som asi pribrala ta som ju nedostala???.... lebo keď som si spravila včera test a to už je po mesiaci tak by mi ukazalo keby som bola tehotna nie?

anonym_000d9a
Včera o 12:35

Ms nechodi podla menstruacneho kalendara. Mohla si mat posunutu ovulaciu (z akychkolvek dovod) a nasledne mas, prirodzene, posunutu aj menstruaciu.

A neviem ci "neejakuloval do mna" znamena vsetka Tvoja ochrana ked nechces byt tehotna (co asi nechces, ked ejakuloval mimo) - takze si vygoogli nieco o predejakulacnej tekutine, ktora tiez obsahuje spermie. Ak nechces dieta, teraz a s tymto partnerom, tak prerusovany styk naozaj nie je spolahliva ochrana.

anjelicek26
Včera o 12:38

Ten styk 26.6. este nie je tak davno ze ano... jasne mimo terminu "teoretickej" ovulacie, ale kedze mam syna z jedneho styku 27.den (29 dnoveho cyklu), tak som radsej ticho, co sa tyka spolahlivosti takychto poctov...

anonym_450aa7
Včera o 12:41
@anjelicek26

Ten styk 26.6. este nie je tak davno ze ano... jasne mimo terminu "teoretickej" ovulacie, ale kedze mam syna z jedneho styku 27.den (29 dnoveho cyklu), tak som radsej ticho, co sa tyka spolahlivosti takychto poctov...

@anjelicek26 ale neurobil sa do mňa tak neviem no

januska12323
Včera o 12:56

Objednaj sa ku gyn a hneď sa opýtaj na antikoncepciu ak nechceš byť tehotná.

martinka13
Včera o 18:12

Dôvodov môže byť niekoľko. Len taká technická rada. Prerušovaný styk nie je žiadna ochrana. Ešte by som zažila test za pár dní.