Čo môže byť príčinou hrčiek na pyskoch
Dobrý večer žienky..
Potrebujem pomoc a aj ukľudnenie.. V nedeľu večer pri sprchovaní som objavila viacero hrčiek, na viacerých miestach, na vnútorných stranách veľkých pyskov. Na jednej strane dva, na druhej tri. Rôzne veľkosti. Zo dňa na deň.. Nebolia, nesvrbia, nič..Neviem čo to môže byť, som na smrť vystrašená. V pondelok sme odcestovali na dovolenku, takže som sa k lekárovi nedostala, a neviem či by som od strachu, čo je momentálne vo mne, či by som vôbec šla. Mne pripadá, že tie hrčky menia veľkosť, jedna akoby zmizla, druhá je nenšia, ale objavila sa jedna nová trdšia pri klitorise. Holím sa tam dole, mám partnera, jedného. V sobotu som mala jeden váčší stomatologický zákrok, a lekár mi povedal, že mám dosť velký zápal. Znie to síce blbo, ale nie je súvis medzi tým? Môže zápal v tele spôsobiť niečo také? Alebo? Bojím sa..
@rozculena ale ja vam tu chcem uprimne vsetkym pomoct aby ste si uz nikdy nikto nedavali ziadnu davku dalsiu lebo budete nachylnejsie na rozne infekcie zapaly teploty ako ti ktori nie su ockovani ani jednou davkou ja vam aj mozem dat stranku kludne kde slovaci opisuju svoje neziaduce ucinky po ockovani aj ze rakovinu dostali a aj smrt ich blizkych stranka je nupo.szm.sk
Ja sa tomu venujem dost dlho citam clanky videa vyznam sa v tom prosim vas prisiel som vam poradit ked nejaka slecna bude mat nieco take ja som jej poradil aby isla k lekarovi aby sa jej na to pozrel
@milan2711 nesir tu hluposti. Si vedec? Lekar? Ak si 2x odpovedal nie, nevyjadruj sa
@xypomoc ahoj, mne sa toto stalo dvakrat - ked som sa liecila na zapaly antibiotikami. Druhykrat som to mala take, ze cele som to mala vyhodene hrckami, ktore mi rastli, mizli a objavovali sa na inom mieste. Prvykrat som s tym bola u gynekologicky, to som mala obrovske a aj bolestive, doktorka sama nevedela, co sa mi udialo. Nakoniec mi to stiahla ichtinova mast. A druhykrat som vedela, co to je, takze som si to natierala a zmizlo to potom postupne. Mali to byt zapalene zlazy. Podla mna to suviselo s liecbou antibiotikami, resp. zapalom, ktory som mala v oboch pripadoch (raz odspodu, druhykrat mechur), lebo odvtedy som to nemala nikdy.
@xypomoc ešte skús čajovníkový olej, trošku. To sa bude zmenšovať , hlavne si nepokaz dovolenku a nehľadaj za tým nič fatálne a ani neveru. Je leto ,teplo, dbaj na bavlnenú bielizeň,veľa vetraj, viac krát sprcha, dôkladne vysušenie a bude to ok.
@kristina2412 ďakujem
Pane Bože,uder!
@rozculena a to som si myslela, ake prijemne nocne citanie MK a potom tu zadru pesnicku o korone a ockovani
@doux brala som antibiotiká..
@xypomoc moze byt kludne z toho, pockaj ked to neprejde , smer lekar..ATB sa meni aj posvovoa kultura a pokial si mebrala propbiotika, mozno daka oslabena imunita tam dole, mozno zdurene uzliny , neviem, ci tam je aj daka lyfnaticka uzlina, no ktovie..
@xypomoc moze byt kludne z toho, pockaj ked to neprejde , smer lekar..ATB sa meni aj posvovoa kultura a pokial si mebrala propbiotika, mozno daka oslabena imunita tam dole, mozno zdurene uzliny , neviem, ci tam je aj daka lyfnaticka uzlina, no ktovie..
@anonym_1b25e5 ďakujem..
Ja som to mala tiež. Neviem čo to bolo, samé to zmizlo asi po týždni - dvoch.

@milan2711 Videá a príspevky od rovnako trafených ľudí ako ty majú nulovú výpovednú hodnotu. Si nefandi a prestaň tu buntošiť.
@valria ahoj dakujem ze si mi napisala hladam dievca mladu slecnu na pisanie z kosic ja som zo sidliska kvp a ty a bola si na tej stranke citala si tie probehy