icon

Čo pomôže na lepší spermiogram?

bajuska0000
15. mar 2014

Čo pomohlo vášmu partnerovi, aby mal lepšie výsledky na spermiograme? 🙂

Strana
z2
lucia20
16. feb 2016

@vajicko0210 pridam to sem, nech nemusite vsetky pisat po jednom. 😀

nijaky lekar nam to neodporucal, dostalo sa mi to ani uz neviem cez koho, cize je len na vasom zvazeni, ci uzivat alebo nie...

L-karnitín (minimálne 500mg denne)- ovplyvňuje počet a pohyblivosť spermií
L-arginín (minimálne 500mg denne)- podieľa sa na vyššom počte spermií v ejakuláte a ovplyvňuje ich motilitu
Koenzým Q10 (60mg denne)- výborný antioxidant, ktorý zvyšuje počet spermií
Vitamín E (2x 200mg denne)- je zodpovedný za preniknutie spermie do vajíčka, ovplyvňuje i stavbu bičíka
Zinok (15mg denne)- zvyšuje hustotu spermií na 1ml ejakulátu, ovplyvňuje pohyblivosť spermií a zvyšuje hladinu testosterónu
Kyselina listová (1000 mcg denne)- pozitívne vplýva na kvalitu spermií
Selén (100mcg denne)- zvyšuje motilitu spermií, pohlcuje voľné radikály
Tribulus terrestris (do 80kg hmotnosti stačí 800mg obsiahnutých v tablete)- prírodný stimulant testosterónu
Vysokú viskozitu ejakulátu môžete znížiť tabletami agapurin alebo bežnými prípravkami na riedenie hlienov napríklad pri kašli (ACC long, Solmucol a podobne)

vsetkym drzim palce.

gabikana
27. mar 2016

@lucia20 uz som to nasla, dakujem 🙂

jakobsapple1
27. mar 2016

@lucia20 Mozem aj ja poprosit tie vitaminy, je to pre kamaratku a velmi by som chcela aby otehotnela. Vopred dakujem.

jakobsapple1
27. mar 2016

@lucia20 nasla som to. dakujem,

bosorka27
6. júl 2016

@lucia20 luci je to už dávno co si posielala zoznam vitamínov pre muža kopec ženám.....chcem ta veľmi pekne poprosiť ak si ešte tu,nemohla by si ho poslať aj mne?

gabikana
28. aug 2016

@bosorka27 je to popisane vyssie v diskusii, ale uplne staci 1x vitamin E (400mg denne) 1x zinkosel (alebo selezin ace) 1x koenzim Q10 a kotvicnik ( tribulus ) moj manzel to bral a spermiogram vyssiel ok, neviem ci vdaka tomu a ma uz 46rokov 🙂

bosorka27
28. aug 2016

@gabikana ďakujem🙂

maca283
31. aug 2016

@bosorka27 Tekvicový sirup

Kombinácia látok obsiahnutá v sirupe podporuje vylučovanie vody z tela, prispieva k normálnej funkcii močových ciest, prostaty a k normálnej plodnosti i reprodukcii. Tiež prispieva k normálnemu tráveniu, normálnemu stavu pokožky a normálnej funkcii imunitného systému. Výživový doplnok s významným zdrojom zinku a vitamínu E. Vhodný pre mužov nad 45 rokov a pri plánovanom rodičovstve.

Dávkovanie: 1 polievková lyžica (8ml) 1x denne pred jedlom samotný alebo zriedený vo vode.

bosorka27
31. aug 2016

@maca283 ďakujeme;) vyskúšali ste?

lamadore
31. aug 2016

Možno by bolo dobré vyskúšať aj tento prostriedok.V receziách sa dočítate ako užívateľom pomohol s nízkou tvorbou spermií,imunitou,libidom,či nepravidelnou menštruáciou.Prípadne kto má problémy s častým močením,či pocitom "studených"nôh,tak nech vyskúša.

https://www.prezdravie.sk/eregma-max-power-100-...

maca283
31. aug 2016

@bosorka27 Ja nie ale znamej som ho odporucila a bola spokojna

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2