Čo môže spôsobiť krvácanie po menštruácii?
20. okt 2024
Krvacanie 10 po MZ
viem, ze navsteva u gyn je aj tak neodkladna, uz som aj objednana, ale neviete co by to mohlo byt? Mavam relativne pravidelnu ms a zrazu mi v case, ked by som mala mať ovulaciu začalo krvacanie. nesprevadzaju to ziadne bolesti ani v prsníkoch ako mavam bezne pred ms, ale krvacanie je silné, mozno este viac ako mavam bezne. Citala som rôzne priciny, no cytologiu som mala pred 3 mes. a bola uplne ok, mala som zisteny nizsi progesteron, na ten ale uzivam duphaston, tak netuším z coho sa to mohlo spustit takto. Mam to uz 3. den a vyzera, ze to nemieni prestat. Bojim sa, ze to moze byt aj perimenopauza. Dakujem.
@janetinka27 10 od skoncenia, cize v strede, kedy by som mala mat ovu

@lallla ahoj, kolko mas rokov? Aky mas dovod nizkeho progesteronu? Krvacanie 10 po MZ znamena po jeho zacati alebo skonceni, t.j. kolky den cyklu mas?
Jeden zlyhany cyklus nemusi nic znamenat. Ale moze to byt aj znak dlhsie upadajucich cyklov. Tazko povedat, uvidis co ti povie dr, niekedy nie je zle zapocuvat sa dokladne do svojich cyklov, su na to aj lektori, pripadne tu je aj skupinka, kde ti pomozu cykly vyhodnocovat. Najlepsie sa odsledujes ty sama a postupne sa naucis aj hodnotit, co sa v cykle deje