icon

Čo pomáha na menštruačné kŕče?

12. aug 2021

Ahojte čo Vám pomáha na menštruačné kŕče?

Strana
z2
gdulskadarina
14. okt 2021

@janulicka24 tak niektore asi nie su na taketo bolesti alebo neviem si to inak vysvetlit, ale vyssie som to pisala mne Cetalgen pomaha ked taketo na mna pride a to mi ucinkuje dobre 🙂 no tie babske niektore rady nie su na skodu, ale teda zase su aj veci, ktore mi absolutne nepomohli, to asi ako na koho

janulicka24
22. okt 2021

@gdulskadarina a ucinkuje ti hned? Akoze prva tabletka hned ako mas bolesti?

gdulskadarina
28. okt 2021

@janulicka24 ano hned, nemusim si davat vela, ze by som mala potrebu kazdu chvilku, ucinkuje mi rychlo a teda na dlhy cas, co je fajn 🙂 tieto nase zenske strasti nas veru vedia potrapit a najhorsie je, ze je to kazdy mesiac 😀

janulicka24
22. nov 2021

@gdulskadarina dakujem. Kupila som si to a teraz uz aj pri menzese oskusala a osvedcilo sa mi, takze uz aspon budem vediet po com siahnut, ked sa mi taketo problemy objavia 🙂

denda007
22. nov 2021

Mne pomohol až pôrod, pred ním som skoro umrela.a to som vyskúšala vážne všetko.

gdulskadarina
24. nov 2021

@janulicka24 budem rada, ked ti to ozaj pomoze lebo viem, ze tieto problemy nie su vobec easy, dokazu dost potrapit :/
@denda007 no je to na nervy, myslim, ze na toto vplyvaju celkovo aj hormony, ze to tiez vie urobit svoje, ale dobre je, ze uz si v pohode, lebo trpiet mesiac co mesiac, to je cele na nic

denda007
24. nov 2021

@gdulskadarina ďakujem 🙂

gdulskadarina
24. nov 2021

@denda007 nemas za co, viem ake to je tiez, ja kym som nasla nieco, co mi zabralo od bolesti hlavy, od krcov, tak to trvalo a doma si so mnou drahy veru uzil 😀 esteze ten sa obrnil trpezlivostou, lebo teda ked mi bolo zle, tak som bola nervozna, stekala som furt 😀

denda007
24. nov 2021

@gdulskadarina a čo pomohlo tebe? 🙂

gdulskadarina
24. nov 2021

@denda007 vyssie som to pisala uz, Cetalgen si davam ked pride menzes a s tym bolesti spojene, tiez aj teply obklad na brucho mi urobi dobre, ale to je len take chvilkove zlepsenie, ale tak kazda sme ina, mame ine problemy, inu intenzitu bolesti a ine veci nam aj samozrejme zaberu 🙂

Strana
z2