icon

Čo pomáha na zápal močového mechúra?

10. máj 2024

Prosím baby neviete mi poradiť čo na zápal močového mechúra? Chodím cikat každých 5 minút a potrebujem ísť so synom k zubárovi. Čo akútne pomáha?

deti95060810
10. máj 2024

akútne nič...
vyliečenie alebo zlepšenie stavu min. 2-3 dni - pomocou antb.
pomáha aj urol. čaj - ale tiež nie na počkanie.

alzbeta311
10. máj 2024

Atb

ovaaa
10. máj 2024

Pi veľa urologickeho čaju.

ivana11155
10. máj 2024

Urinal forte v tbl a to balenie kde máš aj sáčky na prvé dva dni. Vie naozaj pekne zabrať (osobná skúsenosť)

ivana3111
10. máj 2024

https://www.drmax.sk/urinal-d-manosa-forte-10ks...

Toto mi vždy pomôže, urinal D manosa forte ak tomu popíjam cez deň stavu z brusníc 100% z dm riedim čistou vodou a urologicky caj

kanja24
10. máj 2024

Mne akútne pomáhali tieto prášky... ale ako píšu vyššie, určite ísť k doktorovi... Lebo na riadne vyliečenie potrebuješ antibiotiká

anavixy
10. máj 2024

Blokurima, d-manoza, vysetrit moc a nasadit atb, ak to bude potrebne. Cim skor, tym lepsie.

kiki68
10. máj 2024

Za mna jedine antibiotika, su take na jeden den dokonca speci na toto. Ale tie mannose a podobne veci mne vobec nepomohli.

kanja24
10. máj 2024

@kiki68 mne pomohli uľaviť na krátky čas, napríklad keď som potrebovala niečo vybaviť 😉

adeladulova
10. máj 2024

Dnes som bola s týmto problémom u doktora. Povedal ze všetko brusnice z lekárne je zbytočné a treba ATB.

kanja24
10. máj 2024

@adeladulova pravdaže. Pretože tie ostatné prípravky ti pomôžu len trošku uľaviť keď tak... Ale nevyliečia zápal... To len antibiotiká

lauruska1234
10. máj 2024

Tiež som dnes toto riešila u lekára ale ja mám vraj zápal trubice-lebo nič ma nejak nebolelo,iba stále cikať a dnes ráno už ma začalo ominat aj dole a tak som som šla s močom lekárke(už na pohľad nebol priezračny) a buum krv bielkoviny leukocity v moči, dostala som jednodňové ATB a to mi iba trebalo pár dní viac a častejšie cikat