icon

Čo môže byť príčinou hrčiek na pyskoch

xypomoc
Včera o 19:49

Dobrý večer žienky..
Potrebujem pomoc a aj ukľudnenie.. V nedeľu večer pri sprchovaní som objavila viacero hrčiek, na viacerých miestach, na vnútorných stranách veľkých pyskov. Na jednej strane dva, na druhej tri. Rôzne veľkosti. Zo dňa na deň.. Nebolia, nesvrbia, nič..Neviem čo to môže byť, som na smrť vystrašená. V pondelok sme odcestovali na dovolenku, takže som sa k lekárovi nedostala, a neviem či by som od strachu, čo je momentálne vo mne, či by som vôbec šla. Mne pripadá, že tie hrčky menia veľkosť, jedna akoby zmizla, druhá je nenšia, ale objavila sa jedna nová trdšia pri klitorise. Holím sa tam dole, mám partnera, jedného. V sobotu som mala jeden váčší stomatologický zákrok, a lekár mi povedal, že mám dosť velký zápal. Znie to síce blbo, ale nie je súvis medzi tým? Môže zápal v tele spôsobiť niečo také? Alebo? Bojím sa..

anonym_f474bc
Včera o 21:26

@xypomoc popremyslaj ci ti je partner naozaj verný...

xypomoc
autor
Včera o 21:27
@doux

@milan2711 ti drbenká?

@xypomoc mne napadla upchatá žliazka (veľmi častý jav) alebo nie si po ATB? hoci hrčky po ATB zvyknú byť naplnené hnisom a tým pádom aj boľavé na dotyk.
uvidíš, čo uvedie lekár. drístom, že je to z očkovania, ktoré si mala pred 6 rokmi, prosím ťa never.

@doux brala som antibiotiká..

anonym_8c22e3
Včera o 21:30

@xypomoc nečítaj.tie hlúposti.Mavam to aspoň 2 x ročne je to z holenia, alebo mazove.Mne to ide časom vytlačiť, ak nie prepichnem to ihlou, vydezinfikujem.Mne je vidieť, že sú bledé naplnené hnisom, ale nemusia byť.Je to z holenia!ukľudni sa

milan2711
Včera o 21:31
@anonym_eec49f

@milan2711 už si prešiel dnešný feed skupiny silikónové prsia, tak sa odbavuješ tu?

@anonym_eec49f ale ja uz som to dal zrusit ze uz nechcem byt v tej skupine tak by sa vam uz to nemalo zobrazovat ja sa vam snazim len pomoct a poradit prosim bola si na tej stranke co som vam napisal

anonym_eec49f
Včera o 21:33

ja to mám z holenia, je to otravné, preto som začala chodiť na laserovú epiláciu, nech mám od toho pokoj

anonym_eec49f
Včera o 21:33
@milan2711

@anonym_eec49f ale ja uz som to dal zrusit ze uz nechcem byt v tej skupine tak by sa vam uz to nemalo zobrazovat ja sa vam snazim len pomoct a poradit prosim bola si na tej stranke co som vam napisal

@milan2711 nie, nezaujímajú ma také kraviny

xypomoc
autor
Včera o 21:34
@anonym_f474bc

@xypomoc popremyslaj ci ti je partner naozaj verný...

@anonym_f474bc
@anonym_f474bc Hoci som si skoro istá čo sa týka partnera, ale dobre, ak to má byť od neho, čo to môže byť, ja som o takých príznakoch nepočula

milan2711
Včera o 21:34
@anonym_8c22e3

@xypomoc nečítaj.tie hlúposti.Mavam to aspoň 2 x ročne je to z holenia, alebo mazove.Mne to ide časom vytlačiť, ak nie prepichnem to ihlou, vydezinfikujem.Mne je vidieť, že sú bledé naplnené hnisom, ale nemusia byť.Je to z holenia!ukľudni sa

