Čo môže byť príčinou hrčiek na pyskoch
Dobrý večer žienky..
Potrebujem pomoc a aj ukľudnenie.. V nedeľu večer pri sprchovaní som objavila viacero hrčiek, na viacerých miestach, na vnútorných stranách veľkých pyskov. Na jednej strane dva, na druhej tri. Rôzne veľkosti. Zo dňa na deň.. Nebolia, nesvrbia, nič..Neviem čo to môže byť, som na smrť vystrašená. V pondelok sme odcestovali na dovolenku, takže som sa k lekárovi nedostala, a neviem či by som od strachu, čo je momentálne vo mne, či by som vôbec šla. Mne pripadá, že tie hrčky menia veľkosť, jedna akoby zmizla, druhá je nenšia, ale objavila sa jedna nová trdšia pri klitorise. Holím sa tam dole, mám partnera, jedného. V sobotu som mala jeden váčší stomatologický zákrok, a lekár mi povedal, že mám dosť velký zápal. Znie to síce blbo, ale nie je súvis medzi tým? Môže zápal v tele spôsobiť niečo také? Alebo? Bojím sa..
mozu byt zdurene uzlinky , ci tukove, mne sa dokonca raz upchala Bartolka, a to ti poviem, to je ina bolest..nestresuj sa...Teda skor mi pride, ze mas pochybnosti, o partnerovi?
@anonym_1b25e5 nemám pochybnosti, som vystrašená, lebo som také nikdy nemala, a objavili sa tak náhle
@anonym_1b25e5 nemám pochybnosti, som vystrašená, lebo som také nikdy nemala, a objavili sa tak náhle
@xypomoc no mozno by som pouzivala pri sexe kondom teraz, snad si nemyslis ze to mas z mora ci z bazena? ako pisem, nemusi to byt nic vazne..prides z dovolenky a smer doktor...
@xypomoc no mozno by som pouzivala pri sexe kondom teraz, snad si nemyslis ze to mas z mora ci z bazena? ako pisem, nemusi to byt nic vazne..prides z dovolenky a smer doktor...
@anonym_1b25e5 jasné že to asi nemám z bazéna či z mora.. ale ani neviem od čoho, alebo čo to môže byť, od čoho
Či by si od strachu vobec sla....?! divne zmyslanie
Či by si od strachu vobec sla....?! divne zmyslanie
@anonym_138ea5 možno divné, ale mám obrovský strach
@milan2711 vazne? tipujem ze ty si antivaxer
@anonym_1b25e5 ale ja sa tomu venujem citam rozne clanky o tom a viem proste ze mam pravdu hned ako napisala ze ma hrcky bolo mi to jasne ze to moze byt z vakciny a potvrdila ze je ockovana ty o tom nevies ze ta vakcina proti korone ktorou sa ockovalo moze sposobovat rakovinu este aby ona nemala tie hrcky co pisala aby to nebola rakovina a noe nie som antovaxer ty si ockovana proti korone ci nie
@xypomoc no ja ta nechcem strasit ale venujem sa tomu dost dlho tak preto ma to hned napadlo mas aspon dve davky vsak a este ked takto nahle sa to objavilo ja ti dam aj dokaz o tom ked treba
@milan2711 snad ale teraz kazda hrcka na tele nebude znamenat rakovinu nie?
Prosím ťa nečitaj tu hlúposti typu vakcina proti covidu...ja som to tiež mávala často ešte pred covidom a očkovaním, takže s tým to určite NESÚVISÍ...
Ja som mávala často upchaté mazové žľazy, vzniká to nahromadenim mazu v žlazách sú to tzv. aterómy
Takže kľud...chvíľku to potrvá, kým to zmizne
Ak nie tak určite choď k lekárovi....
Prosím ťa nečitaj tu hlúposti typu vakcina proti covidu...ja som to tiež mávala často ešte pred covidom a očkovaním, takže s tým to určite NESÚVISÍ...
Ja som mávala často upchaté mazové žľazy, vzniká to nahromadenim mazu v žlazách sú to tzv. aterómy
@adka176 dakujem za normalnu odpoved, lebo ta s rakovinou historka sa mi ozaj nepacila
@adka176 viem, že človek nie vždy číta, čo sa mu páči, ale tá s rakovinou ma dohnala k plaču. Aj tak som vystrašená, a potom príde ten koment..
@milan2711 počúvaj,Milanko,neser sa do toho,čomu nerozumieš
@rozculena ale ja vam tu chcem uprimne vsetkym pomoct aby ste si uz nikdy nikto nedavali ziadnu davku dalsiu lebo budete nachylnejsie na rozne infekcie zapaly teploty ako ti ktori nie su ockovani ani jednou davkou ja vam aj mozem dat stranku kludne kde slovaci opisuju svoje neziaduce ucinky po ockovani aj ze rakovinu dostali a aj smrt ich blizkych stranka je nupo.szm.sk
Ja sa tomu venujem dost dlho citam clanky videa vyznam sa v tom prosim vas prisiel som vam poradit ked nejaka slecna bude mat nieco take ja som jej poradil aby isla k lekarovi aby sa jej na to pozrel
@rozculena ale ja vam tu chcem uprimne vsetkym pomoct aby ste si uz nikdy nikto nedavali ziadnu davku dalsiu lebo budete nachylnejsie na rozne infekcie zapaly teploty ako ti ktori nie su ockovani ani jednou davkou ja vam aj mozem dat stranku kludne kde slovaci opisuju svoje neziaduce ucinky po ockovani aj ze rakovinu dostali a aj smrt ich blizkych stranka je nupo.szm.sk
Ja sa tomu venujem dost dlho citam clanky videa vyznam sa v tom prosim vas prisiel som vam poradit ked nejaka slecna bude mat nieco take ja som jej poradil aby isla k lekarovi aby sa jej na to pozrel
@milan2711 ona k tomu lekárovi ide aj bez tvojich rád
@adka176 viem, že človek nie vždy číta, čo sa mu páči, ale tá s rakovinou ma dohnala k plaču. Aj tak som vystrašená, a potom príde ten koment..
@doux no ale moze to byt kludne z toho ale aj nemusi to mas pravdu dal som vam aj stranku nupo.szm.sk tam si precitajte od slovenskych ludi co im sposobila vakcina proti korone a necita sa mi to ani mne lahko snazim sa vam tu vsetkym pomoct mladym aj vydatym zenam som mily zlaty velmi
@anonym_1b25e5 ale ja sa tomu venujem citam rozne clanky o tom a viem proste ze mam pravdu hned ako napisala ze ma hrcky bolo mi to jasne ze to moze byt z vakciny a potvrdila ze je ockovana ty o tom nevies ze ta vakcina proti korone ktorou sa ockovalo moze sposobovat rakovinu este aby ona nemala tie hrcky co pisala aby to nebola rakovina a noe nie som antovaxer ty si ockovana proti korone ci nie
@milan2711 učebnicový dunning-krugerov efekt, ach jaj

mozu byt zdurene uzlinky , ci tukove, mne sa dokonca raz upchala Bartolka, a to ti poviem, to je ina bolest..nestresuj sa...Teda skor mi pride, ze mas pochybnosti, o partnerovi?