@anonym_8c22e3 ale ja nie som zena tak odkial som to mal vediet ze to nie je z vakciny ale z holenia ja sa do tych zenskych zdravotnych problemov vobec nevyznam ja sam nemam ani priatelku tak nemal som to odkial vediet

earlgrey
Včera o 21:36
@milan2711

@anonym_8c22e3 ale ja nie som zena tak odkial som to mal vediet ze to nie je z vakciny ale z holenia ja sa do tych zenskych zdravotnych problemov vobec nevyznam ja sam nemam ani priatelku tak nemal som to odkial vediet

@milan2711 a čuduješ sa, že nemáš priateľku? Lebo ja nie.

rozculena
Včera o 21:37
@milan2711

@milan2711 opakujem:neser sa do vecí,ktorým nerozumieš!!!!!!!!!!!!!!!

xypomoc
autor
Včera o 21:38
@anonym_8c22e3

@anonym_8c22e3
@anonym_8c22e3 holím sa už neviem koľko rokov, ale je pravda, a párkrát sa stalo, ze som sa troška poranila . Aj pred pár dňami. Moje telo však v minulosti nereagovalo ničím podobným...

milan2711
Včera o 21:39
@rozculena

@milan2711 opakujem:neser sa do vecí,ktorým nerozumieš!!!!!!!!!!!!!!!

@rozculena ups dobre prepac uz nebudem pisat len stale si mi nepovedala ci si citala aspon nejake tie prispevky tych ludi z tej stranky co som vam dal

xypomoc
autor
Včera o 21:40
@anonym_eec49f

ja to mám z holenia, je to otravné, preto som začala chodiť na laserovú epiláciu, nech mám od toho pokoj

@anonym_eec49f máš pravdu, je to otravné

milan2711
Včera o 21:41
@xypomoc

@anonym_8c22e3
@anonym_8c22e3 holím sa už neviem koľko rokov, ale je pravda, a párkrát sa stalo, ze som sa troška poranila . Aj pred pár dňami. Moje telo však v minulosti nereagovalo ničím podobným...

@xypomoc ale na to vysetrenie by si mala ist a kolko mas rokov

xypomoc
autor
Včera o 21:43
@milan2711

@xypomoc ale na to vysetrenie by si mala ist a kolko mas rokov

@milan2711 určite pôjdem

milan2711
Včera o 21:44
@xypomoc

@milan2711 určite pôjdem

@xypomoc oki a kolkymi davkami si ockovana

milan2711
Včera o 21:46
@earlgrey

@milan2711 a čuduješ sa, že nemáš priateľku? Lebo ja nie.

@earlgrey no ano cudujem lebo mam 38 rokov tak neviem kde robim chybu

xypomoc
autor
Včera o 21:47
@milan2711

@xypomoc oki a kolkymi davkami si ockovana

@milan2711 ešte stále si pri očkovaní?

doux
Včera o 21:48
@xypomoc

@anonym_eec49f máš pravdu, je to otravné

@xypomoc pozri. skús si to dezinfikovať normálne lekárenským liehom. štípe to ako hovado. ale ja som mala niečo také po ATB a samotný gynekológ mi to nariadil. tak som prikladala liehové obklady na dané miesto. už po 1. dni nastalo výrazné zlepšenie. kúru som držala 5 dní a 3x denne. priložila gázu namočenú v tom liehu (zabudla som mu názov, je dostupný v lekárni). priložené som to mala asi 10 minút. bolo to veľmi nepríjemné, ale zabralo to a na ten 5.deň už som tam nemala nič, len som mala pocit, žeby bolo dobré to "liečiť" 5 dní.

milan2711
Včera o 21:49
@xypomoc

@milan2711 ešte stále si pri očkovaní?

@xypomoc ano este stale daj si stranku nupo.szm.sk prosim

xypomoc
autor
Včera o 21:50
@doux

@xypomoc pozri. skús si to dezinfikovať normálne lekárenským liehom. štípe to ako hovado. ale ja som mala niečo také po ATB a samotný gynekológ mi to nariadil. tak som prikladala liehové obklady na dané miesto. už po 1. dni nastalo výrazné zlepšenie. kúru som držala 5 dní a 3x denne. priložila gázu namočenú v tom liehu (zabudla som mu názov, je dostupný v lekárni). priložené som to mala asi 10 minút. bolo to veľmi nepríjemné, ale zabralo to a na ten 5.deň už som tam nemala nič, len som mala pocit, žeby bolo dobré to "liečiť" 5 dní.

@doux ďakujem krásne 🙏 k lekárovi určite pôjdem, ale toto skúsim

xypomoc
autor
Včera o 21:50
@milan2711

@xypomoc ano este stale daj si stranku nupo.szm.sk prosim

@milan2711 určite nedám

earlgrey
Včera o 21:53
@milan2711

@earlgrey no ano cudujem lebo mam 38 rokov tak neviem kde robim chybu

@milan2711 Nerob prosím hanbu Košičanom. Lebo sa hanbím aj za teba. Kde robíš chybu? veď po sebe čítaj aké sprostosti píšeš. Kebyže ťa poznám osobne a trepeš mi toto tak ver, že sa s tebou už nikdy nestretnem. Ver si čomu chceš, komu chceš, ale nepresviedčaj iných o svojej "pravde". Lebo si potom len za debila.

milan2711
Včera o 21:54
@xypomoc

@milan2711 určite nedám

@xypomoc preco nie chcem ti len pomoct aby to vedelo co najviac ludi o tejto stranke

milan2711
Včera o 21:56
@earlgrey

@milan2711 Nerob prosím hanbu Košičanom. Lebo sa hanbím aj za teba. Kde robíš chybu? veď po sebe čítaj aké sprostosti píšeš. Kebyže ťa poznám osobne a trepeš mi toto tak ver, že sa s tebou už nikdy nestretnem. Ver si čomu chceš, komu chceš, ale nepresviedčaj iných o svojej "pravde". Lebo si potom len za debila.

@earlgrey oki no asi mas pravdu a ty si odkial prosim tiez z kosic ci nie a co take pisem ved len pravdu pisem

earlgrey
Včera o 21:58
@milan2711

@earlgrey oki no asi mas pravdu a ty si odkial prosim tiez z kosic ci nie a co take pisem ved len pravdu pisem

@milan2711 Píšeš svoju pravdu, ktorej veríš. Nemáš žiadne fakty, nič, trepeš riadne somariny. Nechaj si to pre seba, normálne mám dojem, že máš úplne vygumovaný mozog a si horší ešte aj ako jehovisti.

valria
Včera o 22:03
@milan2711

@rozculena bola si na tej stranke citala si prispevky od tych ludi mam aj video o tom

@milan2711 Videá a príspevky od rovnako trafených ľudí ako ty majú nulovú výpovednú hodnotu. Si nefandi a prestaň tu buntošiť.

anonym_eec49f
Včera o 22:10
@earlgrey

@milan2711 Píšeš svoju pravdu, ktorej veríš. Nemáš žiadne fakty, nič, trepeš riadne somariny. Nechaj si to pre seba, normálne mám dojem, že máš úplne vygumovaný mozog a si horší ešte aj ako jehovisti.

@earlgrey nevidíš, že chlapec je očividne jednoduchší a zaostalý? Nepochopí, čo píšeš. Alebo je to troll, sú predsa prázdniny...

earlgrey
Včera o 22:11
@anonym_eec49f

@earlgrey nevidíš, že chlapec je očividne jednoduchší a zaostalý? Nepochopí, čo píšeš. Alebo je to troll, sú predsa prázdniny...

@anonym_eec49f veď pozerám, v každej téme je 🤦‍♀️

kristina2412
Včera o 22:14
@xypomoc

@doux ďakujem krásne 🙏 k lekárovi určite pôjdem, ale toto skúsim

@xypomoc ešte skús čajovníkový olej, trošku. To sa bude zmenšovať , hlavne si nepokaz dovolenku a nehľadaj za tým nič fatálne a ani neveru. Je leto ,teplo, dbaj na bavlnenú bielizeň,veľa vetraj, viac krát sprcha, dôkladne vysušenie a bude to ok.